apiinvert

Creat de bee_lover, Martie 23, 2009, 08:43:54 PM

« precedentul - următorul »

gudas valentin

Citat din: valy_cotEu prefer sa le las miere, ca doar merita si ele 15 - 16 kg miere dupa ce le mulgem toata vara.  Ce credeti nu am dreptate?
CORECT
            SUBSCRIU
 
                             Valy  :wink:
Suntem saraci,dar nu suntem prosti.
http://valigudas.sunphoto.ro/Albinute_harnicute_2011

balasbebe

Citat din: dragos2006Dupa ce am primit un mail am inceput sa-mi pun intrebari in ceea ce priveste Apiinvertul !  Momentan nu se observa nimic dar cu timpul are efect negativ atat asupra familiilor de albine cat si asupra oamenilor care consuma mierea din familii hranite cu Apiinvert . Cred ca mai bun ramane sfantul zahar pt.  ca nu are si efecte negative asupra oamenilor care mananca miere din acei stupi.
   Cand bagam diferite tipuri de hrana in stupi  cred ca ar fi mai bine sa ne gandim si la copii nostri (cine are) ca ar trebui sa manance ceva natural . De la zi la zi mancam mai otravitor , dar mierea a ramas un aliment natural si totusi din unele interese se vrea "otravirea" mierii. Daca acum rosiile si castravetii de soi au devenit amintire ( MANCAM DOAR LEGUME "BIBELOU":wink: vom ajunge sa mancan si o zeama dulce cu nume de miere.
Si eu. Bere nu se poate face?

D006

Hai sa vorbin de producator :
Grupul Südzucker AG
Sudzucker AG este lider pe piaţa europeană de zahăr, având o istorie de 150 ani.
Cifra de afaceri anuală a concernului internaţional este de 5,9 miliarde euro. Profitul anual al companiei se ridică la 1 miliard euro. Grupul cuprinde un număr total de 18 mii oameni. Producţia anuală de zahăr este de 4,2 milioane tone. Compania deţine 47 de fabrici de zahăr în Germania, Franţa, Belgia, Polonia, Austria, România, Ungaria, Cehia, Slovacia şi Moldova. În afară de produsul de bază – zahărul, fabricile concernului produc adaosuri alimentare, cum ar fi inulina, oligofructoza, isomaltul, crohmalul, ingrediente alimentare în bază de zahăr, produse îngheţate gata fabricate (pizza, paste, etc. adaosuri de fructe şi concentrate de fructe. În 2005, compania a lansat un proiect de producere a bioetanolului pentru sectorul energetic.
www.suedzucker.de

D006

FURNIZOR DE INCREDERE
AGRANA ROMANIA este parte a celui mai mare producator european de zahar si este perfect adaptata sa raspunda cerintelor tuturor tipurilor de clienti, fie ei industriali, retaileri sau din segmentul HoReCa. Ca parte a grupului, avem acces la toate produsele grupului si suntem in masura sa satisfacem cele mai complexe cerinte: icy sugar, zahar candel, zahar cu continut redus de calorii, zahar cu pectina – special pentru dulceata, zahar cu arome, zahar cu granulatii speciale etc.
Cu cele 31 de fabrici (in campania 2008) de producere a zaharului, in aproape toate colturile Europei, AGRANA si SUEDZUCKER GRUP garanteaza continuitate si permanenta aprovizionare cu zahar – suntem un partener de incredere pentru mii de clienti si fermieri, si asta de 50 de ani.
AGRANA ROMANIA are un sistem logistic performant (camioane si cisterne proprii) si este singura companie care poate livra zahar in cele mai diverse si eficiente metode: in big-bags, in cisterna (vrac), in containere etc.

BRAND
Prin cele doua brand-uri, Margaritar si Coronita, AGRANA ROMANIA a transformat un produs alimentar de baza intr-unul cu notorietate ridicata, intr-o piata in care produsele sunt greu de diferentiat.
Brandul premium AGRANA ROMANIA, zaharul Margaritar este un produs nelipsit in orice bucatarie si ingredientul indispensabil al reusitei, ajutandu-te sa imparti cu cei dragi micile satisfactii ale vietii. Zaharul Margaritar este disponibil in diferite ambalaje si forme de prezentare (cristal, fin, pudra sau cubic; alb sau brun).
Brandul Coronita este pozitionat in categoria economica. Acest zahar este folosit in special pentru conservare datorita capacitatii sale de a influenta textura si de a accentua culorile amestecurilor. Pretul accesibil si intrebuintarile diverse au transformat Coronita in zaharul preferat al consumatorilor casnici, o sursa de satisfactie pentru intreaga familie. Pe langa utilizarea in conservarea alimentelor, Coronita ofera gust dulce si savoare bauturilor racoritoare si mancarurilor gatite.

orbanstefan64

miere la rezerva d lor, api fix pix comert politica etc etc :nod:

D006

Apiinvert este un amestec de glucoza , fructoza , zaharoza si apa . Din surse se stie ca se obtine din fructe si zahar din struguri . Pe la colturi se spune ca toate fructele nevandute in Hipermarketurile din Europa  sunt duse in Germania la Manhaim la Südzucker AG  unde din ele se obtie Apiinvertul . Bineinteles ca in fabrica nu intra nici musca asa ca procesul de fabricatie este strict secret deoare dintr-o materie prima fara valoare se scot bani buni.

orbanstefan64

dl dragos nu vi se pare ceva ca miroase?asta va intreb ca coleg si in prisma cum iubiti dvs albinele ca multi altii din pacate nu toti. am mai zis si inainte eu ramin numai la parera mea asta nu o schimb niciodata nu trebuie nimeni sa creada ce cred eu nici sa faca ceace fac eu i mi expun numai o parere si cu asta poate supar pe uni dar ..... :hi:
azi miine stim mai  mult decit stiu saracele albine care sint mai constiincioase  mai corecte mai curate cu un spirit organizatoric mult mai evoluat ca noi oamenii
oare la asta nu se gindeste nimeni?

D006

Eu in ziua in care voi considera ca albinele nu mai sut rentabile vand tot cu exceptia la 15 familii care sa le tin de hoby.  Pana atunci trag la blana pana la ultimul leut dupa urama lor deoarece am doi copii de crescut si nu vreau ca atunci cand vor fi mari sa-mi reproseze ca nu le-am oferit totul.
Si ca informatie de ultima ora , pe piata a aparut APIGOLD , mai ieftin decat Apiinvert , obtinut din grau si cu garantie ca ca nu ere la baza produse modificate genetic.

ALBINEL 1984

de acord cu ideia de combatere a produselor artificiale care suplinesc hrana albinelor ,dar de ce totusi se cumpara aceste produse..sunt bune ?cine a dat apiinvert poate sa ne lamuresca daca e bun sau nu ,eu folosesc zahar dintodeuna si dau atat cat sa fie consumat pana la rapita,

bucovineanu

Chiar daca ar fi mai bun apiinvertul si nu vad de ce ar fi, este mult mai scump. Cei care nu vor sa munceasca un pic pentru a prepara siropul sa cumpere apiinvert care e mai scump si nu se stie din ce e facut.

ALBINEL 1984

Citat din: bucovineanuChiar daca ar fi mai bun apiinvertul si nu vad de ce ar fi, este mult mai scump. Cei care nu vor sa munceasca un pic pentru a prepara siropul sa cumpere apiinvert care e mai scump si nu se stie din ce e facut.
nu am folosit dar daca indeplineste conditia sa nu uzeze albina cred ca merita bani  :nod: