Producerea propriu-zisa a matcilor-metoda Edy (postari refacute)

Creat de romikele, Martie 06, 2012, 01:22:21 PM

« precedentul - următorul »

jonny_it

romikele

jonny_it

Citat din: romikele din Martie 06, 2012, 11:24:22 PM
Telecom Italia Mobile

Sa stiu ce sa comand: pizza/paste sau un tort Mississippi (am editat)  :rotfl:

Sa revenim la mamaliga noastra; hai sa il lasam sa isi exprime cunostiintele avansate din domeniul apicol.

romikele

jonny_it

Citat din: romikele din Martie 06, 2012, 11:30:11 PM
Vrei sa primesti comanda la Borca?  :razz:

Vezi ca firma de internet are o zona ceva mai mare de acoperire. Daca e sa ma iau dupa G. Analitycs cred ca as muri de foame  :)

romikele

Lasa aria de acoperire, doar nu vrei sa-ti divulg adresa sau cu ce esti incaltat  :rotfl:
Aia era pt. firma furnizoare, adresa cat se poate de exacta, cu nume, sat si numar  :wink2:

jonny_it

Citat din: romikele din Martie 06, 2012, 11:53:42 PM
Lasa aria de acoperire, doar nu vrei sa-ti divulg adresa sau cu ce esti incaltat  :rotfl:
Aia era pt. firma furnizoare, adresa cat se poate de exacta, cu nume, sat si numar  :wink2:

Eu cand stau in pat ma descalt  :P

adriann

no coment... pline de sange,
daca au fost sterse postarile asa trebuiau sa ramana!
din moment ce nu a zis nimic edy ca i-au fost sterse.... inseamna ca a fost dorinta lui proprie!
jonny_it .... cam este atac la persoana ce faci aici
daca edy mai vrea sa scrie...bine...daca nu .. asta e, nu putem obliga pe nimeni sa ne bage in cap tehnici si metode cu palnia
O fii metoda lui buna rea... nu stiu...daca la el da rezultate f. bine.

jonny_it

Citat din: adriann din Martie 07, 2012, 12:23:01 AM
jonny_it .... cam este atac la persoana ce faci aici

Ok, ma suspend singur pentru o perioada, am promis ieri.  :)
Sa aveti o primavara frumoasa :hi:

kamy

PS: dl "Edy" locuieste in Romania, undeva in sudul tarii; vreti sa stiti ce nr poarta la pantofi?  :rotfl:
[/quote]

CE PAZESTI SOLDAT?-UN DEPOZIT DE MUNITIE.Ce numar porti la bocanci?Secret militar!

edy

Iata ce se intampla cand cineva vrea sa scrie ceva bun pe acest blog-vine imediat atacat si batjocurit de anumite persoane(asa zise profesionisti -de meserie), si orice cuvant iti vine analizat ca la F.B.I.. In timpul scrierii unui mesaj se poate intampla ca cineva sa omita sau sa faca o greseala de scris sau de exprimare si atunci...vai de tine-este deras si luat peste picior -ca la noi la nimenea!!!Mare pacat - pentru ca eu am sris o metoda simpla de crestere a matcilor care este folosita aici in Italia si este foarte eficace dar care personal am imbunatatit-o-doar atat -s-au trezit ei super-expertii tarii sa critice(chiar unul din ei m-a considerat ca sunt un "boschetar" si sa-mi sterg mucii-foarte frumos d.ul Dragos -dupa atate filmate-peste 22o pe you tube am crezut ca ati invatat macar sa fiti putin civilizat).
Personal nu voi mai scrie nimic pe acest blog care m-a dezamagit f.mult si imi pare rau pentru voi apicultorii din Romania ca ati avut ocazia sa invatati ceva si de la mine,ce multi din expertii Romaniei nu va vor spune niciodata-ei au secretele lor -nu-i asa?
Tin sa le multumesc din suflet la cei care ma-au sprijinit si incurajat si nu-i voi uita niciodata,cu mare respect Edy!!!
"Daca albinele nu ar fi fost-eu le-as fi inventat ", by edy

romikele

Nu e vinovat forumul de educatia primita in primii 7 ani de viata a unora.
Sunt mult mai multi cei care doresc sa continui, asa ca rauvoitorii pot fi ignorati.

D006

O vorba din batrani spune ca " lauda de sine nu miroase a bine "  Nea edy cred ca era mai bine sa te prezinti , sa prezinti activitatea ta practica si apoi ii lasai pe forumisti sa te judece . dar tu la umbra anonimatului arunci niste pastile si ii ei pe stuparii romani peste picior . Cand intri pt. prima oara intr-o casa intai te stergi pe picioare , te prezinti si apoi te pui la masa...
   oare nu era o regula pe forum ca fiecare user sa-si publice locatia si varsta ?

cristian87

Domnule Edy sau cum v-o chema. nu forumul e de vina, nu apicultorii nu v-au primit cum trebuie ci dumneata ai gresit atitudinea , nu te-ai stiut vinde, prezenta.
La ciobani sa te fi dus si sa fi spus --Fratilor prosti mai sunteti , voi lucrati cu oaia ca acum 100 de ani, ce noroc pe voi ca v-am descoperit, caci Eu sunt ucenicul marelui Jântita care a descoperit cheagul .
Eu am reusit in 25 de ani ceea ce voi si tot neamul vostru nu veti fi in stare sa aflati in generatii.
Eu am descoperit strunga, bota si câinele de intors . Tot eu am descoperit foarfecele ca sa tundeti oaia nu să-i smulgeti lana. Eu am păscut muls tuns si belit singur turme de 1000 de oi si am vîndut de la ele 2500 de miei pe an. Dati slava lui Dumnezeu si sărutati pamantul căci Eu am sa va luminez.
        Pun pariu ca la inceput ciobanii ar fi ras de matale apoi cand isi vor fi dat seama ca de fapt matale reinventezi ceea ce ai stiau deja de pe cand erau numai strungari ba ca ii mai iei si in balon ti-ar fi scuturat putin cojocul.
   Acum te-ai suparat ca ciurdarul pe sat ti+ai luat ciomagul pe spinare si ai rasturnat ciaunul pe foc.
  Tine minte un lucru INTOTDEAUNA OAMENII CU ADEVARAT MARI SUNT MODESTI numai parvenitii se dau mari cu ce stiu sau cred ca pot face.
   Ei nu inteleg ca de la Dumnezeu vin toate  si se considera ei buricul pamantului , miezul din dodoasca si masura tuturor lucrurilor.De aceea se supara repede.
    Cand l-am sunat prima oara pe nea Gica Romanescu nu stia cine sunt ce hram port, decat de pe forum unde eram si inca sunt incepator. OMUL asta cu o viata traita cu doctorate si alte realizari a fost nu profesor ci prieten sau frate mai mare. Modest si bucuros sa ajute.
     Din pacate nu mai este printre noi dar mostenirea lui traieste in sutele , miile de stupari care il pomenesc si aprind o lumanare pentru sufletul lui.
      Sunt ferm convins ca vom trece si peste retragerea dumitale de pe forum . Bine ne-a fost pana ai venit , cred ca vom supravietui si de acum inainte.Dumneata insa vei mai avea multe dezamagiri in viata pe langa cea ca nu te-au zeificat apicultorii de pe Apiardeal . Cu atitudinea dumitale va fi greu sa te aciuiesti oriunde.  Mult succes.
zâmbeşte-mîine poate fi mai rău

stefanescu

Edy, de ce nu lupti? Aratale ca esti tare. Aratale cine esti si cite stii. Te dai batut asa usor? E o dovada de lasitate din partea ta daca nu vrei sa mai lupti. Te lasi batut de Dragos si Jonny? Astept cu interes postarile tale. NU RENUNTA!!!
O zi liniștită și cât mai puțini proști în preajmă (măcar să ne dorim!)