Stupul cu trei compartimente Teclem pentru cresterea matcilor.

Creat de valter, Septembrie 10, 2010, 03:32:31 PM

« precedentul - următorul »

valter

Intentionez ca in 2014 sa-mi mai cumpar un Casone(stupul cu trei compartimente).

ps. Am adus subiectul in discutie ''sus'' pentru ai raspunde unui coleg.
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

gelu

Mr. Valter, as comanda si eu unul online doar ca nu reusesc sa.i gasec pe net....stiti cumva daca.l pot primi prin fan curier la P. Neamt?....un site mai exact?...pe mine ma trimite la Stuparul.ro..... :thanks: :thanks: :beer: :beer: :hi:

Porfy66

valter

Citat din: gelu din Decembrie 17, 2013, 11:58:43 PM
Mr. Valter...pe mine ma trimite la Stuparul.ro..... :thanks: :thanks: :beer: :beer: :hi:

Cred ca uneori intamplarile nefericite...duc la ceva bun.

Credeti-ma pe cuvant ca din momentul in care am achizirionat acest ladoi producerea de botci de calitate e pe calea buna.
Initial am strambat din nas cand Gaby Garai mi-a taiat o factura de 350 ron...merita, doar de la Teclem.
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

Alutus

Ladoiul meu este pregatit pentru a-l face surcele de foc. Sa-l gratiez?
Sa nu uiti Darie!

bucovineanu

gelu

Citat din: Alutus din Decembrie 18, 2013, 07:51:56 PM
Ladoiul meu este pregatit pentru a-l face surcele de foc. Sa-l gratiez?
[/qu....daca are toate componentele cred ca merita gratiat...intru ajutorarea celor doritori printer care ma numar si eu... ^:)^ ^:)^ :hi:ote]

gelu

Citat din: Porfy66 din Decembrie 18, 2013, 08:16:33 AM
Uite aici e saitul:
http://teclem.com/matci/default.htm
:hi: :hi: :hi:
[/qu..am incercat sa.i contactez cu ,,Emilul,, dar nu merge , o sa.i sun maine...de n.or fi deja in Sarbatori...ote]

gelu

Citat din: valter din Decembrie 18, 2013, 05:21:39 PM
Mr. Valter...pe mine ma trimite la Stuparul.ro..... :thanks: :thanks: :beer: :beer: :hi:

Credeti-ma pe cuvant ca din momentul in care am achizirionat acest ladoi producerea de botci de calitate e pe calea buna.
Initial am strambat din nas cand Gaby Garai mi-a taiat o factura de 350 ron...merita, doar de la Teclem.
[/quote...thank,s ptr. informatii, tinem legatura...Sarbatori Fericite... : sampanie: : sampanie:]

italianu

Citat din: valter din Decembrie 18, 2013, 05:21:39 PM

Nu se poate,ceva inventat in Italia si,initial folosit pentru producerea de laptisor de matca, a ajuns in Romania , si este laudat.Sint de-a dreptul surprins =D>
in acest caz mai ai sanse sa te salvezi :bravo:
Viata nu-i dreapta ...obisnuieste-te cu asta!

bucovineanu

italianu

Probabil da' nu se chema,cassone, care inseamna ladoi/cutie mare ,la rusi s-o chema in alt fel!

mape 48-petru manea

Citat din: italianu din Decembrie 20, 2013, 11:58:29 PM
Probabil da' nu se chema,cassone, care inseamna ladoi/cutie mare ,la rusi s-o chema in alt fel!

Balsoi

italianu

mape 48-petru manea

Balsoi inseamna =mare  teatrul se numeste =teatrul mare ---eu am facut ceva rusa la scoala
pe atunci nu se invata "limba imperialistilor "---am raspuns la MP