Lophantus Anisatus, considerată printre primele patru plante melifere din lume.

Creat de maximotgv, Septembrie 11, 2015, 08:52:27 a.m.

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Citat din: maximotgv din Mai 05, 2017, 08:11:41 p.m.
Citat din: unincepator din Mai 05, 2017, 11:48:03 a.m.
Citat din: Eugen B din Mai 04, 2017, 10:07:01 a.m.
De la buzau. Cate seminte va trebuie?
De la buzau,care e posibilitatea,adresa,pret,conditii?.

http://www.scdlbuzau.ro/
Va rog ,pe cei care stiti si puteti sa ma ajutati cu adresa pentru lphantus,sau modalitatea de a obtine ceva seminte,eu,stiu 10-20 seminte .Va multumesc.


   Intre facelia si aromat de Buzau eu as opta pt aromat  deoarece are o perioada lunga de inflorire. la mine a inflorit cam pe 10 mai si a tinut pana toamna tarziu . am plantat 50 fire de la institut in 2016 . Anul trecut in primavara a rasarit o adevarata padure . In 22 iulie am scos mierea de floarea s. in 10 aug am dat jos mag pt tratament av. si am extras mierea depusa care a fot pusa in bidoane de apa de 5 l . mierea extrasa nu a cristalizat pana pe la inceputul luni noiembrie find in amestec de fs cu aromat .La inceput a format o pojghita de ghiata deasupra dupa care a inceput sa albeasca si restul bidonului,culoarea este undeva intre culoarea  mieri de rapita si mierea de fs si are cristalele mai mici, mai fine decat mierea de fs. Mierea de aromat poate fi separa de mierea de fl s dupa cristalizar deoarece nu cristalizeaza si are un gust apropiat cu cel al mieri de salcam . Cel putin asa a fost la mine.

ofer seminte de lophant gratis pentru cei care promit sa dea mai departe cand vor avea.
Am cumparat rasad cu doi ani in urma de la Buzau. in al doilea an au crescut niste tufe de aproape doi metri inaltime si 60-70 cm diametru, pline de inflorescente cu un miros minunat de menta plus busuioc plus... Chiar si planta uscata miroase minunat. Au aroma atat de tare ca nici capra nu le mananca. Deci cine doreste sa-mi trimita adresa pe mail: [email protected]                               

ofer seminte de lophant gratis - zona Bucuresti - sector 3.
Tot de la Buzau luate
70 de stupi la Cernica;<br />Stupina mea: http://forum-discutii.apiardeal.ro/index.php?topic=7571.0