Aloo ACA

Creat de centrifuga, Octombrie 21, 2009, 10:35:50 PM

« precedentul - următorul »

centrifuga

Pe PRO TV  a fost difuzata o stire de femei isterice si isterizate potrivit careia un betivan din Galati a fost intepat si era sa moara,de o albina din vinul pe care-l bea!
Din imaginele prezentate,"albina" era clar,fara dubii o viespe!
Luati atitudine!Nu va costa nimic! cereti doar o rectificare!

centrifuga

Va salut pe cei 7 monitori ai mei care,indiferent de ce postez,sunteti primii care imi vizualizati postarea! ar fi bine ca printre voi sa fie si un reprezentant al ACA!
E o ocazie unica ptr asociatia noastra sa iasa din anonimat si sa ia o atitudine conforma cu interesele apicultorilor!

centrifuga


D006

Domnule dumneavoastra inca mai credeti ca mafiotii din conducerea ACA au vreo tangenta cu interesul palmasilor din stuparit ?
  Ei au alte smeri de rezolvat si nu minora problema a deferentei dinte albina si viespe.
Daca-l vezi la moaca pe borfasul care conduce ACA la Galati iti dai seama ca i se rupe de asemenea probleme.

centrifuga

asa sunt eu credul!
uite, le dau posibilatatea acum,cu o chestie minora,sa ia atitudine,sa dovedeasca atasamentul lor fata de apicultura romaneasca!
In marinimia mea le formulez chiar interventia:
Referitor la stirea Dvstra potrivit careia un consumator de vin a fost intepat de o albina,in virtutea dreptului la replica,facem urmatoarea precizare:
Insecta prezentata de Dvstra ca autoare a intepaturii este o viespe.
Prin prezentarea unei asemenea stiri contribuiti la crearea unei impresii deformata a populatiei despre albine,fara a preciza ca principalul responsabil in producerea unui asemenea eveniment este cel care nu a luat toate masurile ptr a impiedica accesul exterior asupra cartzalaului produs in gospodarie!
Va rugam sa prezentati acest drept la replica,cu scuzele de rigoare la aceeasi ora din grila Dvstra de programe.

centrifuga

acum e momentul ca in loc de daune morale(estimate de mine cam la 1.5euro/membru cotizant al ACA) sa se solicite o interventie a presedintelui?!care sa prezinte 10 min rolul albinei pe pamant si binefacerile consumului de produse ale stupului!
E o ocazzie,nu o ratati!
Aratati ca ne reprezentati pe noi,truditorii cu albinele si nu tagma jefuitorilor apiculturii romaesti!

centrifuga

HAI,COMENTATI!
Luati atitudine!

D006

:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
  Domnul Centrifuga fara sa vrei ati scos la iveala doua "calitati" ale romanului : lasitatea si indolenta.  La noi lipseste total spiritul de solidaritate.
    Actualul presedinte ACA este intruchiparea autismului suprem , merge pe principiul " daca nu fac nimic nu am cum sa gresesc" , cel putin Zorici era bun la bautura.
  Pentru a testa solidaritatea apicultorilor propun ca un apicultor sa deschida o petitie on-line. Exclus sa o promovam  noi doi , sa vedem daca mai vine cineva langa noi.

centrifuga


D006

Facem pariu ca pana maine la aceasta ora nu se vor invretnici mai mult de 5 (cinci) stupari sa se solidarizeze cu dumneavoastra ?

centrifuga

nimic nu ma mai mira!
Problema e la asociatie!
Daca cineva ar fi facut o asemenea afirmatie defaimatoare a carei tinta era o oarecare minoritate-sa zicem cea a protectiei cainilor comunitari-pana acum erau inflamate "n"organizatii !
Astept atitudine de la toti apicultorii,inclusiv de la cei "moderati",aici,sau pe forumul lor!

valter

Draga domnule centrifuga, noi ne cunoastem de pe stuchitu cand pe mp ne jaluiam unul altuia de atitudinile si promptitudinile modelatorilor.
Cum atitudinea dumitale este obsolut corecta, nu pot decat sa intaresc o parte din constatrile celor ce gandesc dar nu indraznesc, astfel:
-atat la nivel national cat si la nivel local reprezentarea este o mascarada organizata de sus, foarte sus, aici vazand MAPDR, ANCA, COCA, MOCA si altele;
-cei pusi in fruntea organizatiilor, cu mici exceptii, sunt vanduti PNA, procesatorilor cu procente din productia proprie sau cea negociata in numele producatorilor, altor interese decat cele ale celor ce-ai propun in aceste functii;
-in fiecare structura se gasesc modelatori, tuteri, sufleori si tradatori de ocazie sau permanenti-in esenta oameni de nimic; dintre acesti se aleg comitetele de sustinere si reprimare a producatorilor cu personalitate;
-ce Doamne iartama sa cerem celor care ne reprezinta si  nu mai deosebesc ei insasi o albina de o veaspa sa ia atitudine cand un betiv inghite halba cu zece vespi.
Ei alesii ,judeteni, nationali freaca manile zi de zi cand se gandesc la medaliile luate de Titirca inima neagra, ICDA si cACA la diferite  manifestari care  justifica munca personala de conducere a maselor producatoare si dirijarea creierelor procesatoare, punand praf in ochi cum ca  ''ce buni suntem noi''.
Este adevarat ca si la capitolul conducatori- producatori de miere si produse apicole stam excelent. Adicatelea aproape zero.
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

centrifuga

Dle Valter,va multumesc ptr interventia Dvstra!Aceasta Interventie ma onoreaza,deoarece vine din partea unui apicultor adevarat,care poate demonstra tot timpul potentialul sau apicol si DEOSEBIT DE ACEASTA,SUNTETI UNUL DIN PUTINII ROMANI BAGATI IN SEAMA DE GIL RATIA!
Din pacate,trebuie sa va dau dreptate!

valter

Sa va dau o duma neautentificata.
Pe cand gusam pe stuchitul, permanent si cu verva autentic de sincera - corect forumist, mi s-a strecurat in minte un nume de user''alin diaconu''din tg jiu care intervenea de fiecare data cand nu se mai putea gusa la cacealmaua oferita de pupemea in mod special. eL VOIA SA MA CONTROLEZE LA GANDIRE.
Ei, ce crezi dumneata. Acest alin diaconu a verificat locul unde eu cica mintisem ca am obtinut cantitatea de miere record-minciuna gogonata.
Tot el ''alin diaconu'' afirma- ce ma? ala-I Dumnezeu. Despre Rattia.
Azi JILES Ratia ete dumnezeul apiculturii mondiale. L-au votat ca fiin cel mai bun. Nu eu ci specialistii lumii astia din care face parte si pupemea(alias alin), valter si atatia altii. Eu nu am facut din intanlirea cu Ratia un merrit ci o onoare, se poate citim usor pe stuparitul, mai mult cu sinceritate am probat un dialog superb cu andrei calinescu privind unica si singura metoda stiintifica de producere a matcilor in lumea larga imbratisata si detaliata de EL, Dumnezeul apiculturii mondiale pana la urmatoarele alegeri.
Banarea de pe stuchitul ma determinet sa fiu un pic mai rezervat si aici pe apiardeal, dar repect si plec capul oricand in fata lui cristix, arthur, cromba, teinegru, dragos2006 si cati altii care aici fac un forum interesant, cu suflet si fara oprelisti.
Trebuie retinut un singur lucru, Ratia nu ar fi venit in romania fara sprijinul direct al unei doamne a apiculturii romanesti care poatra numele Mateescu Cristina.
Sansa de al fi cunoscut pe Ratia in romania revine organizatiiilor profesionale din care faceam parte la acel moment: Apicons 2006 si Apis tomitana dacica.
Eu un singur merit, un subiect de peste 6000 de vizite.Despre matci.Nu poiana lu' ciocan sau banarea lu nea janes.
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

Guist Ioan

Cu respecte.
Nu am alte conturi afara de pupemea.
Am scris asta, nu ca sa ma creada cineva ,ci ca sa stiu ...ca am scris.
sa fiti sanatosi.
Daca postarile mele de aici sau de aiurea au deranjat, va rog sa ma iertati.
Nu va mai deranjez.Aici.
Dincolo pe stuchitu,nu ma mai cititi ca sa nu va ...farmec.Parca ati fi copii pe cuvantul meu.
Guist
Sanatate