Micul dejun cu miere

Creat de viorel55, Noiembrie 19, 2014, 07:32:01 PM

« precedentul - următorul »

viorel55

Stimate apicultor,


În data de 21 noiembrie 2014, la nivelul întregii Uniuni Europene, organizații din sectorul apicol participă la o campanie educațională-promoțională comună pentru conștientizarea tineretului asupra necesității unui stil de viață sănătos, a importanței albinei pentru mediu și agricultură și a produselor apicole pentru o alimentație sănătoasă. Începută în urmă cu 7 ani de Asociația Apicultorilor Sloveni, având loc de fiecare dată în a treia vineri din luna noiembrie, această campanie, care tinde să devină tradițională sub denumirea de ,,Micul dejun cu miere" se extinde din această toamnă în întreaga UE.

România își propune să participe de asemenea la această acțiune deocamdată prin inițiativa ROMAPIS care, în colaborare cu APEMAR-asociația procesatorilor de miere din România organizează în data de 21 noiembrie întâlniri la nivel local dintre reprezentanți ai organizațiilor care activează în domeniul apicol și elevi din școli. Cu această ocazie vor avea loc scurte prezentări pentru copii pe tema mierii, a apiculturii și a mediului urmate de distribuirea de miere și materiale promoționale. Acțiunea de mediatizare va fi sprijinită în teritoriu de către fiecare organizator local care va contacta și informa presa asupra evenimentului iar pe plan național de către organizațiile care manageriază acțiunea, cu sprijinul MADR.

Pentru a conferi un caracter unitar acestei acțiuni organizatorii au convenit asupra ambalării mierii ce va fi oferită copiilor în caserole de 20 g având pe capac o imagine cu design comun care se poate vedea în imaginea de mai jos:Ambalarea este asigurată de firma Apidava Blaj.

Fiind vorba de o acțiune pe care o considerăm importantă și în sprijinul general al consumului de miere și al apiculturii apreciem că o desfășurare de o amploare și pe o arie de răspândire cât mai mare este în interesul nostru comun. De aceea îi invităm pe toți cei care doresc să ni se alăture să ne contacteze urgent. Noi vă oferim cu bucurie toate informațiile necesare pentru participare în acest format la campania ,,Micul dejun cu miere", vă oferim posibilitatea de a procesa mierea proprie alături de noi beneficiind de macheta unică a acțiunii și model de material tipărit pentru promovare ce se poate distribui cu această ocazie. Poate participa împreună cu noi orice entitate implicată în apicultură, asociație, cooperativă, grup de producători, firmă etc.


Cu prietenie și salutări colegiale,

ROMAPIS
http://www.romapis.org

viorel55

#1
  La actiunea sus mentionata au raspuns forme asociative,persoane fizice si societati comerciale care in ziua de 21 nov. 2014 vor distribui caserole cu miere in unitati de invatamant din 15 judete.
Ne pare rau pentru cei care ne-au contactat dupa 15 nov.,a trebuit sa-i refuzam pentru ca se comandase cele necesare si nu mai era timp pentru pregatirea si expedierea in tara a unei noi comenzi.