Totul despre un magazin apicol online. Help

Creat de Gib Cristian, Decembrie 31, 2011, 01:05:20 PM

« precedentul - următorul »

jonny_it

Citat din: Kov iulian din Aprilie 06, 2012, 07:49:34 PM
Pt cei care nu stiu acestea sunt platforme  de magazine online open source  gratuite .

Desingur ca doar 2-3 teme default sunt moca,( dar e bune si alea ) cine doreste mai multe teme alea se platesc .

Statisticile alea de unde sunt, sigur nu sunt la nivel mondial pentru ca si in Romania sunt mai multe site-uri care sa foloseasca script-urile respective.
Sau este in zeci/sute de mii?  :smile:

Kov iulian

#31
Nu mai retin, dar era un blog in engleza

Am testat o parte din ele , virtuemart+jamola e praf  dupa ce ai instalat modulul virtuemart isi acorda cu de la sine putere drepturi de scriere/citire sub 400   tu ca admin nu poti sa mai faci nimic nu poti sa stergi nu poti sa modifici drepturile .

( a trebuit sa desfiintez subdomeniu cu totul din scarba numai sa scap de el .)

Nu am facut experiente pe contul acela pe care am  viataeco.com sa nu il zapacesc

Acum am alta jucarie :D :D :D :D :D :D
multumesc pt indrumare  :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Kov iulian

Am descoperit acest program super pt testat forumuri si platforme ecomerce    http://www.ampps.com/

Nu e nevoie de gazduire, acest program e un fel de emulator totul se instaleza pe propriul PCKov iulian

Citat din: Gib Cristian din Decembrie 31, 2011, 01:05:20 PM
   Am cumparat domeniul http://dinstup.ro si momentan prezint produsele apicole si incerc sa il duc pe prima pagina cu fiecare ancora apicola: miere de albine, polen etc..
   Si in vara vreau sa dau drumu la un magazin apicol pe dinstup.ro pentru a imi comercializa produsele.
  Ce imi trebuie pentru a deschid un magazin apicol online (doar cu produse apicole) ? Daca stiti va rog sa imi spuneti fiecare pas. Multumesc si an nou fericit !


Au trecut 8 luni de cand ati inceput demersurile creari acelui magazin online, ne puteti impartasi si noua rezultatele avute ?


Merg lucrurile online sau nu prea ?  :D :D :hi: :hi:

octav

Citat din: Gib Cristian din Decembrie 31, 2011, 01:05:20 PM
   Am cumparat domeniul http://dinstup.ro si momentan prezint produsele apicole si incerc sa il duc pe prima pagina cu fiecare ancora apicola: miere de albine, polen etc..
   Si in vara vreau sa dau drumu la un magazin apicol pe dinstup.ro pentru a imi comercializa produsele.
  Ce imi trebuie pentru a deschid un magazin apicol online (doar cu produse apicole) ? Daca stiti va rog sa imi spuneti fiecare pas. Multumesc si an nou fericit !

O mica sugestie daca imi permiti.
Pe site la logo ar arata mai bine la sfarsit .ro scris de jos in sus nu de sus in jos cum e acum. Ar da impresia si de crestere nu de descrestere.

Pe cand incepi vanzarea produselor? Mai sunt chichite legislative?
In rest toate bune si bafta.
http://jimm69.sunphoto.ro

Fa cat mai multe greseli cu putinta, dar tine minte un singur lucru; nu fa de doua ori aceasi greseala. Si te vei dezvolta ---
OSHO - Curajul Placerea de a trai periculos

nicolaivictor

Pt magazin on line trebuie sa ai cod caen de vanzari pe internet 4791, trebuie sa ai un un certificat constatator de autorizare a codul caen de vanzari online.
PT 1-2 magazine cu pina la 50 produse per fiecare (eu cred ca 99% di apicultori au asa ceva) gratis se poate inscrie pe www.shopmania.biz
Nu e musai sa cumparati domeniu, iar daca doriti pe domeniu propriu intrati pe rotdl si v-ati cumparat un domeniu pe .ro  pt aproximativ 200 lei si gata.

Adica costurile cu autorizarea activitatii si inceperea propriu zisa nu depasesc 400 RON. Cel mai bine e daca aveti deja o firma care face diverse lucruri si deci nu veti amortiza costurile cu banca, cu contabila , CAS smdt doar din activitatea on line.

Dupa aia mergeti si semnati 5-6 contracte de curierat cu diversi curieri, fara a intra in detaliile contractelor, incepeti activitatea si dupa 1-2 facturi dupa ce vedeti la ce va taxeaza ei de acolo incep negocierile si lucrul la calitate..... pt ca fara rulaje nu va baga in sama nimeni la curierate.......

Nu va trebuie nici casa de marcat, pt ca curierul emite chitanta clientului si dv va baga banii direct in cont, si gata....... faceti-va stoc de marfa expusa 2-5 produse per fiecare produs, faceti-va cont pe adwords, si stati acasa si asteptati sa va sune cineva ..... oricum fara recomandari un site incepe vanzarile foarte greu...., e nevoie de publicitate si clienti multumiti, altfel va alegeti cu 3-4-5 telefoane pe zi si 1-2-3 vanzari pe luna...... :hippo:

messina

Recomand Claus Web.ro pentru hosting, inregistrare domenii web, design si promovare. Au o echipa de asistenta foarte buna, un program de construit si gestionat site-uri nu ajunge atunci cand site-ul se extinde: trafic, informatie si produse. Ei au preturi accesibile si poti cere lamuriri in legatura cu orice, sunt niste oameni amabili.

Kov iulian

Citat din: nicolaivictor din Decembrie 31, 2012, 04:13:02 PM
Pt magazin on line trebuie sa ai cod caen de vanzari pe internet 4791,

Pentru cei interesati aici ( pe situl celor de la EximBank ) e o lista cu toate codurile CAEN: http://www.eximbank.ro/Themes/eximbank/images/Codurile_CAEN_actualizate.pdf

dany 1

Salutare!
Raspunsul lui niculaivictor este aproape perfect, o singura  treaba a omis  si anume  AUTORiZREA  DE OPERATOR   DE  DATE. CU  CARACTER  PERSONAL   prevazuta in legea 677/2001.
Cu stima, dany!
Doar adevaratii  campioni  au  puterea  de  a  se  ridica  si a  merge mai  departe. Daca  ai  cazut  ,  ridica-te si  vei  castiga!!!