aparat de colectat venin

Creat de bee_lover, Mai 02, 2007, 06:09:33 p.m.

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Cel are vinde venin, isi asuma si un risc. Nu cred ca ar putea trece cu 3 kile de venin, si sa-l prinda ungurii la vama. Este un mare risc, si nu cred ca intra pe piata legala. Acest venin, trebuie sa se invarta pana ajunge, poate acolo unde nu trebuie, iar noi sa fim pusi in fata faptului implinit. Va spun ca piata de venin nu este, atata timp, cat este veninul de sarpe, si poate mult mai ieftin. Poate  ca cei care comercializeaza, nu stiu ca este asa de ieftin in Romania. Eu am disutat cu cei care au facut venin, le-am spus de pret, si ar fi tare incantati sa-l dea si cu 20 de euro, si sa castig si eu 5 euro.

Domnule Balas , eu cred ca dumneavoastra sunteti un mare achizitionar de venin de albine  , (parerea mea ) altfel nu-mi explic de ce o tot dati cu 20-25 euro pe gramul de venin , sincer nu credeti ca este foarte putin ? Sunt 3 persoane care tot incearca sa cumpere la acest pret : dumneavoastra
                                                  un domn din Constanta
                                                  si domnul din moldova
Nu credeti ca var ramane o diferenta exagerat de mare in buzunar dupa tranzactie ? De la 25 la 200 euro este o foarte mare diferenta .
Imi cer scuze daca dumneavoastra nu sunteti cumparator.

Stai linistit, ca eu sunt apicultor, cu identitate, si ma cunosc, cel puti 51% dintre forumisti. Eu sunt apicultor, nu comerciant. La relatiile mele, nu trebuia sa apelez la forum, sa fac rost de marfa.
Colegii ma cunosc ca om de bine, nu speculant.

usor de venit doar cu presupuneri D-le Cristi...il cunosc personal pe D-ul Balas..si nu am decat cuvinte de lauda pt el. :smile:

nu trebuie sa ne infierbantam. totul este bine pana cand ne spunem fiecare parerile pe acest forum. atunci este mai rau cand ceea ce gandim "vorbim pe la spate".
Sa fii DOMN ii o-ntaplare, sa fii OM ii lucru mare !

Citat din: balasStai linistit, ca eu sunt apicultor, cu identitate, si ma cunosc, cel puti 51% dintre forumisti. Eu sunt apicultor, nu comerciant. La relatiile mele, nu trebuia sa apelez la forum, sa fac rost de marfa.
Colegii ma cunosc ca om de bine, nu speculant.
Imi cer scuze acum daca nu sunteti comerciant , DAR , 20 euro /gram este putin , eu unul nu asi da doar atat , nu-mi bat joc de Apicultori , de munca lor .
  Cu respect domnule Balas
Imi cer scuze domnule Balas

Citat din: MAN CRISTI
Citat din: PricopArthurNe-am convins de seriozitatea acestei firme.
Ai inteles gresit , firma poate fi serioasa daca ofera mai mult de 52 eu/gr , la o contitate mai mare desigur .
Am purtat cu ei un dialog, si cand a fost vorba de un contract ferm dupa o perioada de proba au dat inapoi.
Numai acest aspect spune totul.
Miere multă şi inimă curată!


Eu nu ma supar pe nimeni. Stiu cum merge treba.

Baieti, pe informatiile mele, PIATA DE VENIN este MOARTA! Am incercat si eu dverse tertipuri de "PENETRARE"!! NU ESTE INTERES pentru veninul de albine cel putin acum. Daca EPSICOM ia venin, pret 25-30/gr, DATI-L FRATILOR! Care-l aveti!
  2-Sunt curios daca Epsicomul vine la Targul de la Campina cu "JUCARIA"!!!! Am sa va tin la curent! Abea astept sa vad APARATUL "OLTENESC"!!!!!! PE 4 COLECTOARE
     :wink:
APROPO, Nu ratati, cei care puteti, TARGUL DE LA CAMPINA, 21-22 FEB.  AFOST, ESTE si VA FI O MANIFESTARE REUSITA pentru LUMEA APICULTURII!

vad ca s-au calmat toti cu discutiile despre colectarea veninului... ce-i ce stiu cate ceva mai interesant nu o sa vb...ca-i ceva normal.....care ar fi fraier sa impartaseasca tainele...:wink:

da, gasim la aceasta adrs. aparatele, dar oare ce fel de aparate gasim si oare mentalitaea  celui care le vinde este aproape de intelegere? adica este punctual, serios si corect?
Sa fii DOMN ii o-ntaplare, sa fii OM ii lucru mare !

Am impartasit din experienta mea de colectat venin la o alta rubrica,dar spun si aici ca eu am colectorul de venin tipACA din inainte de 1989,cand kg de venin era 3000000 lei din acea perioada si nu puteai colecta decat foarte putin aparatul avand doar 10 grile si se puneau la inceput la 10 familii repetand functionarea de  30 minute cu o pauza de o ora dupa care se relua procedeul repetat de trei ori (maxim pe zi)dupa care se mutau grilele la alti stupi si asa mai departe pana la incarcarea grilelor( urma razuirea si folosirea vaselor de sticla de culoare inchisa);munca multa si mult timp;si cum eram salariat nu mi-am permis prea mult timp;acum pensionar nu-mi mai permite varsta si sanatatea sa stau pe camp in caldurile lui cuptor.

tocmai de aceea cred ca ar trebui sa vezi ce cumperi inainte. nu sa ti se spuna ca aparatul este f bun, dar nu-ti da ocazia sa vezi de ce este in stare. cred ca trebuie sa fii tampit sa cumperi un aparat fara sa-l incerci inainte de a da banii. cred ca cel mai corect este sa areti omului cum functioneaza acest aparat. aparate deja sunt multe pe piata (si asta intr-un timp de 1-3 ani), depinde de performanta fiecaruia si pretul lui. ioi am uitat sa spun si de termenul de livrare (sa nu fie de vreo 15 luni) sa fie stabilit din timp. oare chiar m-am facut inteles ?
Sa fii DOMN ii o-ntaplare, sa fii OM ii lucru mare !

normal ca m-am facut inteles daca nu au fost intrebari pana acum.
deci subiect incheiat ? :rotfl: :rotfl: :nod:  :uimit: :uimit:
Sa fii DOMN ii o-ntaplare, sa fii OM ii lucru mare !