• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

COMUNICAT

Creat de romikele, Februarie 01, 2014, 06:03:30 p.m.

« precedentul - următorul »

filip

Februarie 05, 2014, 11:57:54 a.m. #90 Last Edit: Februarie 05, 2014, 12:05:44 p.m. by filip
Dragos,nu trebuie sa vina Vosganian la MADR,e coleg de partid cu Chitoiu ministrul Finantelor.
Si apropos éu am discutat de pinguini nu de rechini virtuali in apicultuta.
INS spune ca sunt 1250000 fam de albine Asociatiile 1700000,iar unora le iese peste 2000000.
Eu cred ca INS are dreptate,iar cele 800000 de fam virtuale trebuie elucidate.Cine are multe fam virtuale sa plateasca impozit.
http://www.aca.org.ro/content/media/pagini/raspuns%20MADR%20privind%20sistemul%20informatic%20de%20identificare%20a%20familiilor%20de%20albine.pdf
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

Eugen B

Probabil ca stupii fantoma vor disparea, oricum is curios sa vad ce se discuta azi.

petru.atudorei

Ati vazut ultimele filme ale profesorului ursu, in care povesteste intamplarea cu acel domn viorel, parca..care cica i-a furat stupi?

In acest film, zice cu gura lui , ca acel domn avea un proiect european si ii veneau in control si nu avea stupi. a apelat la profesor ca sa il ajute cu stupi pentru a trece de control.
Oare cati sunt in tara asta gen Dl. viorel? Care au facut proiecte si au stupi doar cand vin controale. Mare greseala a autoritatilor ca anunta controlul cu saptamani sau chiar luni inainte.

bucovineanu

Nu de Viorel e vorba. Viorel e fabricantul de stupi. Era vorba de Eduard Rotaru.

PARINTELE

Eu
unu,nu am cunostinta de asemenea pers.  Dar vreau sa vad cum sunt
pedepsiti cei prinsi cu mata în sac. Imi pare rau pentru apicultura
romaneasca, pt apicultorii corecti, care cad intr-o lumina proasta.

filip

http://www.stiripesurse.ro/document-deciziile-luate-de-guvern-in-sedinta-din-5-02-2014/
DOCUMENT - Deciziile luate de Guvern in sedinta din 5.02.2014III.  HOTĂRÂRI1.     HOTĂRÂRE pentru modificarea şi completarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 44/2004Hotărârea adoptată de Guvern se referă la o serie de modificări metodologice.2.   HOTĂRÂRE pentru modificarea art.74 din  Normele metodologice pentru aplicarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.28/1999 privind obligaţia     operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale,  aprobate prin Hotărârea Guvernului nr.479/2003

Prin Hotărârea adoptată de Guvern, ca urmare a modificărilor intervenite în structura organizatorică a MFP, ANAF şi Ministerului Economiei, componenţa Comisiei de avizare a distribuitorilor şi aparatelor de marcat electronice fiscale se stabileşte prin ordin al ministrului finanţelor publice.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

Eugen B

Sper ca is la subiect aici la ce vreau sa ma refer. As ruga pe cine stie ceva sa posteze pe scurt ce se stie si ce sa aflat cu apicultura. Multumesc

filip

Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

petru.atudorei

Implementare pe etape

Daniel Chițoiu declara, într-un interviu acordat Agerpres, măsura se va aplica în etape. În cursul acestui an, primii care vor avea obligația să utilizeze casele de marcat cu jurnal electronic sunt marii contribuabili. Apoi, în etapa a doua, urmează contribuabilii mijlocii, iar IMM-urile vor utiliza noile case de marcat într-o a treia etapă, cel târziu în primul semestru din 2014.""

Poate a vrut sa zica 2024:))

so-ri-pan

Au Participat din partea Agrostar albinarii, vacarii,oierii, iar din partea Ministerului Dir. Gh. Neata, Dir.Maria Toma,cons. Galis Radu, cons.Georgescu Dtru.

Ce este de retinut.
1- Nu este posibil sa scapam de impozitare.
2- Comform Leg 571(a impozitarii) incepand cu 2014 NORMELE DE VENIT se descentralizeaza si vor fi calculate la nivel judetean.
3-Directiile Agricole Judetene impreuna cu partenerii de dialog social(comform Lg62/2011), SINDICATE, PATRONATE,ASOCIATII PROFESIONALE, PRINTR-UN MEMORANDUM cu semnatura, VOR STABILI NORMELE DE VENIT.
4- Ministerul a renuntat, la cererea sindicatelor din Agrostar, sa mai dea catre Directiile judetene metodologii de calcul.
5- In cazul unor calamitati naturale pe anumite zone ale tarii, cu procese verbale semnate de autoritati, se poate diminua NORMA DE VENIT atat pentru cei din zona cat si pentru cei care au fost calamitati fiind in pastoral.

Tin sa va informez ca aceste hotarari sunt cu caracter general, valabile pentru toti cei care activam in domeniul zootehniei.

Rog presedintii de filiale judetene sa ia masuri ca S.A.N. sa fie reprezentat in consiliile de dialog social ale judetului.  A venit vremea sa va faceti singuri soarta la nivel local. Asa cum veti negocia, asa impozit o sa platiti.

Cei care au nelamuriri cu ce au de facut, sindicalistii, le stau la dispozitie.

0723723975

romikele


pad3

mi-e pohui de atata gargara. voi nu vedeti ca poporul e chemat doar ca sa dea bine la camerele de filmat?
toate detaliile sunt hotarate nu mai e loc de analizat punctul de vedere a celor implicati
somnul ratiunii naste monstri

romikele

Exact pe asta mizeaza guvernantii de ne calaresc la maximum, ca ne e "pohui".
Aunci de ce ne agitam? Nu e mai bine sa tragem ca boii la jug si sa aducem multumiri pentru conditiile create?

Cu asa logica, repet: NE MERITAM SOARTA!

pad3

asa zici tu. eu achizitionez ceva munitie. cand va suna goarna voi fi pe baricade. cu dialogul tb sa fii nou nascut sau din alta tara ca sa mai crezi ca poti schimba ceva.
somnul ratiunii naste monstri

D006

Măi moldovene tu nu intelegi ca nu au voie sa dea drum la norme pana nu fac dialogul cu partenerii sociali ???? In judetele unde apicultorii vor fi reprezentati puternic , cotele de impozit vor fi mai mici iar in judetele pline de neafiliati vor fi cote mai mari !