Jos

Autor Subiect: Romania in haos politic  (Citit de 381412 ori)

Offline tinumaftei

 • Veteran
 • ******
 • Mesaje postate: 2181
Re: Romania in haos politic
« Răspuns #4650 : Septembrie 30, 2017, 07:20:44 a.m. »
@Stefan1: A cam venit vremea sa coboram din sfera teoretica a conceptelor despre democrație și justiție la situația reala din teren, sa ne uitam la oamenii care populează acest sistem.
Explica-mi și mie cum se face ca aceasta doamna avea legături cu infractorul Ghiță? Ăla era cocoșat de dosare de mai bine de zece ani și zeița dreptății se întâlnea cu el la crama și prin alte locuri, își trimiteau mesaje, cucuvele........
Sigur, nu ii este interzis unui procuror sa se vadă cu un politician, chiar și infractor. Legea nu interzice. Putea bine merci sa se întâlnească cu Gabriel Oprea de 1000 de ori in sufrageria acestuia sau pe oriunde. Nu cred ca Oprea, Coldea, Luluta și alții mai aveau ce face in seara alegerilor, asta nu are nici o importantă pentru mine. Pentru mine este important ca a încercat sa minta și sa creeze imaginea ca nu a fost acolo. Asta arată cât de lipsită de moralitate este. Iar țara asta nu se va face bine decât prin moralitate!!!!!

Offline Alutus

 • Hero Member
 • *****
 • Mesaje postate: 1027
 • Sa nu uiti Darie
Re: Romania in haos politic
« Răspuns #4651 : Septembrie 30, 2017, 08:35:13 a.m. »
Prin lentile  made in CCCP se vede totul cu claritate maxima. A incepe “argumentatia” cu  idei lasate mostenire de cei doi pitecantropi scapati accidental din rezervatie iarna trecuta, releva o totala independenta fata de orice tabara politica. Independenta accentuata si de preluarea strop cu strop  o otravii picurate de aparatul de indobitocire al patrotilor paralelei 45. Este totodata o dovada de potenta intelectuala in care argumentul supreme este: 'Tu vorbesti fa , ca te maritasi fara chiloti pe tine".  De la sapte poste se vede cu claritate ca  prezenta prestatie a  domniei voaste, nu are nimic de a face cu “politichiile “are categoric un character profound virginal, religios, ecumenic, estetic, cultural ecologic si vegetarian, o pledoarie izvorata de la pensionul de calugarite categoria cadeti.  Renunt la argumentare, deoarece aceasta forma de interactiune ar trebui sa se bucure de participarea cu buna credinta si inteligenta a receptorului. Pentru a ma mentine in limitele Corectitudinii politice , trebuie sa recunosc ca jumatate din conditii sunt indeplinite. Dar cand expunerea unor idei generale cu character tehnic si fara adresant, este etichetata drept partizanat politic, cand pe de o parte te vaicaresti ca suntem napaditi de hoti, iar pe cealata ca te bate militia, nu pot decat sa va dau dreptate citandu-va cu adaugirea e rigoare.
Citat
Este uimitor cat de nepasator este acest popor. Devine deja penibil cat de prosti ....aici este necesara o reformulare, poate persoana a ....

   Ps. Conform logici d-voastre, intrucat la mai bine de 24 de ore dupa prestatia mea, un technician pur Adrian Vasilescu, reexplica total neutru aceleasi subiecte, cu aceleasi concluzii, rezulta  ca domnul in cauza presteaza pentru mine. Iote bre ce mare sunt!   
« Ultima Modificare: Septembrie 30, 2017, 08:43:36 a.m. de Alutus »
Sa nu uiti Darie!

Offline bmdna

 • Full Member
 • ****
 • Mesaje postate: 721
 • Piatra Neamt
Re: Romania in haos politic
« Răspuns #4652 : Septembrie 30, 2017, 09:01:20 a.m. »
Prin lentile  made in CCCP se vede totul cu claritate maxima. A incepe “argumentatia” cu  idei lasate mostenire de cei doi pitecantropi scapati accidental din rezervatie iarna trecuta, releva o totala independenta fata de orice tabara politica. Independenta accentuata si de preluarea stop cu strop  o otravii picurate de aparatul de indobitocire al patrotilor paralelei 45. Este totodata o dovada de potenta intelectuala in care argumentul supreme este: Tu vorbesti fa , ca te maritasi fara chiloti pe tine.  De la sapte poste se vede cu claritate ca  prezenta prestatie a  domniei voaste, nu are nimic de a face cu “politichiile “are categoric un character profound virginal, religios, ecumenic, estetic, cultural ecologic si vegetarian, o pledoarie izvorata de la pensionul de calugarite.  Renunt la argumentare, deoarece aceasta forma de interactiune ar trebui sa se bucure de participarea cu buna credinta si inteligenta a receptorului. Pentru a ma mentine in limitele Corectitudinii politice , trebuie sa recunosc ca jumatate din conditii sunt indeplinite. Dar cand expunerea unor idei generale cu character tehnic si fara adresant, este etichetata drept partizanat politic, cand pe de o parte te vaicaresti ca suntem napaditi de hoti, iar pe cealata ca te bate militia, nu pot decat sa va dau dreptate citandu-va cu adaugirea e rigoare.
Citat
Este uimitor cat de nepasator este acest popor. Devine deja penibil cat de prosti ne cred politicienii.
   Ps. Conform logici d-voastre, intrucat la mai bine de 24 de ore dupa prestatia mea, un technician pur Adrian Vasilescu, reexplica total neutru aceleasi subiecte, cu aceleasi concluzii, rezulta  ca domnul in cauza presteaza pentru mine. Iote bre ce mare sunt!   
Domnule Alutus, ati trecut pe limbaj de lemn. O pagina de cuvinte in care nu spuneti nimic concret. Trec peste jignirile directe pe care mi le-ati adresat, e inca un semn ca am dreptate, ati ramas fara argumente, si treceti la jigniri. Se vede din cosmos ca prestati pentru o grupare politica. V-am citit si postarile anterioare, nu sint de azi pe forum. Fiti barbat si recunoasteti. Cat de redusi ne credeti? Acesta este un forum apicol, in care pasionati de apicultura isi mai exprima si opinii in alte domenii, dumneavoastra excelati doar intr-un singur domeniu: Propaganda.

Nu stiu ce a reexplicat Adrian Vasilescu. Daca va referiti strict la aspectul financiar, da, asa e, orice tulburare politica se reflecta in curs. Dar asta nu reduce din meritele dumneavoastra de prestator pentru o anumita grupare politica. Nu sinteti mare, stati linistit, sinteti un simplu prestator pentru partid.

M-ati facut sa rad cu CCCP. Vad foarte bine fara niciun fel de lentila. Gresiti, nu sint din ala. Daca mi-ati fi citit si alte postari, ati fi observat ca nu sint rusofil. Din contra. Printre asa zisii "parteneri" potentiali putem adauga foarte usor si Rusia, care ne vrea binele la fel ca si "partenerii" invocati de dumneavoastra. Numai ca Rusia are cu totul alte metode.
Daca totul a iesit bine, inseamna ca ai gresit undeva!

Offline tinumaftei

 • Veteran
 • ******
 • Mesaje postate: 2181
Re: Romania in haos politic
« Răspuns #4653 : Septembrie 30, 2017, 03:11:22 p.m. »
Am observat și eu ca Alutus e înregimentat și mai ales am observat ca atunci când termina bruma de argumente trece la baioneta, aruncând cu invective!
Cine nu este înregimentat politic are libertatea de a aprecia o idee la unul, o idee la altul, că nu se poate ca unii sa fii deștepți iar ceilalți prosti.

Offline stefan1

 • Profesor off-line
 • Great Veteran
 • ********
 • Mesaje postate: 6107
 • Sibiu - 1953
Re: Romania in haos politic
« Răspuns #4654 : Octombrie 01, 2017, 06:02:07 a.m. »
  Noi nu vedem ce ar trebui sa fie evident: in interiorul Justitiei, interesele statului sunt aparate de procurori. Grupurile infractionale se apara in Justitie prin avocati bine platiti si prin bani negri care pot ajunge chiar si la judecatori. In plus, daca printr-o cale de atac, speculand orice viciu de procedura sau prin influente oculte un inculpat este achitat, se poate intoarce impotriva celor care l-au condamnat, deci sa creeze probleme judecatorilor (care vor fi si mai mari daca se va aproba Raspunderea Magistratilor), pe cand statul daca pierde va plati si gata.

Domnule Stefan, faceti o mare eroare. Niciun condamnat nu poate sa dea in judecata pe judecatorul care l-a condamnat sau pe un procuror care a instrumentat dosarul. Nu exista asa ceva. E tocmai invers. Judecatorilor le convine sa dea hotarari favorabile procurorilor!!!. Este exact invers fata de cum afirmati dumneavoastra. Un judecator va avea probleme NUMAI daca da o hotarare favorabila presupusului infractor. Puteti da un exemplu de judecator condamnat in urma uni proces deschis de un om condamnat pe nedrept? Unul care a platit despagubiri unui om condamnat degeaba?

  Poate nu m-am explicat bine. Poate nu am nici o imagine completa a fenomenului. Parerea mea este totusi ca judecatorii sunt de multe ori pe o mana cu avocatii si de multe ori nu dezinteresat si stiu si cazuri concrete.
  Cand am spus ca acuzatii se intorc asupra magistratilor care i-au anchetat si judecat m-am gandit la miile de reclamatii la CEDO sau la scandalurile facute in presa de persoane care evident nu si-ar putea justifica prosperitatea si care au un trecut marcat cu alte ilegalitati chiar daca nesanctionate de Justitie. Uite la Udrea, care a reclamat la CEDO procesul ei, la alti condamnati care asteapta motivarea sentintelor pentru a reclama sau a cere compensatii. Imi amintesc de procesul vamesilor. Iarasi ar trebui sa fim toti de acord ca in vami este un jaf inimaginabil. In Bulgaria, acum cativa ani, s-a hotarat instalarea in unul sau doua puncte vamale a unor vamesi straini, finlandezi. Veniturile in acele puncte au crescut de 7 ori fata de ce se incasa inainte! La noi vamesii au fost urmariti mai mult de un an. Au fost chiar anchetatori infiltrati ca vamesi sa poata aduna mai multe dovezi. Imediat dupa arestari au fost declaratii chiar ale unor vamesi care au recunoscut ca luau spaga si chiar vorbeau ca doar o parte le ramane, restul merge la superiori pana sus de tot. Se documenta cum in unele puncte toti vamesii puneau spaga intr-un cos comun si la sfarsitul turei era numarata si impartita. Se justifica spaga prin faptul ca posturile de vamesi se cumpra sau se mentin cu spaga. Au fost chiar inregistrari audio si video. Cu toate acestea, pentru ca firele duceau mai sus, procesul a fost pierdut de procurori. Nu a mai fost nici un codamnat, ba tot statul a trebuit sa plateasca retroactiv salariile lor destul de mari si din nou alte despagubiri CEDO, ca vamesii au fost ascultati prea multa vreme, ca s-au incalcat nu stiu ce proceduri. Declaratiile initiale in care multi vamesi recunosteau ca iau spaga au fost retrase in totalitate, s-a justificat ca au fost facute sub presiune, ca nu au avut timp sa-si aleaga avocatii doriti care sa-i asiste, ca unele materiale au ajuns in presa etc.
  Sunt foarte de acord cu ce spui in alta postare, ca noi nu avem o adevarata Justitie. Calitatea umana este hotaratoare. Totusi miscarile facute de actuala guvernare, de a ingradi posibilitatea procurorilor de a strange probe este clar luata pentru a face scapati o gramada de hoti, multi care deja au dosare, dar din care se vor scoate probele obtinute altfel decat dupa ultimele restrictii. Eu mereu compar situatia cu cea dintr-o familie de albine. Cand se semnaleaza hoate, masurile de control la urdinis se inaspresc foarte mult. Sunt cercetate si hartuite toate albinele, chiar si cele cu polen, care e clar ca nu sunt de la alti stupi. Si in alte tari, legile sunt in functie de pericolele pe care vor sa le evite. Americanii fac controale mult mai stricte in aeroporturi dupa atentatul de la turnurile gemene; numarul de politai si oameni de siguranta de pe strazile din Franta sau Anglia s-a marit foarte mult dupa atentatele din ultima vreme; in Israel procentul de oameni din Securitate si Politie este mult mai mare decat in Tarile Nordice si exemplele pot continua. La noi se stie ca este aproape incetatenit 'parandaratul', adica procentul din orice contract public care se intoarce la cel care l-a aprobat, ca avem cea mai mica recuperare de TVA sau de colectare de taxe. Cu toate astea, noi vrem sa slabim puterea celor care cerceteaza aceste infractuni, exemplificand cu ce este in anumite tari, fara a tine cont de situatia concreta de la noi. Exista localitati unde nimeni nu incuie usa la casa sau la masina, pentru ca nu se inregistreaza cazuri de hotie. Asta nu inseamna ca trebuie si noi ca interzicem incuierea caselor sau masinilor. Chiar si la noi in sat si acum dar mai cu seama inainte portile nu se incuiau sau se stia un loc (la stalpul portii) unde toti insi puneau cheia daca incuiau. Si la usa casei se lasa deschis sau se punea un bat sau o matura pe usa, ca nimeni nu se temea de hoti. Acum lucrurile s-au schimbat. Daca hotia nu se va diminua, nu stiu unde va ajunge tara asta!
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

Offline bmdna

 • Full Member
 • ****
 • Mesaje postate: 721
 • Piatra Neamt
Re: Romania in haos politic
« Răspuns #4655 : Octombrie 01, 2017, 09:37:15 a.m. »
Domnule Stefan, aveti dreptate in mare masura. Dar tot nu justificati indreptarea condamnatului impotriva judecatorului. Plangerea ca CEDO nu se face impotriva vreunui judecator sau procuror. Plangerea la CEDO sw facew impotriva Romaniei, iar cei care platesc, asa cum spune si dl Tinu, sintem noi. Li se falfaie judecatorilor si procurorilor ca pe un caz pastorit de ei statul roman (care in mintea multora este ceva abstract) plateste despagubiri. Si inca ceva, la CEDO se judeca NUMAI incalcarea drepturilor. NU se rejudeca procesul din tara.

Mi-ati ridicat mingea la fileu cu cazul vamesilor. Acest caz este o dovada clara a faptului ca nu avem justitie. Nu se poate spune ca vamesii au facut presiuni politice sau au hartuit procurori sau judecatori. Faptul ca toata lumea stie ca ei iau spaga si totusi nu au fost condamnati nu demonstreaza nimic altceva decat ca la noi ceea ce numim NU este justitie. Este inca o dovada ca la noi oamenii sint condamnati pe alte principii decat cele de drept. Mai pe scurt sint condanmnati cei care irita sistemul si nu se dau dupa el.

Cat despre parandarat, eu am mai scris. Legile sint facute intr-un fel iar conducatorii nostri functioneaza in alt fel. Niciun partid nu pune oameni la conducere ca sa administreze banul public dupa bunul plac sau pentru binele populatiei. Partidul isi pune oamenii ca sa dreneze banul public catre partid. In aceste conditii, Udrea are dreptate sa se considere nedreptatita sa fie numai ea condamnata. Cred ca ati retinut zicerea unui Negoita de la Bucuresti: "Toti avem dosare penale". Daca ar fi sa o luam legal, chiara asa ar trebui sa fie, toti sa aiba dosare penale si sa fie condamnati.

Nu vreau sa fiu inteles gresit. Eu nu sint impotriva justitiei, dompotriva, eu sint pentru justitie, sa se faca dreptate. Dar ceea ce numiti dumneavoastra justitie, nu e justitie. Ati dat exemplul cu bulgarii care au adus vamesi finlandezi. Singura posibilitate ca sa avem justitie, este sa aducem procurori din alta tara (de ex. Finlanda), pentru ca la noi toti sint din sistem, toti sint cumva santajabili, toti au fost formati gresit.

Inca o chestie pe care am mai spus-o. Justitia ar fi mai eficienta daca ar pune accent pe preventie, pe actiune imediata. Dar la noi se asteapta... poate fapta va putea fi folosita candva impotriva respectivului, sau se doreste sa-l infunde mai rau, asa ca il lasa sa fure si mai mult. Cercetarea incepe foarte tarziu, cand poasibilitatea de recuperare a prejudiciului este demult apusa, cand respectivul si-a pus la adapost averea sau este pe care sa paraseasca aceasta lume, sau a parasit-o deja.
Daca totul a iesit bine, inseamna ca ai gresit undeva!

Offline tinumaftei

 • Veteran
 • ******
 • Mesaje postate: 2181
Re: Romania in haos politic
« Răspuns #4656 : Octombrie 01, 2017, 10:24:28 a.m. »
In aproape trei decenii toți politicienii și toate partidele au dovedit cu vârf și îndesat ca nu sunt decât niște structuri de răufăcători. Toți, putere actuala și opoziție, s-au organizat pentru jaf, chiar dacă unii au stat mai pe de-laturi, au închis ochii sau nu au vrut sa cunoască realitatea.
După treizeci de ani se vede limpede ca statul este captiv unor organizații nășite de foștii conducători ai României de pana in '89! Ceea ce se numește anticorupție nu este decât o reglare de conturi între aceste grupări.
Cu idioți ca ministrul învățământului, mincinoși ca procurorul șef dna, șantajabili ca kwj, bufoni ca basescu, hoți ca udrea, abonați la contracte cu statul ca membrii parlamentului de azi și de ieri, cu pușcăriabili ca dracnea, ponta, șamd.... cu toți aceștia și cu noi împreuna cu ei, nu ne vom face bine niciodată!
Ne lipsește moralitatea, iubim scandalul. Ne alintam copiii: "Hoțule!"

Offline stefan1

 • Profesor off-line
 • Great Veteran
 • ********
 • Mesaje postate: 6107
 • Sibiu - 1953
Re: Romania in haos politic
« Răspuns #4657 : Octombrie 02, 2017, 04:02:50 a.m. »
  Tinule, sunt obligat sa iti dau dreptate aproape in totalitate. Retelele de infractionalitate cuprind politicieni, sistemul de justitie, Politie, Securitate, sectoarele publice, Sanatatea si chiar sistemul de invatamant sau mass-media. Totusi DNA a mai destructurat unele retele de coruptie si a bagat teama in alti infractori. E foarte adevarat ca multa vreme a fost o vanatoare selectiva, dar eu zic ca situatia s-a mai indreptat sub Iohannis, care se mesteca mult mai putin in Justitie si care nu patroneaza ca Base, o mafie in jurul lui. El si la Sibiu a facut un alt fel de administratie, fara spagi pentru alocare de lucrari, fara bani intorsi la partid, fara licitatii masluite. Rezultatele s-au vazut si lumea l-a reales ca primar desi nu era sustinut de partidele mari. Pentru multi insa aceste lucruri par de neconceput; se inventeaza complicitati, se defaimeaza fara temei si lumea este incapabila sa creada ca se poate conduce si fara smecherii. In acelasi timp el este un pericol pentru politicieni, chiar si pentru cei din partidul lui, care ar vrea sa aiba in el o protectie neconditionata. Pana la urma o sa avem conducatorii pe care ii meritam.
  Revin de cate ori am ocazia: reducerea mijloacelor de urmarire de catre DNA a infractorilor este o mare greseala. Ar trebui sa se faciliteze strangerea de probe, dar sa se inaspreasca exigenta cu care acestea sunt cercetate, sa se evite condamnarile nedrepte.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

Offline D006

 • Great Veteran
 • ********
 • Mesaje postate: 24849
 • Oamenii sunt răi , mincinoși și lacomi.
  • http://apicultura-dragos2006.blogspot.com/
Re: Romania in haos politic
« Răspuns #4658 : Octombrie 04, 2017, 11:58:20 a.m. »
  Chiar am ajuns stat mafiot ! Presedintele Camerei deputatilor vine la Inalta Curte flancat de gorile din doua  clanuri interlope cunoscute in UE si Romania.

Offline tinumaftei

 • Veteran
 • ******
 • Mesaje postate: 2181
Re: Romania in haos politic
« Răspuns #4659 : Octombrie 04, 2017, 08:53:32 p.m. »
  Chiar am ajuns stat mafiot ! Presedintele Camerei deputatilor vine la Inalta Curte flancat de gorile din doua  clanuri interlope cunoscute in UE si Romania.
Prin alte locuri, primarii au populat Politia Locala cu zeci de exemplare din fauna asta!

Offline Alutus

 • Hero Member
 • *****
 • Mesaje postate: 1027
 • Sa nu uiti Darie
Re: Romania in haos politic
« Răspuns #4660 : Octombrie 12, 2017, 06:05:14 p.m. »
Cuvant inainte.
Citat
Dar asta nu reduce din meritele dumneavoastra de prestator pentru o anumita grupare politica
. Se vede din cosmos ca prestati pentru o grupare politica.
Cand exista disciplina si memorie selectiva, cel mai simplu este sa citezi sau sa preiei lozincile verificate in camera neagra a patriotilor cu petlite decolorate. Si atunci poti sa-ti permiti a da bilete de acces la forum si sa repeti cutezatoarea intrebare a fericitului militian pensioner, si a altor narozi, ce si-au trimis copiii prin Europa si SUA, dar care-si primesc pensia in Romanica si care se arunca pe subiect ca rata la perje : Cine te plateste ba? Inteligenta intrebare. Se simte nuanta dojenitoare a dirigintelui detinator al integritatii morale, cu nostalgii de pe vremea cand era secretar de partid pe sectie si furniza calificative de buna purtare. Vedeti-va de treaba tovarasi! Vaz ca Soros este ocupat, iar posta merge rau de tot. Nasol , sunt dator la current, si n-am lemne pentru iarna.   
 Din acelasi satelit se vede cu claritate toaca la care  care bateti acorduri false pentru staretul manastiri Gratia. Locatie si nume predestinate. Ii dorim odihna grabnica si indelungata fiindca o merita din plin. 
 
Citat
V-am citit si postarile anterioare, nu sint de azi pe forum.
Apreciez pasiunea pentru citit si studiu. Si Lenin , virusul originar al mutatiilor morale, cu raspandire globala spunea: Invatati mai, hai, hai! 
Citat
Cat de redusi ne credeti?
Nu fac aprecieri. In cazul de fata este ca la bufetul suedez. Fiecare pune in blidul personal atat cat poate infuleca, astfel incat puteti incepe de la orice nivel.  Fiecare cetatean are dreptul la autoevaluare.Dar se poate constata superioritatea numerica a candidatilor la calificativul atat de ravnit, care se inghesuie la oala cu fasole si recunoastere publica. Este o superioritate numerica de necontestat, care ar putea constitui un argument de inlocuire a frunzei domnitei Urdea, cu ceva mult mai vizibil.
 
Citat
Am observat și eu ca Alutus e înregimentat.
Ei da, asta da spirit de observatie si impartialitate. Cu atat mai demn de admirat, cu cat usturoi n-a mancat in viata lui. Calomnierea si murdarirea institutiilor statului, sunt in fapt o indatorire de onoare a fiecarui cetatean proprietar al unui stup sau chiar mai putin de atat. Curata integritate si echidistanta tov… monşer.

Citat
Un sistem aservit "partenerilor" straini,
Informatia zilei vine de la Craiova, unde una din cele mai rapace MULTINATIONLE, FORD pe numele sau, cu stocul de piele umana epuizat,  puse ochii pe sarmanii olteni, prinse 1700 dintre ei si cu anasana si arcanul, in vairele generale se pregateste sa-i duca la munca sa-i jupoaie cum stiu ei. Complice dovedit: Iohanis si nevasta-sa. Vai mama lor… Unde-i Iancu Jianu?! Nu era mai bine pe bulevard sau la crasma?!
Est timp, baietii din gasca de la Alexandria, prinsi in coltul blocului, cu pantalonii in vine, , incearca sa stearga urmele faptei cu ajutorul degetelor, executand grafitii  pe pereti.  Zic ei c-ar fi indicatoare de circulatie, lingandu-si  degetele pe furis. La buda baieti, c-aveti locuri rezervate si ati imputit tot cartierul.

 
 « Ultima Modificare: Octombrie 12, 2017, 06:33:50 p.m. de Alutus »
Sa nu uiti Darie!

Offline bmdna

 • Full Member
 • ****
 • Mesaje postate: 721
 • Piatra Neamt
Re: Romania in haos politic
« Răspuns #4661 : Octombrie 12, 2017, 07:39:48 p.m. »
Domnule Alutus eu nu mai citesc ce scrieti pentru ca totul este foarte evident. Spun asta ca sa nu va obositi. Jignirile care vin de la un om de categoria in care sinteti ma fac sa ma simt bine. Pentru ca am identificat corect cine sinteti. Si nici nu ma intereseaza cine va plateste si daca va plateste. Important e ca aveti eticheta.
Daca totul a iesit bine, inseamna ca ai gresit undeva!

Offline vulpea

 • Full Member
 • ****
 • Mesaje postate: 717
Re: Romania in haos politic
« Răspuns #4662 : Octombrie 20, 2017, 02:20:43 a.m. »
mai bmdna,nu mai e draq nimeni care sa-i tranteasca lui idi... de I.oha ca Ro este o REPUBLICA SEMIPREZIDENTIALA ???!!! ca cum Base cu al lui deja 'celebru' SA TRAITI BINE asa si asta de acu cu ROMANIA LUCRULUI BINE FACUT.voi ati vazut ceva de felul asta ca s-a intamplat  pana acu in Ro ???!!! SA TRAITI BINE IN ROMANIA LUCRULUI BINE FACUT,va doresc mai ales la ... partizanii astora doi.

Offline cornelioandanciu

 • Full Member
 • ****
 • Mesaje postate: 688
Re: Romania in haos politic
« Răspuns #4663 : Octombrie 24, 2017, 09:48:27 a.m. »
  Chiar am ajuns stat mafiot ! Presedintele Camerei deputatilor vine la Inalta Curte flancat de gorile din doua  clanuri interlope cunoscute in UE si Romania.
Prin alte locuri, primarii au populat Politia Locala cu zeci de exemplare din fauna asta!
  De exemplu mie politia din Arieseni , Alba, a refuzat sa imi dea un numar de inregistrare la o cerere, atunci cand le-am cerut. Este vorba ca niste firme de distributie energie electrica si de cablu tv intra fara aordul mEu pe proprietatea mea. Asta-i tara !!
Va salut.

Offline stefan1

 • Profesor off-line
 • Great Veteran
 • ********
 • Mesaje postate: 6107
 • Sibiu - 1953
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

 

Sus