Producerea propriu-zisa a matcilor-metoda Edy (postari refacute)

Creat de romikele, Martie 06, 2012, 01:22:21 PM

« precedentul - următorul »

jonny_it

Citat din: pharaonu75 din Martie 06, 2012, 10:21:51 PM
DA!
Si daca se poate sa ne spui si marca pantofilor, ar fi si mai bine! :D

Cat timp nu a vrut sa ne spuna un nume ii respect dreptul la intimitate.
Si in plus uneori pantofii pot mirosi urat, deci este cam neplacut sa te uiti in ei  :rotfl:

jonny_it

Citat din: roi_ag din Martie 06, 2012, 10:25:50 PM
Da cine a spus ca este inventie?
Sunt metodele consacrate poate altfel aplicate

Metoda respectiva NU este o invetie, tocmai asta este si problema, este o metoda destul de veche stiuta de cam toata lumea, de aceea multi l-au contrazis.
Dl "Edy" a spus asa, "Luati un pix si o foaie de hartie si notati pentru ca asa ceva nu o sa ne spuna nimeni".
In caz ca nu ati participat la discutie cititi inca odata ce s-a postat.  :hi:
Editare mesaj: lipseste partea respectiva, sau nu o vad eu acum; dar oricum asta a fost exprimarea.

Sunt niste apicultori pe aici care au vazut ceva albine pe aici ... in momentul cand cineva incearca sa te prosteasca pe fata te enervezi nu?

pharaonu75

Citat din: jonny_it din Martie 06, 2012, 10:26:04 PM
Si in plus uneori pantofii pot mirosi urat, deci este cam neplacut sa te uiti in ei  :rotfl:

Unde mai pui ca pantofii aia erau plini de noroi cand a intrat peste noi... a lasat urme peste tot ...si acum suntem acuzati pe nedrept ca am fi facut vreun abuz sau ca i-am sters postari.
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

jonny_it

Citat din: pharaonu75 din Martie 06, 2012, 10:29:05 PM
Citat din: jonny_it din Martie 06, 2012, 10:26:04 PM

Unde mai pui ca pantofii aia erau plini de noroi cand a intrat peste noi... a lasat urme peste tot ...si acum suntem acuzati pe nedrept ca am fi facut vreun abuz sau ca i-am sters postari.

Ca a sters el postarile este clar.
Acum trebuie sa ii convingem pe cei care cred ca metoda Miller este inventata de "Edy" ca defapt nu este asa si ca in realitate este inventata de unu' Miller.
Totusi ca sa nu se supere pe mine promit ca o sa scanez si metoda miller originala, asa cum a fost descrisa de autor si alte variante care tot au aparut.
Am de la bunicamiu aproape toate revistele Romania Apicola inca de la infiintare si in cel putin 20 reviste a fost publicata aceasta metoda sau variante dar avand la baza metoda amintita mai sus.

romikele

roi_ag

Mai dar daca avea si alta metoda ,poate de teleportare a larvei din celula in botca si nu a mai
apucat sa o prezinte ?

roi_ag

edy

CARISSIMI AMICI APICOLTORI ,
Non penso proprio che adesso io vivo in Romania-ma ben si assai lontano da voi, anzi sono diretto verso l"America per un inteso cambio fra gli apicoltori, e di preciso in Argentina ad una grande azienda apistica argentina specializata in produzione di api regine.
Vi ringrazio a tutti specie a coloro che mi sostenete e vi sono grato -e spero di incontrarvi un giorno.
Spero che voi parlate anche di api e tecniche apistice e non solo su di me come criticarmi.
Vi ringrazio a tutti, il vostro amico Edy!!!
"Daca albinele nu ar fi fost-eu le-as fi inventat ", by edy

jonny_it

Citat din: roi_ag din Martie 06, 2012, 10:42:12 PM
Citat din: romikele din Martie 06, 2012, 10:39:56 PM
Vrem si metoda jonny  :P  :hi:

CHIAR  !!!

Trebuie sa va dezamagesc dar nu exista asa ceva.  :)

Pana sa descopere cineva metode miraculoase cred ca este mai bine sa le folosim pe alea care se folosesc de ceva ani, adica sunt stuadiate si TESTATE practic. Astia care vin si redescopera ei roata si apa de ploaie sunt doar niste baieti care se plictisesc, probabil unii au si niste probleme de alta natura dar mai bine sa ii lasam in pace.
Vreti sa vin eu sa va arat nu stiu ce model de stup, sa va spun ca o sa fie in primavara pe 6 rame cu puiet chiar daca eu acum sunt in primul an cand il folosesc si nu am mai trecut prin nici o primavara? (Cam asa face dl prof Ursu). Poate este bine, poate nu, dar de ce sa nu riste el mai intai si dupa aia vedem si noi daca folosim sau nu.
Cei care au inventat ceva au inventat prin multa munca, si prin studierea problemelor. De obicei persoanele care se cred ca ei detin adevarul nu ajung sa acumuleze suficiente cunostiinte pentru ei, deci nici nu se pune problema sa vina ei cu noutati.

jonny_it

Citat din: edy din Martie 06, 2012, 11:03:44 PM
CARISSIMI AMICI APICOLTORI ,
Non penso proprio che adesso io vivo in Romania-ma ben si assai lontano da voi, anzi sono diretto verso l"America per un inteso cambio fra gli apicoltori, e di preciso in Argentina ad una grande azienda apistica argentina specializata in produzione di api regine.
Vi ringrazio a tutti specie a coloro che mi sostenete e vi sono grato -e spero di incontrarvi un giorno.
Spero che voi parlate anche di api e tecniche apistice e non solo su di me come criticarmi.
Vi ringrazio a tutti, il vostro amico Edy!!!

Acum dl "Edy" a uitat de limba lui Eminescu, Creanga, Sadoveanu, chiar daca pana ieri nu erau probleme .. a trecut la Guido Guinizelli si Primo Levi.
Promit sa nu comentez nimic de rau, de acum o sa il laud in tot ce zice, chiar daca iar inventeaza apa calda.

edy

Dear friends in beekeeping art,
For the moment I don"t think that my presence is over here in Romanian-but contrarly I am directed toward the wonderful land of Argentina -to be more exactly ,at a famous queen nursery firm.
Hopefully,I believe that your mannner of discussion will be also the beees and the tecniques in beekeeping -evoid as much as possibille the critics who regarding my persson.
Yours sincerelly,Edy!!!
"Daca albinele nu ar fi fost-eu le-as fi inventat ", by edy

jonny_it

Citat din: roi_ag din Martie 06, 2012, 10:40:21 PM
Mai dar daca avea si alta metoda ,poate de teleportare a larvei din celula in botca si nu a mai
apucat sa o prezinte ?

Imediat ne spune cum face teleportarea.

Hai Edyyy! te rugam, coboara la noi si ne spune cum se face ...

jonny_it

Citat din: edy din Martie 06, 2012, 11:16:35 PM
Dear friends in beekeeping art,
For the moment I don"t think that my presence is over here in Romanian-but contrarly I am directed toward the wonderful land of Argentina -to be more exactly ,at a famous queen nursery firm.
Hopefully,I believe that your mannner of discussion will be also the beees and the tecniques in beekeeping -evoid as much as possibille the critics who regarding my persson.
Yours sincerelly,Edy!!!

Bag pixu' eu voiam sa ii zic macaronar, .. cand el defapt este var cu unchiul Sam ..  :rotfl:

romikele

Ceva in chineza daca se poate, ca in alea de mai sus nu ma pricep  =))

jonny_it

Citat din: romikele din Martie 06, 2012, 11:19:25 PM
Ceva in chineza daca se poate, ca in alea de mai sus nu ma pricep  =))

Sta cam prost cu gramatica in engleza.  :)

romikele .. tu vezi un IP nu?    :)