Scrisoare deschisa Domnului presedinte ACA Romania - ing. Ion Fetea

Creat de dragos2006, Octombrie 26, 2009, 04:47:55 PM

« precedentul - următorul »

D006

Domnule Presedinte ,
               Subsemnatul Gavrila Dragos din Rm Sarat , jud. Buzau , stupar cu peste  20 de ani de activitate , membru ACA de peste 10 ani , va adresez in numele meu personal precum si in asentimentul unui mare grup de apicultori rugamintea ca in calitate de Presedinte al celei mai mari asociatii profesionale din agricultura romaneasca  sa interveniti la Cabinetul Ministrului de Finante al Romaniei  pentru  A SE APLICA O POLITICA UNITARA LA NIVELUL INTREGII TARI IN CEEA CE INSEAMNA IMPOZITAREA  PFA SAU SRL CARE AU CA OBIECT DE ACTIVITATE APICULTURA . Sunt judete din Romania unde aceasta activitate se impoziteaza si in altele nu .
  Rugamintea mea este cu atat mai actuala cu cat  stim bine , cateva mii de apicultori au accesat masura 141 in urma careia s-au autorizat si s-ar putea ca intr-un interval de pana la 5 ani sa vina inspectia fiscala si sa le calculeze un impozit cu dobanzi si penalizari de nu castiga ei atat din stuparit.
  In speranta ca rugamintea noastra va fi solutionata in mod favorabil va transmitem urarile noastre de bine si putere de munca si convingere in relatia cu institutiile statului acolo unde numai dumneavoastra ne puteti reprezenta.
                   Domnului Presedinte ACA ROMANIA , ing. Ion Fetea

milu56

Eu cred ca o societate comerciala in europa nu are nevoie de o anumita persoana din afara sa reprezinte,la vreo institutie de stat.