As vrea sa va aduc la cunostiinta un lucru foarte nasol pt noi cetateni acestei tari , Acum lucrurile sunt cum sunt , Antenele sunt ale lui Voiculescu il critica tot timpul pe BASE dar si realitatea( o fi bine , o fi rau nu comentez desi au devenit foarte stresanti cei de la antene , ok am inteles BASE e nenorocit ,dar nu mai exista si alte stiri in tara asta ? sunt atit de indirjiti ,scrisnesc din dinti , se trag de par , ) TVR-ul postul national e a lui BASE , B 1 la fel cumva exista un echilibru dar ce se va intimpla cind vor ajunge la guvernare USL-ul (si va ajunge , va garantez eu asta , pt ca romanul are memorie scurta , ) v-ati pus intrebarea asta , ei bine eu cred ca nu veti mai auzi nimic de rau despre guvernanti , TVR-ul va vorbi numei de bine , antenele si ele vor lauda performantele noului presedinte sau guvern , si credeti ca vom trai mai bine ? eu nu cred asta .Lucrurile vor merge din ce in ce mai rau , dar mintile noastre vor fi prea ocupate urmarind scandaluri pe tv gen monica si iri , telenovele si tot felul de superproducti , am ajuns niste zombi , petrecem ore in sir pironiti in fata unor ecrane urmarind amagirile lor . Nu oi fi eu prea studiat dar imi dau seama ca Barca asta a capitalismului risca sa se scufunde , si in final chiar se va scufunda distrugind vietile si munca a sute de milioane de oameni si nimeni nu mai poate face ceva cu atit ma putin Ponta si Crin . ASA CA VA INDEMN NU VA MAI LASATI PACALITI DE ASTIA , ROMANI NU MAI VOTATI PDL SI USL SI-AU BATUT PREA MULT JOC DE NOI , UNI AU VINDUT PE NIMIC MUNCA PARINTILOR SI BUNICILOR NOSTRI CEILALTI AU VINDUT MUNCA SI VIITORUL COPIILOR VOSTRI .