La topirea fagurilor cu topitorul cu abur ramane o apa maronie si dulce (de la mierea din fagure). La ce s-ar putea folosi? Cumva la rachiu? (omu' flamand - tot pita în gând)
Este bună că ingrasamint pentru gradina.
Udand in mod repetat un prun din apropiere, cu apa rezultata dupa topirea fagurilor, am ramas fara el.Deci ca ingrasamant ,nu stiu ce sa zic.Probabil a fost in exces.
Deci nu fermenteaza ?
Da, la rachiu, mai cu seama daca fagurii topiti au avut si diaree si camasile celulelor unde au naparlit multe generatii de larve care si-au lasat acolo cojoacele.
La calcaie si bataturi se poate folosi.se pune o cana de apa maronie in ligheanu cu apa curata si calda si iti bagi picioarele in ea
Apa se poate recupera.. chiar si focul de la topitor! Pui topitorul in mijlocul sufrageriei si 2-3 zile nu mai dai drumul la centrala!
Halatul! Halatul....
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
eu arunc acea apa