• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

Sindicatul Național Apicol - Filiala Buzău

Creat de romikele, Decembrie 16, 2013, 11:32:21 p.m.

« precedentul - următorul »

codrin br

Felicitari pentru initiativa si succes. Asteptam adresa unde ne vom putea informa si lua atitudine cand ne veti solicita prezenta.gore

parerea mea dupa vizualizarea filmelor e ca d-l Sonea nu isi merita postul, slab pregatit in acest domeniu. Un om cu initiativa si viziuni clare,care stie ce vrea si lupta pentru ceva e d-l Stefan Niculaie.
Sper ca de anul acesta, vor fi trimise in teritoriu adrese catre asociatii, privind punctul de vedere si dorinta de a se asocia la acest sindicat. Personal, voi discuta la asociatia unde figurez despre afilierea la acest sindicat, sau infiintarea unei filiale sindicale in Vrancea. 
A gresi este omeneste...totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste."Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun." -- W. Edwards Deming

romikele

Cand va fi gata pagina web, va exista un formular de adeziune care va putea fi completat de cei care vor sa se  inscrie in SAN, filiala pe care o doresc.
Momentan pot fi trimise solicitari pe [email protected]

D006

  La sindicat nu se afiliaza asociatia ci fiecare apicultor in parte .

D006

  In urma solicitarilor insistente ale Sindicatului National Apicol pe 5 februarie 2014  la sediul MADR va avea loc o intalnire intre reprezentanii ministerului si reprezentantii AGROSTAR  cat si SAN . Se va discuta in special proplema noului COD FISCAL precum si problema fondurilor europene care de la zi la zi sunt mai departe pe PRODUCATORII APICOLI !.