Romania in haos politic(Citit de 423410 ori)
Re: Romania in haos politic Răspuns #5370 : August 11, 2018, 11:44:47 a.m.
Pai asta era imn cu adevărat
Ai auzit cumva in conținutul lui de muie?
Imnul din zilele noastre e cu adevărat degradantRe: Romania in haos politic Răspuns #5371 : August 11, 2018, 02:38:31 p.m.
mai puta K.i.,inca nu sti ca golan nu e egal cu anarhist !Re: Romania in haos politic Răspuns #5372 : August 11, 2018, 07:12:09 p.m.
Toate probleme astea apar pt ca dupa revolutie armata si generalii au fost carpe ale bolsevicilor.

Daca faceau curatenie exemplara (fara mila) in toate structurile statului apoi lasau sa apara de la sine partide sociale, liberale si de centru acum aveam o politica curata ne dezvoltam economic frumos fara influentele toxice rusesti.

Pana or crapa toti bolesevicii in mod natural vom mai avea de tras cu ei.Re: Romania in haos politic Răspuns #5373 : August 12, 2018, 07:58:06 a.m.
cine sa faca curatenie 'crunta' ... legionarii ?!pai pe aia i-a lichidat 'criminalul' de Antonescu/o fi fost si asta bolsevic acoperit.Re: Romania in haos politic Răspuns #5374 : August 12, 2018, 11:23:25 a.m.
 
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)Re: Romania in haos politic Răspuns #5375 : August 12, 2018, 11:41:12 a.m.
 Situatiile de premonitie sunt extrem de rare si denota o capacitate supraomeneasca de patrundere in viitor. Atunci cand folosesti , in repetate randuri,  cu anticipare  un termen, care va fi utilizat si amplificat prin mijloacele de manipulare in masa, de catre beneficiarii minciunii, cand mesajul subliminal se raspandeste identic pe palierul captivilor si a interesatilor, singura concluzie care vine de la sine, este ca cel care lanseaza discret idea - primita in plic- pe piata dezinformarii este  de fapt un agent de influenta cu misiune clara,  al gastii de ticalosi, tradatori de tara, ce vor sa scoata tara de pe traiectoria ei fireasca si sa o duca alaturi de Belarus si de mama ei. Fiind in slujba acestor ticalosi de atata timp, in ciuda tuturor evidentelor, promotorul-raspandac al  acestor idei , prefabricate in laboratoarele de intoxicare din afara tarii, care prin aroganta si agresivitate a reusit sa-i  inhibe  pe majoritatea membrilor acestui forum, dand impresia unei proprietati private, ei, acesta , raspandacul este un slugoi tradator al tarii.
 Cand iti creste inima,  vazand cum brutele in uniforma militara, lovesc oameni pasnici cu mainile ridicate, cand suferinta altora iti produce placere , nu poti fi decat un gunoi uman.  Atat si nimic mai mult. Un GUNOI!
 Din insultele aduse romanilor, de catre acest tradator, slujitor al dusmanilor Romaniei,  se pot aminti, detinutii politici si luptatorii din clandestinitate, desemnati drept criminali, Regele Mihai insultat in permanenta, protestatarii caracterizati drept platiti de soros si agresivi, justita drept corupta si  abuziva, imnul Romaniei, etichetat drept rusinos. Presedintele Iohanis mancatorul de copii , nu se mai pune la socolteala ,pentru ca oricum nu se mai vede de sub maldarul de zoaie aruncate in capul lui.
Nu se pun la socoteala locuitorii vizuinelor, pentru ca oricum sunt ocupati cu fermentarea prunelor.  Daca licheaua respective are probleme de autoidentificare, cuvantul cheie este anarchism sau ceva asemanator.  Sau un raspuns-tardiv- la referirile tovarasiei sale referitoare la mama si tatal meu: Asemenea, ba chiar cu completari.
Si ca tot veni timpul mesajelor de prietenie, pentru cumatrul mbda, nu-ti mai bate capul de sinecurist. Cu anticipatie te citez:...  cei care te platesc... Voi slugoii faceti totul din interes,  si din ura fata de semeni. Asta este crezul si stuctura voastra morala.
Si tineti minte : NU VETI PUTEA DUCE ROMANIA UNDE VA INDEAMNA CUGETELE VOASTRE MURDARE! cu dampf de bere si ragait de mititei.
Romania tocmai a aflat cine este!
Sa nu uiti Darie!Re: Romania in haos politic Răspuns #5376 : August 12, 2018, 01:52:25 p.m.
Cand esti PSD-ist si crezi ca nutresti niste idei patriotice nationaliste citeste un pic pe site-urile de propaganda ruseasca si vei intelege sub ce influenta esti.

https://m.ro.sputnik.md

Rusii ne ameninta, avioanele aliatilor pazesc spatiul aerian ca ale noastre pica la decolare si unii fac jocul dusmanilor chiar se bucura de romanii raniti de regimul corupt si tradator.

https://m.ro.sputnik.md/politics/20180811/21162876/mesaj-dragomir-proteste.html

https://m.ro.sputnik.md/politics/20180810/21150433/declaratii-iohannis-proteste-violenta.html

https://m.ro.sputnik.md/society/20180811/21155443/us-army.html

PS: Patrioti nationalisti ce nu inteleg pot selecta limba moldoveneasca sau de ce nu chiar cea ruseasca.
« Ultima Modificare: August 12, 2018, 02:03:23 p.m. de Kov iulian »Re: Romania in haos politic Răspuns #5377 : August 12, 2018, 05:14:06 p.m.
Printre ticalosiiile la adresa participantilor  la mitingurile de protest anti MSD, se pot retine cele referitoare la  Mihai Sora cu intentia de spurcare a reputatiei sale.  Ticalosii aduse in fata de acelasi vanzator de tuttti  fruti indoita cu braga, cu veleitati  de monopolist  pe forum,  Mafalda cu urme de  epoleti de securist pe salopeta de apicultor. Securist vechi , cu arma in mana in ’89.
 Poate ca stiindu-i impartialitatea si capacitatea de analiza, ne va sopti si noua, cum de alaturi de somitatile intelectuale din MSD, in aceeasi tabara cu tov sa , se afla acel monstru  cu gatul lat si aparente de feminitate,  cu pretentii de unic arian roman,  intellectual - analist rasat domiciliat temporar in Berlin,  de-i  facu pa aia de-si  rup oasele prin ograzile altora, curve, infractori , hoti si mahala. Se simte cineva jenat de asociere?
De asemenea sa ne spuna oracolul din ghiol cam pe cand va trebui sa reconsideram limba romana si sa invatam  grapineza  acelei analfabete antieuropene, platita regeste tocmai de catre europeni. Conform afirmatei sale:  numai prostii vor fi in piata Victoriei, lingvista noastra ar trebui sa aiba drept de locuire pe viata in acel spatiu public. Spune cu cine esti insotit si vom stii cine esti. Se simte acest jandarm ratat jenat de faptul ca se afla de aceeasi parte a baricadei, cu fufa recidivista in stalcirea limbii.
 Tot oracolul din ghiol ne poate spune daca cei trei mari stupari romani, din Italia si din Canada, care muncesc 12 ore /zi, sunt curve, hoti, infractori sau doar mahala. 
Sa nu uiti Darie!Re: Romania in haos politic Răspuns #5378 : August 14, 2018, 05:16:27 p.m.
Alutus , tu cu cine "votezi" ? ca nu mi-e-n clar si ,mai ales,nu cred in filo/zofi/logi in MAI(MINISTERUL AFACERILOR interne).Re: Romania in haos politic Răspuns #5379 : August 14, 2018, 08:28:19 p.m.
Alutus , tu cu cine "votezi" ? ca nu mi-e-n clar .

 Nu prea dau consultatii gratuite , dar de data asta fac o exceptie. Nu fii trist, benficiezi de toata compasiunea mea. Mai sufera sa altii de acest sindrom . Ti se trage de la consumul indelungat de matrafox asociat cu privitul la antenna 3. Ia-le separat, cu doua minute inainte de culcare, nici un minut mai devreme. Daca de matrafox nu te poti lasa, schimba cel putin Canalul. Castigi o dioptrie doua in plus. Si nu uita nici un strop pe stomacul gol.
 Cu multa prietenie. Hâc!
Sa nu uiti Darie!

Capitalism vs Socialism. Răspuns #5381 : August 15, 2018, 09:52:33 a.m.
Capitalism vs Socialism.

Dupa cel de-al doilea razboi mondial economiile tarilor europeene erau toate la pamant. SUA a intervenit financiar prin asa numitul Planul Marshall sustinand (tarile din europa ce au dorit acest ajutor) cu 12 miliarde de $ si un plan de reconstructie a economiei acestora .
https://ro.wikipedia.org/wiki/Planul_Marshall
Ulterior pe 25 Martie 1957 sa infiintat comunitatea economica europeana prin care sa continuat aceasta crestere economica a europei vestice.
https://ro.wikipedia.org/wiki/Comunitatea_European%C4%83

Romania a avut ghinionul sa fie cu socialisti si cu planurile lor de dezvoltare economica falimentare.
Planul Molotov: https://ro.wikipedia.org/wiki/Planul_Molotov
Planul Valev: https://ro.wikipedia.org/wiki/Planul_Valev
Apoi ne-am integrat si in Consiliul de Ajutor Economic Reciproc (CAER-ul socialist) iar in timp ce europa crestea economic noi eram din ce in ce mai saraci.
https://ro.wikipedia.org/wiki/CAER
Dupa 28 de ani de la revolutie, socialismul(autoritarist) si spiritualitatea ruseseasca continua sa ne fascineze si vrem inapoi la sanul sterp al maici Rusia.Re: Romania in haos politic Răspuns #5382 : August 15, 2018, 10:16:27 a.m.Re: Romania in haos politic Răspuns #5383 : August 15, 2018, 12:51:17 p.m.
stiti ce  ?   Mama lori la toti !!!!Re: Romania in haos politic Răspuns #5384 : August 15, 2018, 02:43:44 p.m.
Alu.,ma bucur SINCER ca reusesc sa te nevrozez ( limbaj si argument TRIVIL, de neintelectual sau cel mult de intelectual 'vopsit')