Guvernul taie mierea de la elevii din clasele I-IV,

Creat de dinupaltinis, Decembrie 23, 2018, 11:13:17 AM

« precedentul - următorul »

dinupaltinis

Citat

Elevii din clasele I-IV nu vor mai primi miere la școală de la anul, deși legea fusese votată în Parlament în luna noiembrie.
În OUG anunțată marți de Eugen Teodorovici, care conține celebra "taxă pe lăcomie", se dispune tăierea fondurilor pentru programul miere de albine în școli.
"În perioada 1 ianuarie 2019 - 31 decembrie 2021 se suspendă aplicarea prevederilor Legii nr. 509/2006 privind acordarea de miere de albine ca supliment nutritiv pentru preșcolari și elevii din clasele I - IV din învățământul de stat și confesional, cu modificările ulterioare", este precizat la articolul 49 al Ordonanței.
Parlamentarii au votat, pe 21 noiembrie 2018, pentru ″miere în scoli″ şi voiau ca preşcolarii şi elevii din clasele I-IV să primească 350 de grame în fiecare lună.
Elevii au fost încântați de măsură, care de asemenea îi ajuta și pe apicultori.
Programul urma să coste 16 milioane de euro și era destinat pentru 1.4 milioane de elevi.

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/guvernul-taie-mierea-de-la-elevii-din-clasele-i-iv-desi-legea-fusese-votata-in-parlament.html
Cuvintele prietenoase sint ca un fagur de miere..(Prov.16.24)

Kov iulian

A mai fost suspendata o lege si ea importanta "legea risipei alimentare" .

https://www.avocatnet.ro/articol_45643/Legea-risipei-alimentare-suspendat%C4%83-iar-Aplicarea-sa-facultativ%C4%83-pentru-companii.html

De ce sa dai saracilor (gratis sau pt 3%) alimentele care mai au 3 zile si expira cand le poti reeticheta (spala cu detergent carnea) si le pui din nou la vanzare?

In acelasi timp se dau patrioti ce lupta impotriva imperialistilor europeeni.

stefan1

  Acum 3000 de ani, egiptenii, aveau in meniul din scolile de scribi si o ratie de miere de albine! Se stie de efectul benefic pe care il are mierea asupra creierului. Dar noi nu avem nevoie de oameni destepti.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)