Mesaje Recente

#1
ACEŞTIA SUNTEM NOI / Re: Stupina din Cernica
Ultimul mesaj de MOTANUL - Ieri la 07:35:13 PM
Si in Bucuresti au fost teemperaturi negative vreo 2 nopti / burnita. Acum au inflorit perii (caisul / piersicul e scuturat - foarte probabil afectat de frig).

Unul din cei 2 stupi care au trecut iarna foarte bine (din noiembrie nu am mai umblat in el).
#2
INFORMATICĂ ȘI COMPUTERE / Angajați hackeri profesioniști...
Ultimul mesaj de justicebandit - Martie 30, 2023, 03:48:48 PM
Suntem o echipă de hackeri profesioniști. Expertiza noastră este programarea, rularea exploit-urilor și configurarea atacurilor DDoS, baze de date, seo și design web, găzduire și management de server, marketing, hacking și ne place provocarea de a face lucruri în care majoritatea celorlalți renunță.

Exemple:
Atacurile de phishing pentru a obține conturi de la ținte selectate.
Recuperați cu ușurință parolele de cont ale majorității rețelelor sociale, controlați telefoanele inteligente. Hacking Facebook, reddit, instagram, twitter. Stergerea cazierului judiciar, creșterea scorului de credit, schimbarea unei note la un curs școlar, urmărirea locației în direct etc.

Pachetul complet, obțineți acces la dispozitivele și conturile personale sau ale companiei și găsiți datele de care aveți nevoie.
Hacking servere web, servere de jocuri sau alte infrastructuri de internet. Spionajul economic. Obținerea de informații private de la cineva.

Contact prin
Telegramă:............... Blackhat_plug
#3
ACEŞTIA SUNTEM NOI / Hire professional hackers! (Te...
Ultimul mesaj de justicebandit - Martie 30, 2023, 03:43:38 PM
We are a team of professional hackers. Our expertise is programming, running exploits, and setting up DDoS attacks, database, seo and web design, hosting & server management, marketing, hacking and we like the challenge of doing things where most others give up.

Examples:
Spear phishing attacks to get accounts from selected targets.
Recover account passwords of most social networks easily, remote control smartphones. Facebook, reddit, instagram, twitter account hacking. Criminal record expungement, credit score increment, change of a school course grade, tracking live location, etc.

Full package deal, getting access to personal or company devices and accounts and searching for the data you need.
Hacking web servers, game servers, or other internet infrastructure. Economic espionage. Getting private information from someone.

Contact via
Telegrram:............... Blackhat_plug
#4
ACEŞTIA SUNTEM NOI / Re: Stupina din Cernica
Ultimul mesaj de romikele - Martie 30, 2023, 12:11:24 PM
Greu de apreciat cu anomaliile astea. Azi dimineață erau -2 grade, apa înghețată...
Înainte plecam la cules de sf. Gheorghe (23 aprilie), rapița era la început de înflorire de câteva zile, sub 10%.
#5
ACEŞTIA SUNTEM NOI / Re: Stupina din Cernica
Ultimul mesaj de MOTANUL - Martie 29, 2023, 09:37:55 PM
Vremea este data peste cap. Acum 1 an paulownia a inflorit pe 27 Aprilie, acum 2 ani pe 01. Mai.
Acum pe 29.03.2023 am vazut un copac inflorit pe Sos. Pantelimon in Bucuresti.

O veste foarte buna pentru mine - rapita este cel mai aproape de mine de cand am stupii la Cernica (cateva sute de metrii). Cam in cat timp credeti ca infloreste?
#6
NOUTĂŢI ÎN APICULTURĂ / Re: ROMÂNUL CUMPĂRĂ MIERE care...
Ultimul mesaj de pistol28 - Martie 26, 2023, 07:35:36 AM
Aproape jumătate din mierea importată în Europa este ,,falsă". ANPC: ,,E amestecată cu o substanță"Este alertă în toată Europa, după ce o anchetă a Comisiei a dezvăluit că aproape jumătate din mierea importată nu este 100% naturală. Mostrele prelevate din 18 țări arată că borcanele conțin mai degrabă un amestec cu sirop de zahăr, un tertip folosit de importatori ca să scadă prețul mierii. Președintele ANPC spune că, de fapt, acea substanță nu ar fi nici măcar sirop de zahăr, ci că lucrurile sunt mai complicate de atât.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/economie/consumatori/aproape-jumatate-din-mierea-importata-in-europa-este-falsa-anpc-e-amestecata-cu-o-substanta-2294705

#7
POZE ŞI VIDEO / Re: Filmulete Stupina Godinest...
Ultimul mesaj de dan sebastian - Martie 22, 2023, 07:36:19 PM
Luna martie a fost ca de obicei capricioasa. Temperaturile au fost destul de mari pentru perioada aceasta din an, pozitive in majoritatea zilelor si noaptrea si ziua cu 2 zile xu -4grade. A inflorit corcodusul in oras pe 13 martie si astazi la 10 zile distanta se scutura, iar la tara cu 3 zile mai tarziu. Stupii au inceput sa ia avant. Se vede ca au aparut si generatii noi. Am vazut ca de ieri si porumbarul infloreste. E dificil ca desi sunt 20 de grade cu plus, ceea ce e mult, e un plafon gros de nori si vant. Saptamana viitoare am vazut ca se raceste iar, dar speram sa fie bine. Acum 3 ani era zapada mare la sfarsit de martie. Anul acesta nu s-a vazut zapada.
#8
ACEŞTIA SUNTEM NOI / Re: Stupina din Cernica
Ultimul mesaj de MOTANUL - Martie 19, 2023, 08:30:45 PM
In Bucuresti a fost prima zi cu un cules bun si +16 grade. Au inflorit: Salcia pletoasa, corcodusi, porumbari, urzicuta moarta, cais, etc. Au adus polen cam toata ziua.
Vremea se anunta din ce in ce mai calda.
#9
ACEŞTIA SUNTEM NOI / Re: NYK 74 SI PASIUNEA PENTRU ...
Ultimul mesaj de NYK74 - Martie 14, 2023, 09:40:25 PM
Dacă nu va fi apă suficientă în sol, o să fie iun alt an mediocru pentru albine.Avem un vînt turbat de 2 zile, iar noaptea încă îngheață
#10
ACEŞTIA SUNTEM NOI / Re: NYK 74 SI PASIUNEA PENTRU ...
Ultimul mesaj de MOTANUL - Martie 14, 2023, 09:00:04 PM
Idem in Bucuresti 1 cm de zapada 2 zile toata iarna. Ploi foarte putine = umiditate in sol scazuta.
Macar nu e seceta extrema cum sunt destul de multe zone din Romania.

Partea de vest este in parametrii cat de cat normali. In dobrogea - constanta seceta este puternica / extrema.