Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

D006

Intre timp Coreea de Nord a detonat o bomba cu hidrogen, Cine i-a ajutat oare ??? Prea rapid saltul lor tehnologic...

oroles

Nici rusii nu sunt asa de buni la tehnologie. Ei o fura cand le trebuie. Asa au furat si proiectul bombei atomice de la SUA, cu ajutorul a doi soti evrei. Uite, de exemplu rusii sunt mai buni la navete spatiale deoarece i-au spionat pe americani. Au aflat ca americanii dupa fiecare misiune in spatiu reparau navetele spatiale. Asa se face ca la reparatii anumite probleme tehnice nu erau sesizate si apareau odioase accidente. Rusii fac navetele spatiale de la 0 dupa fiecare zbor. Asa se face ca au avut mai putine accidente si americanii merg in spatiu tot ci navete rusesti. De remarcat ca romanii au fost si sunt pe o lista a statelor pasibile de a dezvolta arme nucleare. Cel mai greu e de imbogatit uraniul. Cica au si romanii ceva arme. Una din ele e o arma termobara, adaptata pentru lansatorul de grenade, celebrul AG. Rade tot in jur. Nu mai ramane nimic dintr-un tanc. Printre detinatori ar mai fi sarbii.
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

stefan1

Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

stefan1

  Cu un ochi am ras si cu altul am plans. Astia sunt oamenii care ne voteaza conducatorii.
  Unele raspunsuri sunt savuroase.

- Pe ce continent suntem?
  - Nu stiu ca-s de la tara.
__________
  - Daca un cocos sta cu un picior in Romania si cu altul in China, in ce tara cade oul pe care il face?
  - La Cornu.
_________
   Materia cenusie se foloseste la ceapa si la rosii
_____________
   O mucoasa e ceva ce se pune la nas si protejeaza nasul.
_________________
  - Ce este libidoul?
  - E un vas de portelan in care ne tinem apetitul sexual.
  - E ceva pe la spate. Nu pot acum sa spun.
  - E un om bun.
______________
  - Ce e apa potabila?
  - Se baga calcan in ea.
___________
  - Ce sunt vaporii?
  - Merg pe apa.
________________
  - Doua vase capilare s-au ciocnit in portul Constanta. Cine se face vinovat de asta?
  - Constanta.
_______________
  - In ce an a fost razboiul de independenta din 1877?
  - Nu stiu cu istoria. Parca in 44.
______________
  - Oamenii sunt mamifere sau conifere.
  - Conifere. Ca mancam legume.
_______________
  - Cu cine ne invecinam?
  - Cu mai multe tari: Italia, Japonia, India.
________________

  https://www.youtube.com/watch?v=QYJEwnrFjZo
 
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

stefan1

  Zilnic zeci de conteinere cu produse contrafacute venite din China se descopera in portul Constanta. Multe sunt inscriptionate cu embleme de firme celebre din Vest. Aproape de nimic nu mai poti fi sigur ca este cu adevarat autentic cand il cumperi. Magazinele sunt si ele bucuroase sa cumpere astfel de lucruri foarte ieftine si sa le vanda ca ceea ce nu-s, cu adausuri babane.
  http://www.ziuaconstanta.ro/diverse/stiri-calde/captura-in-portul-constanta-sud-agigea-mai-multe-bunuri-contrafacute-au-fost-confiscate-638569.html
http://www.ziuaconstanta.ro/stiri/actualitate/atentie-ce-piese-auto-folositi-un-container-plin-cu-piese-auto-contrafacute-a-fost-depistat-in-portul-constanta-626018.html
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

stefan1

  "Ei bine, dupa anul 2000, au plecat din tara cel putin 3,5 milioane de romani (estimeaza Organizatia Natiunilor Unite), adica 17% din populatie.

Practic, in intervalul in care Romania se afla "in cea mai buna perioada din istorie", am pierdut de doua ori mai multi oameni decat in doua razboaie mondiale plus prigoana anilor 45-60!

Istoricii spun, pe buna dreptate, ca, imediat dupa preluarea puterii de catre regimul comunist, intre 1945 si 1960, Romania si-a pierdut aproape intreaga elita intelectuala, desi o parte buna dintre supravietuitori au fost "reintegrati cu restrictii pentru functiile de conducere" in societate.

Dar acum? Peste 14.000 de doctori au plecat din tara dupa 2008, la care putem adauga si aproape 30.000 de asistenti medicali. Aici au ramas aproximativ 57.000 de medici, adica o cincime dintre medicii romani au plecat, probabil definitiv.

In spitale profeseaza sub 15.000 de doctori, cam jumatate din cati ar fi trebuit sa fie pentru a intretine functionalitatea sistemului. Anual, Romania "produce" cam 3.000 de doctori si pierde 3.500, adica a saptea parte.

Dupa 1990, 300.000 de ingineri au plecat din tara, adica am pierdut o treime din totalul cadrelor tehnice, cei mai multi dintre ei in anii de pana la intrarea in Uniunea Europeana. Astazi "doar" aproximativ 18-20% dintre inginerii romani mai pleaca in strainatate.

Varful acestui exod s-a atins in 1999, cand au ramas in tara doar 5 dintre cei 250 de absolventi de Automatica si Calculatoare de la Politehnica bucuresteana; in 2000, situatia s-a imbunatatit: au ramas 7, iar in 2001 au ramas 11! In deceniul 1990-2000, un sfert din cadrele tehnice emigrate in Canada erau romani."

  Textul integral aici:
 
  http://m.ziare.com/europa/27-de-ani-cat-doua-razboaie-mondiale-1482045-font3
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

dan sebastian

Nu stiu de ce plangem de lipsa cadrelor medicale din spitale, din simplul motiv ca niciodata nu sunt posturi libere. Nu se scot la concurs locurile libere. Sotia a terminat acum 6-7 ani. Niciodata nu a reusit sa participe la vreun concurs, pt simplul fapt ca locurile libere nu exista. Se fac niste matrasenii cu posturi pe perioada determinata 1-2 ani cat sta cate unu in maternitate si a caror spaga e in jur de 5000 euro.
De banii respectivi mai bine faci altceva.
Lucreaza in sistemul privat medical de atunci dar tot viseaza sa treaca in cel public.
I-am zis sa-si ia gandul, sa treaca peste.
Sanatosi sa fim ca le-om trece toate.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

tinumaftei

Iarasi se agita astia sa iasa in strada, iarasi creste euro!
Vai mama noastra! Nici una din tabere nu este in stare sa dea lovitura de gratie celeilalte. Baschetbalista cu sergentii majori au inceput o noua editie a ordonantei 13. CCR le-a spus negru pe alb ca nu aveau ce ancheta, inspectia judiciara asijderea. Li se cam apropie funia de par si relanseaza cruciada.
Pe partea cealalta gasca lui Livache o tine gaia matu din gafa in gafa. Dupa ce ca au un premier vai mama lui, un sfertodoct la educatie, samd, le mai trebuia si Belina.
Pe fond scandalul este o mangla marca specifica politicienilor Romaniei. Insa HG-ul este perfect legal si in vigoare. Tun in toata regula dat de baieti care au invatat lectia. Se vede de la o posta ca urma sa faca parte din marea mosie de Teleorman. Dar la fel de clar se vede si deruta baschetbalistei, care cauta cu disperare sa isi justifice existenta si sa se faca utila. Nu am crezut ca voi vedea vreodata asa ceva!

stefan1

#4643
  PSD si nu numai ei duc o lupta pe viata si moarte de slabire a mijloacelor prin care statul se poate apara impotriva hotilor. Intr-o tara in care hotia este la un nivel foarte inalt, in care mai toti care acced la functii publice incep sa devina foarte prosperi, sa acumuleze bogatii pe care in Occident marile familii le-au acumulat in zeci de generatii. Justitia, care din 'Epoca de Aur' era strict comandata de politic, si-a pastrat aceiasi oameni si aceleasi obiceiuri. Asa ca pana  a venit Basescu, nimeni dintre politicieni nu au fost condamnati pentru infractiuni economice, chiar daca presa era plina de semnalari de acest fel de infractiuni. Basescu, dar sustinut de organismele europene cat si americane, a creat unele structuri care au inceput sa cerceteze si chiar sa condamne si persoane politice. Pentru asta au fost adusi oameni noi, care sa rupa 'traditia' care era statornicita in sistemul juridic, de a nu deranja lumea politica. Din pacate Basescu a folosit noile organisme create in lupta politica, cercetand numai adversari politici, iar in 'gradina' proprie au inflorit cele mai veroase afaceri. Cum presa a inceput sa devoaleze ilegalitatile facute de gasca lui, a inceput o lupta dura pentru reducerea la tacere in special a posturilor TV care ii erau ostile.
  Organismele create de el insusi au inceput sa devina mai independente si sa faca dosare la politicieni sau protejati ai politicienilor din tot spectrul politic pe masura ce mandatul lui era pe sfarsite. Printr-un mare noroc, la presedentie a ajuns Iohannis, care nu a incercat sa-si protejeze pe liberalii lui si a lasat Justitia sa faca doasare din ce in ce mai grele. Dar aceasta atitudine a alarmat pe tot mai multi politicieni (din toate partidele, dar mai mult din PSD care a fost mai mult la 'butoane' si totdeauna a fost mai sigur de protectia justitiei si deci a furat mai mult).
  De aici incercarile tot mai insistente de a schimba pe 'nebuna' de la DNA care nu mai raspunde la comenzi si care are si ea 'scheleti in dulap', din perioada cand a ferit de mana Justitiei pe oamenii lui Basescu.
  O lovitura aproape mortala pe care i-au dat-o PSD-istii ajutati de CC unde au majoritatea, este interzicerea probelor stranse in dosare cu ajutorul sistemelor de ascultare pe care doar Securitatea le avea. S-a spus ca cei deja condamnati definitiv raman condamnati, dar cei inca in cercetare nu vor mai putea fi invinuiti prin probe stranse de Securitate. Asa ca foarte multe dosare cu mari hotii si cu probe zdobitoare adunate prin ascultari, nu mai sunt luate in considerare de judecatori si astfel multe dosare muncite ani de zile de DNA sunt retrase in noile conditii de catre procurori sau in ele se dau achitari de catre judecatori. Faptul ca multe dosare sunt respinse este folosit de cei care vor sa dea jos pe Kovesi spunand ca are procent mare de dosare respinse si ca deci hartuieste oameni cinstiti, tarandu-i in cercetari nejustificate.
  O alta lovitura a fost limitarea drastica a posibilitatilor de raportare de catre cei cercetati in diferite dosare a unor infractiuni ale altor persoane, de care ei au cunostinta, in schimbul reducerii propriei pedepse. Aceasta masura a fost de mare succes si in multe dosare s-au completat verigile care lipseau in lantul infractional si care altfel erau foarte greu de depistat. In fata probelor, de foarte multe ori cei acuzati recunosteau, venind apoi si ei cu alte dezvaluiri. Se zice ca e o masura discutabila de stabilire a vinovatiei, insa procurorii pot aduna probe materiale urmand pistele indicate de acesti martori iar judecatorii au dreptul sa judece toate probele pro si contra.
  Din toata aceasta slabire a capacitatii DNA de a strange probe, va rezulta o slabire a capacitatii statului de a se apara impotriva coruptiei si deci asta se va putea dezvolta spre noi culmi.

  Cititi mai jos si un articol care sustine ca Comisia de la Venetia a venit cu explicatii la pragul financiar la abuzul in serviciu, spunand ca facea referire doar la ministri si nu la toti functionarii publici si deci CC a interpretat gresit acea directiva.
 
   https://www.europafm.ro/comisia-de-la-venetia-nu-e-vorba-de-un-prag-financiar-la-abuzul-in-serviciu/
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

Alutus

 
CitatIarasi se agita astia sa iasa in strada, iarasi creste euro!
Daca este o gluma, este varful subtilitatii umorului sec. In completare, trebuie spus ca sansele de reusita ale agitatorilor vor fi cu atat mai mari,cu cat numarul de catei si copii in carucioare va fi mai mare. La cat de verosi sunt, ne putem astepta sa-i inchirieze cu ora sau sa-i ia in concesiune, doar, doar l-or saraci pe Soros.
  Daca este o convingere, se poate constata gradul maxim de penibilitate. Un emitent foarte galagios de opinii, ar trebui sa stie ca banul, finantele sunt sensibile la mediul in care actioneaza, mediu alcatuit in principal din factori politici, sociali, economici si externi si de aceea reactioneaza si-si ia masuri de siguranta. A gasi apriori vinovatul pentru realitatea dezastrului care va urma , releva adaptarea traditiilor talharesti, unde in cadrul  la cursurilor de comunicare, invatau prima regula a meseriei: distrage-le atentia strigand, prindeti hotul; dupa regula cine striga primul si mai tare are dreptate. Euro va creste, inflatia va creste, dar toate astea se intampla deja, datorita reactiei celor 4 factori amintiti.
1 Mediul politic viciat de atacul permanent asupra institutiilor garante ale statului de drept,in special asupra justitiei, cu scopul declarat dea le confisca si aservi intereselor mafiote. Operatiune pe cale a fi desavarsita. Rabdare!. Singurele care mai stau in cale sunt ministerul public si presedentia. Tot aici intra si legile si actele de guvernare care bulverseaza toata activitatea tarii.
2  Factorii sociali toxici, intre care  se remarca, politica salariala,  de pensii, si ajutoare sociale, populista si demobilizatoare.
3 Economic. Legile fiscale aiuritoare si presiunile permanente asupra multinationalelor, a agentilor economici de toate felurile si marimile, precum si asupra sistemului bancar. A se retine declaratia total iresponsabila a individului care conduce acest govern. Gestionarea cu incompetenta maxima a problemelor administrative, devorarea fondurilor de investitii, incapacitatea absorbirii fondurillor europene.
4 Extern. Lipsa totala de credibilitate si onoare, in fata potentialilor parteneri externi.
Franta, Spania , Italia , Germania, SUA sunt zguduite permanent de manifestatii gigant care nu influenteaza cu nimic dezvoltare respectivelor tari. A privi cu dispret si tendentious spre manifestantii ce ar putea sa......... este o forma de instigare – termen communist, dar potrivit- la antagonisme artificiale, o pregatire psihologica pentru eventuale violente, un indemn la crearea unei fracture, este o dovada de ura fata de miscarile populare ce au impins lumea spre ceea ce este astazi , incepand de la revolutia franceza, continuand cu revolutia romaneasca de la 1848, rasculatii de la 1907, adunarea de la Alba Iulia si incheind cu 1989.         
Sa nu uiti Darie!

tinumaftei

"Partenerii externi...." chiar nu ne trezim din visare!
Cumpara străinii terenuri agricole si paduri in Romanica, cumpara și romanii terenuri pe rupte in Italia, Spania, America...... Da, da.....!
Taie strainu pădurile aici, defrișează și romanul in Austria, Germania, Suedia,... Da, sigur ca da!!
Străinii ne spun cum sa facem legile aici, noi ii consiliem cum sa legifereze in Congres sau in Camera Comunelor. Ha, ha, ha! Sigur ca da!
Ani de zile am crezut ca aceasta zeița a dreptății este o neprihănită, ca sa aflam de fap, ca s-a dedulcit la politica dâmbovițeană pe canapeaua lui Oprea!
Eu știu ceva. Ceea ce știe orice politician al oricărei tari. Ca in politica externa se urmărește un singur obiectiv: interesul național! Interesul național al Microsoft, EADS, BAE, .... SUA, Germania, Austria, Suedia, și restul, este ca aceasta doamna sa le țină spatele.
Am văzut recent in denunțul nu-știu cui, ca pe lista celor dați in gât, alături de Basescu, Boc, Cocos..... se regăseau și vreo doi ambasadori americani in România!!!!
Aha, partenerii!....

stefan1

#4646
  Noi nu vedem ce ar trebui sa fie evident: in interiorul Justitiei, interesele statului sunt aparate de procurori. Grupurile infractionale se apara in Justitie prin avocati bine platiti si prin bani negri care pot ajunge chiar si la judecatori. In plus, daca printr-o cale de atac, speculand orice viciu de procedura sau prin influente oculte un inculpat este achitat, se poate intoarce impotriva celor care l-au condamnat, deci sa creeze probleme judecatorilor (care vor fi si mai mari daca se va aproba Raspunderea Magistratilor), pe cand statul daca pierde va plati si gata. Deci judecatorii sunt mai precauti in a condamna un infractor influent decat a da o sentinta impotriva unei institutii a statului. Astfel interesele statuluii erau slab aparate. Asta s-a vazut din lipsa de condamnari care a facut ca jaful bogatiilor tarii sa fie tot mai mare, de multe ori cu concursul si al oamenilor din Justitie. Acest lucru a scandalizat inclusiv Comunitatea Europeana unde noi voiam sa intram. Si la insistentele partenerilor externi s-a hotarat de prin 2004 sa se mareasca puterea procurorilor, sa le mareasca posibilitatile de investigare, sa poata ancheta inclusiv judecatori corupti si sa fie retribuiti 'stimulativ'. In special de cand Iohannis a ajuns presedinte, numarul de dosare instrumentate de DNA a crescut, dar a alarmat in special pe politicieni care incep sa nu se mai simta in siguranta. Metodele de ascultare extinsa si cea a denunturilor facea sa se stranga foarte multe probe, in fata carora judecatorii trebuiau sa dea condamnari. De aceea s-a hotarat taierea drastica a posibilitatilor de investigatie ale DNA, revenind iar la situatia dinainte de 2004, cand nu se dau condamnari decat pentru gainari. Dar Kovesi mai avea f multe dosare in lucru si nu era dispusa sa renunte la ele, ba chiar instrumenteaza si altele noi. A ramas numai solutia inlaturarii ei definitive si numirea acolo a unui om de incredere, care sa protejeze pe cei din PSD, care sunt cei mai amenintati. De aceea vrea sa se scoata presedentia din numirea sefilor in DNA si CSM.
  Se duce o campanie furibunda de discreditare a lui Kovesi. Sunt intrebati cei care au suferit condamnari si care sigur ca spun ca au fost nevinovati, ca au recunoscut vinovatiile prin presiune sau, in cel mai rau caz, spun ca ei au facut, dar si altii au facut si nu sunt judecati. Noi nu stim probele prin care au fost condamnate respectivele persoane ci doar ce vor ei sa ne spuna. Si astazi a fost la A3 o astfel de persoana, care daca a fost pusa in fata unor filmulete, a trebuit imediat sa se replieze si sa schimbe partitura. Noi luam de bune declaratiile lui Ghita desi sunt inregistrari facute clar ilegal si neexpertizate daca au fost sau nu 'prelucrate'. El este dovedit un maestru al manipularii, povesteste singur cum a preluat un post de televiziune insinuand ca ar fi fost amenintat, sau cum a falsificat facturile de la cazare in nu stiu ce excursie facuta cu Coldea. In Justitie asemenea probe facute ilegal nu sunt admise, dar pentru public sunt binevenite.
  Spui de ambasadorii americani care se interesau de contractele Microsoft. Interesul lor asta trebuie sa fie, sa ajute afaceristii americani cu interese aici. Interesele noastre trebuie noi sa le aparam si exact aceasta speta arata cat de eficient este denuntul in destructurarea unor asemenea retele de coruptie, care cuprind oameni politici, ministri, afaceristi etc. Din vointa PSD (si nu numai) de acum asemenea deconspirari nu se vor mai face.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

bmdna

Domnule Alutus, este clar ca nu aveti treaba cu specificul forumului. Sinteti aici doar ca sa propovaduiti politichii pentru o anumita tabara politica. Devine deja penibil cat de prosti ne cred politicienii. 

Noi nu avem stat de drept si nu avem justitie. Ca sa folosesc o expresie preferata a lui Liviu, avem "decat" un sistem. Un sistem aservit "partenerilor" straini, care nu face decat sa constranga politicul dispretuitor de interes national sa joace dupa cum vor "partenerii" externi. Nicio tara din cele enumerate de dumneavoastra nu are vreun interes ca Romania sa-i fie partener in adevaratul sens al cuvantului. Cine din "parteneri" ar vrea ca Romania a fie condusa de oameni destepti si patrioti? Daca ar fi la conducere oameni destepti, nemanevrabili, am mai avea afaceri de tipul Behtel, Microsoft, OMV si alte asemnea?

Este uimitor cat de nepasator este acest popor. Sa taci cand ai un om cu evidente carente de educatie chiar sef peste invatamant, sa taci cand ministrul energiei nu stie si nici nu-l intereseaza care este pretul combustibilului, sa taci cand un mare om in stat recunoaste ca i se falfaie ca a crescut Roborul si care in bataie de joc spune ca el nu a vazut nicio crestere a preturilor la pompa...

Domnule Alutus, sa nu credeti ca cei pentru care prestati sint mai buni decat cei de mai sus. Pot aminti pe unul care n-a luat bacul la 26 ci la 25 de ani si era ministru, un altul haha care a spus ca n-a fost bun la scoala si a a ajuns sa conduca o tara, unul care e in parlament si nu stie aria cercului desi e inginer mecanic, etc, etc. Singurul merit al celor pentru care prestati e ca nu ei sint la butoane acum.
Daca totul a iesit bine, inseamna ca ai gresit undeva!

bmdna

Citat din: stefan1 din Septembrie 30, 2017, 02:56:05 AM
  Noi nu vedem ce ar trebui sa fie evident: in interiorul Justitiei, interesele statului sunt aparate de procurori. Grupurile infractionale se apara in Justitie prin avocati bine platiti si prin bani negri care pot ajunge chiar si la judecatori. In plus, daca printr-o cale de atac, speculand orice viciu de procedura sau prin influente oculte un inculpat este achitat, se poate intoarce impotriva celor care l-au condamnat, deci sa creeze probleme judecatorilor (care vor fi si mai mari daca se va aproba Raspunderea Magistratilor), pe cand statul daca pierde va plati si gata.

Domnule Stefan, faceti o mare eroare. Niciun condamnat nu poate sa dea in judecata pe judecatorul care l-a condamnat sau pe un procuror care a instrumentat dosarul. Nu exista asa ceva. E tocmai invers. Judecatorilor le convine sa dea hotarari favorabile procurorilor!!!. Este exact invers fata de cum afirmati dumneavoastra. Un judecator va avea probleme NUMAI daca da o hotarare favorabila presupusului infractor. Puteti da un exemplu de judecator condamnat in urma uni proces deschis de un om condamnat pe nedrept? Unul care a platit despagubiri unui om condamnat degeaba?
Daca totul a iesit bine, inseamna ca ai gresit undeva!

tinumaftei

Citat din: bmdna din Septembrie 30, 2017, 03:58:01 AM
Citat din: stefan1 din Septembrie 30, 2017, 02:56:05 AM
  Noi nu vedem ce ar trebui sa fie evident: in interiorul Justitiei, interesele statului sunt aparate de procurori. Grupurile infractionale se apara in Justitie prin avocati bine platiti si prin bani negri care pot ajunge chiar si la judecatori. In plus, daca printr-o cale de atac, speculand orice viciu de procedura sau prin influente oculte un inculpat este achitat, se poate intoarce impotriva celor care l-au condamnat, deci sa creeze probleme judecatorilor (care vor fi si mai mari daca se va aproba Raspunderea Magistratilor), pe cand statul daca pierde va plati si gata.

Domnule Stefan, faceti o mare eroare. Niciun condamnat nu poate sa dea in judecata pe judecatorul care l-a condamnat sau pe un procuror care a instrumentat dosarul. Nu exista asa ceva. E tocmai invers. Judecatorilor le convine sa dea hotarari favorabile procurorilor!!!. Este exact invers fata de cum afirmati dumneavoastra. Un judecator va avea probleme NUMAI daca da o hotarare favorabila presupusului infractor. Puteti da un exemplu de judecator condamnat in urma uni proces deschis de un om condamnat pe nedrept? Unul care a platit despagubiri unui om condamnat degeaba?
Procurorul pune ochii pe cineva (un inamic economic sau politic) ii fabrica ub dosar ca prin anii '50, apoi judecătorul șantajat cu marile avantaje ale salarizării, îl condamna. Omul executa, apoi merge la CEDO. Acolo primește compensații pe care le va plăti statul roman, adică eu și cu tine și mulți alții care muncim din greu și contribuim la bugetul statului. Judecătorul și procurorul din dosarul respectiv nu au nici o problema, ei contabilizeaza condamnarea ca pe un succes și avansează in cariera!