http://decsolar.ro/

Creat de romikele, Mai 04, 2015, 09:23:04 AM

« precedentul - următorul »

romikele

   
     Dec Solar Romania este o companie cu o experienta vasta in domeniul fotovoltaic avand montate peste 30 de sisteme ON GRID si Off Grid in Romania.
     Sistemele ON GRID functioneaza ii paralel cu reteaua iar sistemele OFF GRID functioneaza atat cu reteaua cand exista intreruperi de retea si pentru locatiile cand nu exista curent.
     Pentru un sistem fotovoltaic cuplat la RETEA fara rezervare de energie consumul pe timpul zilei este de la sistemul fotovoltaic avand prioritate, iar consumul pe timp de noapte este asigurat prin preluarea de energie electrica din RETEA.
     Mai multe detali pot fi vazute pe www.decsolar.ro la sectiunea Portofoliu  unde pot fi vizionate cateva dintre proiecte.
     Pretul se face pe baza proiectului  pe care il aveti (ar trebuie sa stiti cati Kw consumati la locatia respectiva).

Pentru mai multe detalii puteti contacta pe d-na Sorina Stoian, [email protected]

oroles

Suna interesant, numai ca am impresia ca promite prea multe. :D
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

fiug1970

companiile de livrare de electricitate vor cere guvernului sa aprobe in regim de urgenta lege de impozitare per placa fotovoltaica si costurile instalatiei care se recuperau in timp folosind energia solara se vor duce drak.cel putin asa e aici:chiar daca nu consumi compania iti aloca energie si tu trebuie sa platesti efortul companiei printr/un impozit....fostele companii de stat ce au fost privatizate sant cimitire pentru elefantii care ies din politica si sant angajati ca consilieri in respectivele companii(operatiunea se numeste poarta giratorie)doar sa fie cladire noua fara sa fi fost racordata la utilitati...dar nu sttiu cum ramane cu intabularea,cadastru,etc,daca nu cumva se leaga una de alta si nu te lasa fara sa faci contracte de servicii....au pus monopol pe vânt,soare,apa,gaz,petrol,etc