buletinul apicol al lui marinlm64

Creat de marinlm64, Octombrie 30, 2011, 09:28:09 PM

« precedentul - următorul »

marinlm64

MIHALACHE

Dragi apicultorii va doresc multa sanatate si un an nou cu multe bucurii. craciun fericit.Foarte frumos clipul o lectie de urmat

marinlm64

stefan1

Foarte frumos!
Si la mine a fost un an foarte bun pentru salcam (si ar mai fi cateva zile, dar vremea se pare ca nu mai permite culesul).
Si anii trecuti si acum intr-o alta vatra, vad ca aveti salcam mic si putini copaci mai batrani. Sunt taiati de catre oameni mai repede decat ar trebui sau padurea e toata mai tanara? Macar 40 de ani ar trebui lasati salcamii.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

Kiwi Bee

Buna Marine, ai cumva un video unde ne poti arata cu procedezi cu pipirigul? Adica cum trebuie sa fie cind il culegi si cit timp il lasi in ceara de albine topita. Am cules citeva si au inceput sa crape. Poate este deja prea tirziu sa le pun in ceara.

G. Iulian

Kiwi Bee

G. Iulian

dan sebastian

0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

MirceaCalin

Nene Marin, felicitări pentru producţia frumoasă şi pentru noul loc !
Toate cele bune !!!

PS: Dane...era postat deja filmul...mai sus, în topic...
:sad:

MirceaCalin

http://www.youtube.com/watch?v=m62hTqdsLok

Incredibil !!!
Nici eu n-am mai văzut atâţia viespi !!!

PS: Postez în locul lui Dan Sebastian care postează în locul lui Marin
:P

dan sebastian

Multumesc ! Cred ca trebuie sa rugam un admin sa rezolve cu parola lui Dl. Marin.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

Kiwi Bee

Miam facut si eu papura(pipirig) in ceara. Lam fiert cca 2-3 min. Dupa ce sa racit au aparut crapaturi. O fi normal?

Dar dupa 2 saptamini mia mucegait in cutie. In plus nu am putut sal tin aprins sa am fum.

Oare unde am gresit? Poate trebuia fiert 10-15 min?

stefan1

Nu mai retin in amanunt cum prepara Marin acei 'tulei' de papura. Eu cred ca nu trebuie sa mai fie umiditate in ei, deci sa fie bine uscati inainte de a-i acoperi cu ceara.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)