Filmulete Stupina Godinesti Gorj

Creat de dan sebastian, Februarie 10, 2013, 04:23:28 PM

« precedentul - următorul »

dan sebastian

Saptamana asta temperaturi pozitive si noaptea cu maxime de 17-19 grade pe plus ziua. Albinele aduc polen frumos. Am pus apifonda la sfarsit de ianuarie (300 gr per familie pt stimulare). La una din stupine am recompletat zilele acestea cu turte. Am gasit vreo 4 fara matci si au mai colapsat vreo 7 familii peste iarna desi nu a prea fost iarna. Temperaturi mari si doar o saptamana de frig. Targurile apicole s-au tinut anul acesta. A disparut problema cu covidul dar la noi in Gorj de pe data de 14 pana astazi 21 feb. am avut peste 200 cutremure intre 2 si 5.7 pe scara Richter. Vreo 4 au fost cu probleme de 5.2m 5.7 si 2 peste 4. La tara au cazut cosurile de pe casa si au crapat tavanele. Nu au fost insa pagube majore.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

dan sebastian

Luna martie a fost ca de obicei capricioasa. Temperaturile au fost destul de mari pentru perioada aceasta din an, pozitive in majoritatea zilelor si noaptrea si ziua cu 2 zile xu -4grade. A inflorit corcodusul in oras pe 13 martie si astazi la 10 zile distanta se scutura, iar la tara cu 3 zile mai tarziu. Stupii au inceput sa ia avant. Se vede ca au aparut si generatii noi. Am vazut ca de ieri si porumbarul infloreste. E dificil ca desi sunt 20 de grade cu plus, ceea ce e mult, e un plafon gros de nori si vant. Saptamana viitoare am vazut ca se raceste iar, dar speram sa fie bine. Acum 3 ani era zapada mare la sfarsit de martie. Anul acesta nu s-a vazut zapada.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.