De prin net

Creat de tassevasi, Septembrie 04, 2011, 11:19:06 PM

« precedentul - următorul »

pistol28

http://www.backyardnature.net/n/12/120101th.jpg

daca mai doriti, cereti  pe Google        treehopper       
Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi
si sa prevezi ca sa previi

stefan1

   O viespe:
ww.telegraph.co.uk/news/earth/earthpicturegalleries/8538148/A-bugs-life-macro-pictures-of-exotic-insects-by-Rundstedt-Rovillos.html:
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

Kov iulian

#1277
Bem ca..turi ce contin chestii nocive, mancam ca..turi ce contin chestii nocive, ne imbracam cu ca..turi ce contin chestii toxice, folosim in igiena sau spalarea hainelor ca..turi toxice si nu stim ce avem de facem cancer, de ce suntem alergici, etc .

Traiasca  :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:  ... cea cu aditivi

CitatRețeta secretă: aditivi și enzime industriale

Apa, hameiul, malțul din orz, mălaiul sau alte cereale sunt ingrediente care se regăsesc pe eticheta oricărei sticle sau doze de bere, fiind folosite în diverse combinații. Aceste ingrediente nu reprezintă însă decât o mică parte din ceea ce conține cu adevărat o bere românească.

Un fost director din cadrul Ursus Breweries a vorbit cu reporterii RISE Project, sub protecția anonimatului, despre felul în care se produce berea. Acesta dezvăluie o industrie în care magia chimiei, a adjuvanților și aditivilor devine ingredient de bază al băuturii consumate de majoritatea românilor.

Fostul angajat susține că toți cei din industria berii vor declara întotdeauna că ingredientele din bere sunt naturale. "Aceasta este versiunea 'oficială!", doar că "se fac mici șmecherii, pe furiș". Sursa noastră declară că procesul de producție este un subiect extrem de delicat pentru companii și  acestea vor încerca mereu să țină etapele de producție departe de ochii consumatorilor.

Fabricarea berii depinde, în orice sezon, de calitatea cerealelor și a hameiului. Uneori, aceste ingrediente pot avea o calitate mai slabă și pot să nu îndeplinească standardele impuse de producție. Nu mai departe de săptămâna trecută, un producător independent de bere a trebuit să arunce o mie de litri de bere tocmai fiindcă întregul volum nu a ieșit așa cum trebuie. În mod evident, există și situații în care se fac greșeli pe parcursul fabricației, iar greșelile costă dacă nu sunt remediate.

"Când ești presat, când ești la vârful sezonului și tu trebuie să livrezi, iar în container ai niște bere greșită, trebuie să faci ceva..."

"Ce poți face este să adaugi niște aditivi. Ceri permisiunea șefului și asta faci. Eu, ca fabricant de bere, nu sunt complet sigur ce se va întâmpla cu berea respectivă și ce ți se va întâmpla ție dacă o bei. Poate o să ai doar dureri de cap și totul e în regulă. Ei te vor întreba cât ai băut. Îți vor spune că cinci sunt prea multe și că trebuie să bei maxim trei."

Un fost angajat Heineken, care a dorit să rămână anonim, a confirmat și el adăugarea substanțelor în bere. "Fungamyl, Ceremix 6X MG sau Filtrase sunt doar câteva dintre substanțele folosite," relatează acesta.

http://www.riseproject.ro/articol/industria-secreta-din-spatele-berii-romanesti/

http://www.youtube.com/watch?v=lwUFsg9GfGQ

Kiwi Bee

Este la fel peste tot in lume. Nu exista un bloc de reclame la televizor fara o reclama de bere. De unde au astia asa de multi bani/cistig sa mai dea tot timpul bani pe reclame? Pai, au un cistig foarte mare per litru de bere deoarece este facut fara pierderi si pt asta se adauga tot ceea ce trebuie ca fabricantului sai iasa cistigul.
Exista mici producatori care citeodata ajung sa fie inghititi de marii fabricatori. Acesti mici producatori incearca sa produca bere BIO dar au si un pret mult mai mare.
Vinurile din comertz aici in NZ toate au conservanti. De ce?.... pt ca nu sa respectat procedeul clasic de vinificare, adaugind agenti care sa accelereze procedeul de fabricatie si pt ca acesti aditivi sa nu altereze vinul trebuie adaugat si conservant.

Kiwi Bee

Un vierme unic in lume..... il avem aici in NZ.
Acest vierme locuieste in pesteri si produce lumina ca sa atraga victime/mincare. Prima data ea produce fire lipicioase din saliva ei care atirna de la tavanul pesterii. Insectele zburatoare sint atrase de lumina produsa de vierme si de curind se vor impodmolii in acele fiere unde asi vor gasi sfirsitul.

[facebook]https://www.facebook.com/ScienceNaturePage/videos/752753401523587/[/facebook]

stefan1

  Zice aici ca veninul unei specii de viespi contine un principiu care ataca selectiv celulele canceroase. Ar fi o directie noua de lupta contra acestei maladii.
  Pe scurt: celula canceroasa are un mod atipic de structurare a lipidelor din membrana celulara. Acest venin poate ataca acele lipide, producand gauri in acea membrana suficient de mari incat continutul celulei sa se verse in afara si deci celula sa moara. Celulele sanatoase nu sunt atacate.
  http://www.businessinsider.com/brazilian-wasp-venom-kills-cancer-cells-2015-9#ixzz3knOQl7a4
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

pharaonu75

Niciun producator din domeniul farmaceutic nu are interesul sa vindece cancerul, sida, etc... este mai rentabil pt ei ca sa trasteze astfel de boli, sa furnizeze medicamente care sa tina boala sub control, iar daca se intrewrupe tratamentul boala sa se reactiveze. In felul asta face populatia dependenta de rahaturile lor... de fapt cu scopul asta au si aparut tot felul de boli "incurabile" in ultimii ani.
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Kiwi Bee

Se mai poate adauga si altele la bere cum ar fi Heliu.

[facebook]https://www.facebook.com/phistabacsi/videos/1010000015779860/[/facebook]

pad3

Citat din: Kov iulian din Iulie 08, 2016, 02:00:24 AM
Bem ca..turi ce contin chestii nocive, mancam ca..turi ce contin chestii nocive, ne imbracam cu ca..turi ce contin chestii toxice, folosim in igiena sau spalarea hainelor ca..turi toxice si nu stim ce avem de facem cancer, de ce suntem alergici, etc .



am fost cativa ani sef de productie intr-o fabrica de bere si nu pot afirma ceea ce am citit anterior. 2 adjuvanti din cei 3 foloseam si eu unul era ptr precipitarea proteinei inainte de filtrare iar altul era argila pentru formarea straturilor de filtrare.
practic majoritatea acestora nu se vor regasi in produsul finit, ei sunt consumati in reactiile chimice sau indepartati,motiv ptr care nu apar nici pe lista de ingrediente. am avut control de la opc si cu ajutorul d-lui Hopulele (profesorul meu de tehnologie) am demonstrat ca am dreptate. ceea ce nu mi-a convenit a fost folosirea HCl la corectia ph dar in timp l-am inlocuit cu ac lactic.
de ex stiati ca extractia uleiului din floare se face cu un solvent numit benzen? si ce? acesta este indepartat dupa extractie asa ca nu se va regasi in produsul final

din ce am mai citit ulterior cred ca dreptatea e undeva la mijloc; majoritatea adjuvantilor din ind alimentara sunt folositi in urma obtinerii avizelor emise de laboratoare competente insa e adevarat ca nu se stie (mai exact nu se stia la momentul folosirii) sufuciente despre unii care au efecte secundare in timp
somnul ratiunii naste monstri

Kov iulian

#1284
http://www.hotnews.ro/stiri-international-21142903-video-televiziune-ruseasca-difuzeaza-imagini-lupta-dintre-politist-rus-diplomat-american-scarile-ambasadei-din-moscova.htm

Un agent KGB ce se da drept politist se lupta cu un agent CIA ce se da drept diplomat.

Pana la urma "diplomatul" reuseste sa intre in sediul misiunii diplomatice americane si scapa de " politistul" ce dorea  doar sa il "verifice buletinul".

Usa ce era probabil cu incuietoare electronica se deschide singura ca sa intre "diplomatul" american.   :wink2: :wink2:


:D :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=X_SjQAbnM3U

andrei_georgian

Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma.

dan sebastian

Le-am lasat si eu un comentariu, dar asteapta sa fie procesat. Ai naibii de echidistanti cei de la agro ... !
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

Kov iulian

Nu ati inteles nici acum ca sa terminat cu pastoralul pe terenurile agricole intens chimizate.

E timpul sa ne retragem in paduri, in munti .

Acolo unde nu sunt paduri trebuie sa tragem tare pe langa cei ce planteaza paduri sa planteze soiuri melifere .

Sau sa ii sustinem puternic pe cei ce planteaza eco, bio, organic, biodinamic etc .

Ar cam fi timpul sa terminam si cu mancarea de la raft care e cancer curat .

Sa plantam noi traditional sau eco, sa cumparam eco, sa facem schimb de produse  cu agricultorii ce planteaza eco .


vulpea

cred ca ar cam trebui sa terminam si cu UE !!! lui soacra-mea,cand a fost in SUA,i-a confiscat la vama toate semintele din bagaje,cica e ilegal sa bagi asa ceva in tara.la noi cand asa ceva ?

pistol28

care tara ?, care noi?
Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi
si sa prevezi ca sa previi