• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

COMUNICAT

Creat de romikele, Februarie 01, 2014, 06:03:30 p.m.

« precedentul - următorul »

filip

http://www.zf.ro/eveniment/codul-fiscal-rescris-in-sfarsit-de-finante-prioritatea-zero-a-noii-sesiuni-parlamentare-12016124
Poate asa se lamureste si Dragos!
Codul fiscal rescris si renumerotat de catre cei de la FINANTE
Aici e cheia pentru cei care vor cu adevarat sa faca ceva pentru apicultori!
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

Mai filip soarta apicultorilor si a celorlalti fermieri se decide maine la sediul MADR. Daca tot tragi tu cu Vosganian in sus , Vosganian in jus , trimite-l maine la sedinta sa apere drepturile apicultorilor . Eu unul voi fi reprezentat de oamenii din SAN . Tu ce faci pentru intalnirea de maine ?

filip

Am vazut cum reprezentati apicultorii,mi-e greata.
Codul fiscal nu-l face MADR-ul,asa ca lasa gargara........
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

  Mai desteptule acolo are loc intalnirea dintre reprezantantii guvernului inclusiv ministerul finantelor si partenerii sociali din agricultura . Pe mintea ta , sa intelegi mai bine : MAINE SE STABILESTE NORMA DE VENIT PE COLONIA DE ALBINE. 

so-ri-pan

Multumesc public celor care mi-au trimis materiale, la obiect si fundamentate.

PS: Daca cineva stie numarul de telefon al lui Bucur Sorinel din Bucuresti(posteaza mai mult pe Stuparitul) va rog mult sa me sunati si pe mine sa mi-l dati.

0723723975

Eugen B

Nush daca am postat unde trebe. Am fost astazi la un magazin apicola si am stat la discutii cu persoana de acolo, cica de anu asta, sau de anu viitor nam inteles foarte clar, impozitul se va plati peste 50 de stupi, nu peste 75 cum era pana acuma. Poate ma lamureste cineva si pe mine cu chestia asta. Oricum urmaresc in continuare pe site si va multumesc cu ocazia asta celor ce posteaza tot felu de legi, impozite si chestii noi. Pacat ca ne conducere tara hotii :mad:

D006

  E clar ca vor sa ia si pielea de pe noi , maine se stabilesc cotele pentru 2014 . Cand rusii au ocupat Romania au impus cotele pentru a-i falimenta pe cheaburi , asta vrea sa faca si acum cu noi . Actuala guvernare vrea sa devenim o tara de boschetari . Boschetarii nu numai ca nu platesc impozite ci sunt si ajutati material de catre stat !

pharaonu75

Citat din: dragos2006 din Februarie 04, 2014, 11:17:51 p.m.
... Boschetarii nu numai ca nu platesc impozite ci sunt si ajutati material de catre stat !


Si sunt mai usor de manipulat electoral... si li se cumpara voturile mai ieftin!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)
Sun Photo     YouTube

marius_vfp

pharaoane ai mare dreptate , dar astia te imping sa devii boschetar ,  statu cheltuie cu un puscarias dublu fata de paznic .
acum in romanica , o sa iasa din ce in ce mai multi la pensie , natalitatea e in scadere, angajari din ce in ce mai putine in sistemul bugetar , scolile se desfiinteaza pe capete , o sa apara un dezechilibru intre cotizanti si pensionari mergem din ce in ce mai prost , guvernul trebuie sa suplineasca cumva acest deficit .

spor.
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

filip

Doamne cat imi doresc sa umblu prin boscheti cu Dragos!
Oare va fi realitate ori vis!
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

kiloz

Citat din: dragos2006 din Februarie 04, 2014, 11:17:51 p.m.
  E clar ca vor sa ia si pielea de pe noi , maine se stabilesc cotele pentru 2014 . Cand rusii au ocupat Romania au impus cotele pentru a-i falimenta pe cheaburi , asta vrea sa faca si acum cu noi .

Jn sfirsit recunosti unde apartii,dar oricum tu iest scos de pe lista si nu vei fii afectat. Tu platest inpozit,taxe,dai daruri, iest financiar curat ca lacrima,de ce mai bati capul sa intervii pentru prostimea de jos.De ce crezi ca se mai poate obtine favoruri din partea oamenilor care de ani de zile da numai cu smena!
Dezechilibru intre cotizanti si pensionari a aparut de mult,acuma numai se adinceste tot mai mult.In sistemul bugetari intradevar se fac angajari mai putine dar pe salarii tot mai grase.http://www.amosnews.ro/seful-asf-dan-radu-rusanu-are-un-salariu-de-14000-de-euro-lunar-2013-06-18 Cititi si vedeti !Discutii-negocieri sint niste povesti,luare la cunostinte a inpunerii dictate sar putea!Sintem egali,dar sint altii si mai egali?
Sa fii drept si scrie adevarul.

D006


mmacreanu

Bine ca au dat fonduri europene ca sa mareasca apicultorii numarul de stupi. nu stiu multe despre ce inseamna aceste cote dar cred ca se vor aplica de la un anumit nr de stupi, etc. veniturile pe care le fac toti meseriasii care vand matci toata vara cum se vor impozita? veniturile facute din vanzarea de familii crescute cu zahar cum se vor impozita?
Când ești mort, nu știi ca ești mort. E greu doar pentru ceilalți. La fel și când ești prost.

D006

Citat din: filip din Februarie 04, 2014, 11:52:27 p.m.
Doamne cat imi doresc sa umblu prin boscheti cu Dragos!
Oare va fi realitate ori vis!Filipardis ce e cu tine ? nu ai mai primit ordine noi cu ce trebuie sa vrajești pe aici ?  o dai in boscheți ? Vine maine prea sfințitul Vosganian la intalnirea de la MADR ?

kiloz

Numai atit ,cam slabuti,din partea ta!Asteptam la mai multe.
Sa fii drept si scrie adevarul.