aparat de colectat venin

Creat de bee_lover, Mai 02, 2007, 07:09:33 PM

« precedentul - următorul »

catel

SATISFACTIE, in sfarsit, am ajuns cu munca la capat. de la recoltare la desfacere. ieri am primit banii pt venin. exista cu adevarat desfacere, dar numai daca veninul este de calitate si fara impuritati. sunt multe greseli pe care le facem in timpul colectarii fara sa ne dam seama.
Sa fii DOMN ii o-ntaplare, sa fii OM ii lucru mare !

PricopArthur

Ce se mai stie de colectarea si desfacerea veninului?
Miere multă şi inimă curată!

bratosin radu

Sarbatori cu sanatate in primul rand.chiar daca lumea este ocupata si nu mai are timp totusi,iarna se mai animau discutii despre una alta.subiectu asta despre colectarea de venin este ca sa zic asa cam amortit.chiar asa,nu mai vrea nimeni sa zica nimic?am vazut din intamplare un filmulet cu nea Gica la un targ apicol la Rm.Sarat din 2009 si acolo arata cateva modele de colectoare de venin.Revin si intreb foloseste cineva colectoare de la stuparul.ro?sint bune ,adica isi fac treaba?au productivitate.

MagicHive

Citat din: PricopArthur din Decembrie 29, 2015, 06:40:45 PMCe se mai stie de colectarea si desfacerea veninului?
Daca mai exista interes pe acest subiect, pot reveni cu cateva noutati si adrese ale unor site-uri de vanzare a veninului.
Intre timp, lucrurile au evoluat mult, cumparatorul doreste sa achizitioneze marfa insotita de documente care sa ii dea garantia ca produsul este cel pe care il achita.