Targul Apicol Botosani ed.a I a Organizator SAR Filiala Botosani 3-4 Martie 2018(Citit de 2419 ori)
Targul Apicol Botosani ed.a I a  va avea loc in comuna Mihai Eminescu in incinta Pensiunii Cucorani
in data de 3-4 Martie 2018 organizator SAR Filiala Botosani
Persoana de contact Presedintele Filialei Botosani dl.Mircea Hrimiuc tel .0740190437

                           
« Ultima Modificare: Februarie 08, 2018, 02:42:35 p.m. de orbanstefan64 »Voi fi prezent! Ar fi bine sa se specifice si firmele participante!Firma lui Puisoru va fi sigur prezenta.Probabil voi veni si eu sa vizitez zona.La Cucorani se poate servi un crap excelent.La Cucorani se poate servi un crap excelent.

se anuntase ceva la protap :)
Când ești mort, nu știi ca ești mort. E greu doar pentru ceilalți. La fel și când ești prost.La Popasul Cucorani se mananca excelent. Au portii imense, preturi foarte rezonabile, curatenie cum rar vezi intr-un restaurant. Pentru cei ce iubesc preparatele pe baza de carne de oaie pot spune ca sunt specialisti in asa ceva! E clar ,merg !   :bravo:Problema este ca s-ar putea sa nu se poata tine , intrucat marele apicultor de Iasi a pus stapanire pe toata zona moldovei si conditioneaza prezenta comerciantilor la targul de la Iasi de absenta acestor comercianti la toate targurile din zona moldovei. Si cand te gandesti ca se prezinta ca este si doctor , are si stupina este bine intentionat pentru binele apicultorilor in realitate fiind un borfas ordinar care fugareste apicultorii de la Botosani, Suceava sau din alte parti neaparat la targ la el la Iasi. Asa ca sugestia mea este sa va tineti tare domnule Hrimiuc  si sa incercati sa tineti targul indiferent de presiunile acestui mascarici. Succes.Noi suntem pregatiti, ne vedem la botosani!Târgul se va ține, indiferent de dorința altora.
Va avea și simpozion, se va anunța cât de curând tematica...xPana la urma "a fost sau n-a fost"?A fost super ! Mi-a intrecut toate asteptarile !Unde a fost mai frumos, la tarabe sau la restaurant??