Mesaje Recente

#1
ACEŞTIA SUNTEM NOI / Re: Stupii mei.
Ultimul mesaj de G. Iulian - Februarie 22, 2024, 06:09:29 PM
Familiile au iernat foarte bine, nici o pierdere, până acum chiar si nucleele cu matci de rezerva sunt toate prezente. Nici iarna nu a fost prea grea până acum. Mâncare au, de acum pot avea si puiet care nu are deja. eu nu prea am rapita in zona de acea spun.
:hi:  :hi:  :hi:
#2
Despre forum / Premier Сasual Dating Actual W...
Ultimul mesaj de ovidiu.pacurar - Februarie 21, 2024, 02:02:18 AM
Embrace the freedom of casual encounters on the best dating app in town!
Real-life Females  Prime Сasual Dating
 
meettomy.site
#3
DIVERSE / Rent a car ieftin
Ultimul mesaj de paraschivrazvan25 - Februarie 19, 2024, 04:23:25 PM
Cu o flotă auto diversificată și modernă, compania noastră, Inchirieriauto-bucuresti.com, oferă servicii de închirieri auto de încredere în București și împrejurimi. Fie că aveți nevoie de o mașină compactă pentru un drum scurt în oraș sau de un SUV spațios pentru o escapadă în natură, avem vehicule potrivite pentru toate nevoile și preferințele dumneavoastră. Ne mândrim cu calitatea mașinilor noastre, toate fiind întreținute în mod regulat pentru a asigura că sunt în condiții perfecte de funcționare și siguranță. În plus, tarifele noastre sunt competitive și avantajoase, astfel încât să puteți beneficia de o experiență de închiriere auto accesibilă și fără probleme. Suntem conștienți că fiecare client are nevoi diferite, motiv pentru care oferim condiții de închiriere flexibile, adaptate cerințelor dumneavoastră specifice. Indiferent dacă aveți nevoie de o mașină pentru o zi, o săptămână sau mai mult, suntem aici pentru a vă oferi soluții personalizate. Pentru a vă face călătoria cât mai convenabilă posibil, oferim și serviciul de livrare a mașinilor direct la Aeroportul Otopeni. Astfel, veți putea să vă preluați vehiculul imediat ce aterizați, fără a mai fi nevoit să vă deplasați suplimentar pentru a închiria o mașină. Echipa noastră dedicată este întotdeauna la dispoziția dumneavoastră pentru a vă oferi asistență și sfaturi, pentru a vă asigura că experiența dumneavoastră de închiriere auto este cât mai plăcută și fără griji posibil. Cu serviciile noastre profesioniste și fiabile, puteți călători în București și în împrejurimi în siguranță și confort, știind că sunteți pe mâini bune. De asemenea veti avea posibilitatea sa alegeti si din oferta de inchirieri auto otopeni cu masini care vi se vor livra direct in aeroport, servicii de calitate in orice moment.
#4
PLANTE MELIFERE / Re: FACELIA productii de miere...
Ultimul mesaj de fitoconsult - Februarie 17, 2024, 08:34:45 AM
Seminte facelia 2024 se ofera factura si certificat de calitate 0729.001.760
https://erbicid.ro/Oferta-Erbicid/seminte-facelia/
#5
PLANTE MELIFERE / Re: Facelia
Ultimul mesaj de fitoconsult - Februarie 17, 2024, 08:33:41 AM
Am primit lot nou 2024 facelia cu certificat de calitate si factura
https://erbicid.ro/Oferta-Erbicid/seminte-facelia/
#7
Daca vreti servicii cat se poate de avantajoase noi avem optiunea de inchirieri auto Bucuresti la costuri de top vezi oferte si detalii actualizate pe Inchirieriauto-bucuresti.com
#8
ACEŞTIA SUNTEM NOI / Re: Stupii mei.
Ultimul mesaj de dan sebastian - Februarie 05, 2024, 04:46:56 PM
Cum ti-au iernat familiile ?
#9
ACEŞTIA SUNTEM NOI / Re: Stupina din Cernica
Ultimul mesaj de dan sebastian - Februarie 05, 2024, 04:46:24 PM
Cum ti se par stupii de poliuretan ? Am vazut la targul apicol din Tg jiu in weekend ca a scazut pretul la 340 lei cu corp si cat de jumatate.
Mie mi-au placut foarte mult diafragmele, dar la 18 lei per buc mai astept o schimbare de pret favorabil mie.
#10
DIVERSE / Re: Jante ALIAJ sau Jante TABL...
Ultimul mesaj de paraschivrazvan25 - Ianuarie 30, 2024, 03:37:08 PM
Daca aveti nevoie de optiuni avantajoase de inchirieri auto Bucuresti Inchirieriauto-bucuresti.com este solutia de transport care va poate ajuta de fiecare data.