Marea descoperire: 125 de kilometri de mină de aur

Creat de smilewei, Ianuarie 27, 2024, 05:21:38 PM

« precedentul - următorul »

smilewei

Compania Națională de Mine din Arabia Saudită a descoperit mai multe zăcăminte de aur care se extind la 125 de kilometri sud de mina de aur Mansoura Masala. Această mină de aur este o mină de aur de clasă mondială. ,,The Nation" din Emiratele Arabe Unite a declarat că mina de aur este prima descoperire majoră din planul de explorare lansat de Compania Națională de Mine a Arabiei Saudite în 2022. Mina de aur de clasă mondială și-a făcut viața deja bogată în Arabia Saudită și mai bogată.

Conform raportului ,,Național" al Emiratelor Arabe Unite, amploarea rezervelor de aur nou descoperite nu a fost încă estimată.

În străinătate, un comentariu a primit aprobare pe scară largă: ,,De ce este Dumnezeu atât de generos cu ei, mai întâi cu ulei și apoi cu aur?"

De fapt, în ceea ce privește rezervele și producția, aurul saudit este încă greu de clasat în topul lumii.

În ceea ce privește rezervele individuale de aur, cea mai mare mină de aur din Rusia, Sukhoi Log, are rezerve de aur de 40 de milioane de uncii, iar mina de aur South Deep din Africa de Sud are rezerve de aur de aproximativ 32,8 milioane de uncii, care sunt aproape aceleași cu mina de aur Mansoura Masala din Arabia Saudită. . De 6 ori și de aproape 5 ori.

Această știre a stârnit discuții pe scară largă în întreaga lume. Aceste discuții par să fie mai puternice decât în Arabia Saudită. Toată lumea este invidioasă pe Arabia Saudită.
,,Această nouă descoperire ar putea fi semnificativă din cauza conținutului ridicat de aur din mină", a declarat Nasser Saidi, fostul ministru economic al Libanului și adjunct al guvernatorului băncii centrale.

Dar o țară care descoperă o mină de aur este două lucruri diferite decât o persoană care culege aur. Și saudiții știu că săpatul pentru aur nu este la fel de profitabil ca săpatul pentru petrol.

Dar aici vine problema. Cum ar trebui să extragă aurul după ce este descoperit? Ce concasor poate extrage aur? Dar acesta este un domeniu profesional. Acest lucru necesită oameni profesioniști să răspundă.

Prietenii profesioniști sunt bineveniți să-și exprime opiniile profesionale.