...
Hai sa ne bucuram de viata cu famiile noastre si cu prietenii nostrii.
...
Perfect de acord! Doar ca eu sau dvs, sotia mea sau ginerele/nora dvs poate fi ungur/unguroaica si atunci nu prea iti mai arde de bucurie in familie cand vezi ce scriu unii pe aici!
De asemenea aceste topicuri pot fi o supapa de rasuflare pentru unii, care chiar au avut de suferit de pe urma
UNOR unguri, insa afirmatiile lor pot leza
TOTI ungurii!
Iar printre noi, pe acest forum, sunt apicultori unguri, oameni de toata isprava!
Acestia ce vina au ca eu, dvs sau Dedu au avut experiente neplacute cu
UNII unguri???
Eu am fost gazduit in casa de roman si in casa de ungur! Nu am vazut nicio diferenta!
Am mancat la aceeasi masa cu un roman si la aceeasi masa cu un ungur! Nu am vazut nicio diferenta!
Am muncit alaturi de un roman si alaturi de un ungur! Nu am vazut nicio diferenta!
Repet, NU AM VAZUT NICIO DIFERENTA! AM VAZUT DOAR OAMENI! Restul e Can-can, vorba reclamei!
Restul este apanajul politicienilor, atat romani cat si unguri, care prin manevre de invrajbire vor sa castige mai multa influenta, putere, avere!
Dar eu nu am stat la masa cu politicienii romani sau unguri, ci cu oamenii simpli, ca mine!
De aceea recomandam ca problemele de natura etnica sa fie dezbatute in alta parte, nu pe Apiardeal!
In plus, forumul Apiardeal are un
Regulament, ale carui articole
nr. 5 si
nr. 12 sunt sigur ca nu au fost citite de multi!