Ustensile pentru marcat matci

Creat de pharaonu75, Iunie 22, 2011, 07:52:23 PM

« precedentul - următorul »

romikele

Matca respectiva este marcata? Cu ce culoare?

scfpfa

albine

Mihai Sergiu

azi am marcat pentru prima data in viata mea matci din pacate cu putina emotie am cateva le-am cam mazgalit a ajuns vopsea si pe aripi si intre cap si torace. Am vazut ca matca era foarte nelinistita e posibil sa raman fara ea?
Nu am nici un stup , nevasta mea ii detine pe toti!

pharaonu75

Cu ce le-ai marcat?
Daca ai folosit marker din ala cu vopsea pe baza de apa, despre care am vorbit ceva mai inainte (Uni Posca), nu au nimic!
Si eu am marcat matcile cu acel tip de marker, iar anul trecut la vreo 2 le-a ajuns vopseaua pe aripi. Nu au patit nimic.
Chiar si anul asta sunt bine si ponteaza la greu!

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Mihai Sergiu

pentru matcile de anul trecut sau stiu eu ce mi-a vandut in primavara le-am marcat cu alb cu Marker vopsea Schneider 270 alb iar roi care i-am facut eu cu zebra paint marker asta ultimu l-am cumparat de la magazin apicola

pharaonu75

Vezi daca sunt pe baza de apa... asea sunt mai sigure, in sensul ca se usuca destul de repede si nu au miros, deci matca nu risca sa fie atacata/respinsa de propriile albine.
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Mihai Sergiu

Schneider e pe baza de vopsea

pharaonu75

Uni Posca sunt pe baza de apa, iar Schneider sunt pe baza de alcool!
Nu cred ca fiind pe baza de alcool sunt rele, atat timp cat unii marcheaza matcile cu vopsea auto si spun ca nu au probleme!

Mihai Sergiu

ce am marcat pana acum cu Schneider si Zebra au fost acceptate fara probleme

G. Iulian

UNIPOSCA am gasit in Galati la Kaufland la 9 lei bucata.

marius_vfp

eu am cautat  in kauflandul de la vaslui dar nu erau , poate pe mai tarziu vor aduce

spor
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

octav

Eu am luat azi de aici.

http://papetarie-online.ro/produse/3-Instrumente-de-scris-si-corectat/100002-Markere-cu-vopsea/3382-Marker-cu-vopsea-UNI-Posca-PC-5M--varf-1-8-mm---galben.html

Daca se considera reclama va rog stergeti link-ul.
Mi-au adus acasa 1 bucata marker galben  :uimit: (pentru ca eram in drum spre o alta comanda).
Sambata merg sa-l incerc.
http://jimm69.sunphoto.ro

Fa cat mai multe greseli cu putinta, dar tine minte un singur lucru; nu fa de doua ori aceasi greseala. Si te vei dezvolta ---
OSHO - Curajul Placerea de a trai periculos

G. Iulian

E bun site-ul dar trebuie sa faci comanda de cel putin 150 ron.

romikele

Citat din: octav din Iunie 19, 2012, 12:24:00 PM
...
Daca se considera reclama va rog stergeti link-ul.
...
Se considera reclama, dar nu se sterge  :wink2: :razz:

Pe apiardeal reclamele sunt permise daca au legatura cu apicultura  :nod: :hi:

marius_vfp

salut , oja de unghii e buna?  dauneaza  cu ceva .
spor
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva