Iarmaroc în Bucureşti

Creat de romikele, Februarie 07, 2019, 10:25:56 a.m.

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Februarie 07, 2019, 10:25:56 a.m. Last Edit: Februarie 07, 2019, 11:22:22 a.m. by romikele
Proiectul d-lui George Robu, binecunoscut ca actor si coprezentator la Viata Satului, a prins contur si este un eveniment SI legat de apicultura.

Un anunt preluat de pe fecebook de la dl. Remus TRANDAFIR


CitatIN ATENTIA TUTUROR CELOR INTERESATI, A PRODUCATORILOR DE PRODUSE APICOLE SI AGRICOLE DIN ROMANIA !
La 24 februarie, urmeaza sa fie deschise pietele de desfacere a produselor romanesti, provenite din apicultura si agricultura. Platorma obtinuta de catre dl Robu George, cunoscut ca actor si fost prezentator al emisiunii Viata Satului, face un apel catre toti producatorii interesati sa isi vanda produsele, atat in pietele din Bucuresti cat si on line. Astfel vanzatorii au ocazia sa isi negocieze pretul direct cu cumparatorii, daca se doreste, vanzarea facandu-se la ce cost isi doreste producatorul. Saptamana viitoare am sa va rog sa imi dea de stire acei dintre dumneavoastra care sunt interesati. Prezicez ca, in perioada urmatoare, urmeaza sa fie deschise piete in cadrul aceluiasi program, in toate capitalele de judet. Va multumesc!

https://www.revista-ferma.ro/articole/preturi-si-piete/proiectul-iarmaroc-in-bucuresti-a-prins-viata

https://youtu.be/A5auc7IFrm8

Cei care doriti sa luati legatura cu initiatorul, puteti lasa mesaje aici, voi avea grija sa fie citite de destinatar !

CitatLa 1 martie 2019, va demara proiectul european IARMAROC Bucuresti. In acest sens producatorii romani ce doresc sa isi expuna in vederea vanzarii, produse romanesti, din gospodariile proprii, sunt rugati sa ma contacteze pe privat. Precizez ca imediat dupa ce demareaza Piata Bucur-Obor ( piata de interior ) urmeaza sa deschidem si alte piete ( Filaret va urma ). Proiectul de adreseaza exclusive producatorilor romani, care detin acte de producator si aviz de vanzare a produselor alimentare de orice tip.
Precizez ca meritul pentru acest proiect este al unui iubitor de romani, fostul prezentator al emisiunii Viata Satului, actorul George Robu. In Bucuresti vor fi destinate producatorilor romani 10 piete, urmand ca apoi sa fie deschisa cate o piata in fiecare capitala de judet !
Va asteptam cu ofertele dumneavoastra !
ATENTIE ! Exclus samsari ! Nu mai trebuie spagi pe la administratia pietelor si alte asemenea "interventii" !!!

Citat din postarea de pe FB a lui Remus Trandafir. Doritorii să-l contacteze în privat pentru detalii!
Personal le mulțumesc din suflet celor implicați în acest proiect, un prim pas spre o piață normală.... sper să nu rămână și singurul...

Preluat de pe FB !

"Veste mare!

In atentia domnilor Remus Trandafir, Dragos Gavrila, Viorel Ervin Stoica..... si chiar Danut Puisoru.

Daca vrei cu adevarat, poti!

Ieri, dumnica 10.02.2019, am convenit dupa o lunga si respectuoasa discutie cu dl. Laurentiu Baciu, sa testam produsele BHS, - inputuri recomandate pentru Agricultura Ecologica, in chiar fermele detinute de domnia sa!

Deci.....domnu "omul albina"......, cu diplomatie si respect se poate aproape orice. Nu cu mir, cu Sf. Parascheva si cu anasâna!

Sfatul meu pentru apicultori, este de a intra pe site-ul www.biohumussol.ro , pentru a se informa si pentru a avea ARGUMENTE atunci cand stau la masa negocierilor, atat cu fermierii la care merg "in pastoral", cat si cu autoritatile locale sau ale statului. DOAR CU ARGUMENTE SI CU DIPLOMATIE, PUTEM IMPREUNA SA FACEM UN BINE, TARII SI PLANETEI INSASI!

Multumesc , Domnunule Laurentiu Baciu pentru oferta, si multumesc anticipat tuturor apicultorilor din Romania, care vor intelege mesajul meu la Calm, Politete si ARGUMENTE

Cu respect si prietenie, G. Robu - coordonatorul proiectului Iarmaroc in Bucuresti"La Ramnicul Sarat se mai face targ? cand? multumesc.