• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

PACO NE-A PARASIT

Creat de pharaonu75, Aprilie 28, 2016, 06:49:53 p.m.

« precedentul - următorul »

pharaonu75

Paco ne-a parasit.
Dumnezeu sa il odihneasca!
In astfel de momente, cuvintele sunt de prisos. Sincere condoleante familiei.
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)
Sun Photo     YouTube

romikele

E adevarat din pacate, in aceste momente se iarta totul, chiar daca nu se poate uita.
O astfel de veste nimeni nu doreste sa o afle, dar Dumnezeu are planurile lui cu fiecare din noi si nu stii ce iti rezerva nici macar clipa imediat urmatoare.
Pacat ca un om tanar, un apicultor dedicat meseriei si un fost prieten ne paraseste in asemenea mod, singur pe drumul spre albine.
Condoleante familiei si tuturor celor apropiati!

Dumnezeu sa-l ierte!

Florin Gavrila, in urma ta lasi un gol pe care nimeni nu-l va putea umple !!!!!

orbanstefan64

condoleante familiei !!!

apispuisoru

Aprilie 28, 2016, 10:20:21 p.m. #3 Last Edit: Aprilie 28, 2016, 10:26:51 p.m. by apispuisoru.ro
.... ,,Iubeste-ti aproapele mai mult ca pe tine insuti" ASA A FOST IUBIT SI RESPECTAT "FLORIN FLORESCU GAVRILA" de catre Danut Puisoru!!.... Sambata 23.04.2016 cu o zi inainte de Florii ne-am intalnit la mine la stupina Florin, Nea. Nicu , Dragos si i-am urat pentru a doua zi UN CALDUROS LA MULTI ANI "FLORINE"!!! Dragos l-a sunat si pe Andrei Ignatov care ne-a transmis tot binele din lume grupului de apicultori de la Ramnicu Sarat si tot-odata felicitandu-ne pentru relatia de prietenie care exista intre noi. Ieri la 13:30 m-am intalnit cu Florin si Nea.Nicu l-am pupat si mi-a spus.... "Dane am venit de la Bucuresti si ma apuc serios de treaba la stupi"... iar astazi sa aflu ca omul pe care l-am strans in brate nu mai este printre noi.
   Cand scriu aceste randuri ..."Mi se rupe sufletul, gatuit de emotie si tristete ca "Rasul Zambetul si Glumele LUI FLORIN ne aduceau fericire si bucurie tuturor celor prezenti la sfarsit de saptamana cand ne strangeam la o masa rotunda si DISCUTAM APICULTURA, dar nu numai pentru cei care nu l-au cunoscut Florin a terminat seminarul teologic si dreptul a fost Profesor de Teologie. a fost un Apicultor desavarsit a fost un Sot iubitor pentru scumpa Lui sotie Lavinia un Tata minunat pentru scumpele lui fetite si un fiu care si-a respectat Mama, Tata, Fratele, Cumnata, Nepotii si Prietenii, de aceea ,,Va rog pe aceasta cale sa fiti alaturi de familia Lui care este greu incercata in aceste momente dureroase si sa fiti prezenti la ceremonia de inmormantare. 
  Sincere condoleante familiei ! Dumnnezeu sa-L odihneasca in pace si sa-L ierte pe bunul meu PRIETEN FLORIN FLORESCU GAVRILA!!!

Dan Pașca

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace,sincere condoleanțe familiei. :(((. Nu stiu cine a fost,dar din spusele voastre mi se rupe sufletul,pt familie si copii, :(((((.
Daca e nevoie de ajutor pt familie,cred ca ar mai fi si alții dintre noi care ar fi de acord ....,daca se ocupa cineva sa pună un nr de cont.  :yahoo_cry:

romikele


bee_lover


stefan1

  Sincere condoleante familiei pentru cel care a fost cunoscut pe forum ca PACO.
Abia acum am aflat mai multe amanunte despre dansul si pot intelege mai bine unele pozitii ale dansului pe forum. Oricum era un om cu o personalitate puternica si cred ca un bun stupar, dupa unele din contributiile de pe forum. Condoleante si lui Dragos, si tuturor celor apropiati, caci durerea este cu atat mai mare cu cat e vorba de disparitia unui om inca tanar, cu multe planuri de viitor.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

apivasmob

Sanatate tuturor apicultorilor

BODOKI

Sincere condoleante familiei!

davcosti

Sincere Condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l ierte și să-l primească în împărăția lui la o stupină!
Astfel nu v-a simți trecerea în neființă și părăsirea celor dragi!
http://davcosti.sunphoto.ro/ Tot timpul învățăm!

prisecarul

SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI GREU INCERCATE!
DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE!
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

mape 48-petru manea

DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA ! CONDOLEANTE FAMILIEI

edy

Condoleantele mele pentru familia sa si pentru  Dragos!!!
Dumnezeu sa il odihneasca in pace !!!! cu mare regret Edy!!
"Daca albinele nu ar fi fost-eu le-as fi inventat ", by edy

Kiwi Bee

Sincere condoleante familiei si Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.