Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

Kov iulian

Citat din: bucovineanu din Februarie 11, 2018, 07:51:50 PM
Iata ce spuneau liderii psd in frunte cu Dragnea despre transferul contributiilor de la angajator la angajat in 2016. Ca sa vedeti de cata ipocrizie si fariseism poate da dovada psd.
http://www.ziare.com/impozit/contributii/ce-spuneau-dragnea-si-liderii-psd-in-2016-de-transferul-contributiilor-masura-anti-nationala-anihilare-tradare-1501405
Manipularea a ajuns la cote foarte inalte, aproape de pefectiune.

Sunt oameni carcotasi.
Au marit salariul de la 1500 la 1900 ?
Astia de la grupul umoristic voua au vrut sa faca glume dar ce prezentau ei sa adeverit pt cei cu jumate de norma.

http://youtu.be/rHLrRzQfSuU

Kov iulian

#4936
Citat din: bucovineanu din Februarie 11, 2018, 07:51:50 PM
Manipularea a ajuns la cote foarte inalte, aproape de pefectiune.

Nu ati vazut cum au facut-o lata astia cu salariile ca i-au dat peste cap pe toti si pe angajati si pe patroni si cand problema a atins punctul culminant brusc vorbim despre altceva.

De ce nu s-au inflamat spiritele pe alte discutii inainte sau dupa chestia asta?

Mai fac PSD-i nu stiu ce tampenie, mai vand ceva mai strica ceva pac iar ne schimba interesul spre alte discutii.

Si tind sa cred ca sunt toti intelesi si fac show pt noi fraierii. Sunt precum Romica si Tociu, isi servesc poante unii altora se fac ca gresesc ca sa ii serveasca celuilalt ocazia sa critice dar totul e o caterinca.

Au tinut dosarele cu microsoft la sertar pana s-au prescris faptele dar ce sa vezi nici procurori nu stiau si nici avocatii apararii au tacut toti si s-au acoperit unii pe alti. Acum nimeni nu e vinovat, nu sa intamplat nimic.
Securisti astia Domnle e rai.

Mai pica rar cate unu probabil fiindca ai lui l-au servit pt sacrificare  "statului paralel".

Pe Bombonel nu ai lui l-au servit pe tava ca sa ii ia alti locul?





Cristel

#4937
Au tinut dosarele cu microsoft la sertar pana s-au prescris faptele...
Intreab-o pe procuroarea Iorga de ce a tinut dosarele pana la prescriptie!  Avea timp sa stea mot la haznalele voiculesciene, nu-i asa?
In ceea ce priveste "statul" sa ne gandim ca din tot ceea ce reprezinta salariu brut, cam 40% se intoarce la stat sub forma de contributii si impozit! Plus 19% din tot ceea ce cumparati din piata. Plus cam 50% din pretul benzinei si al tigarilor.
Parlamentarii pot sa viseze sa fie toata viata parlamentari la veniturile lor de 40000 lei/luna...
http://www.ziare.com/economie/buget/cat-castiga-un-parlamentar-in-2018-bugetul-pentru-alesi-a-fost-dublat-fondul-pentru-pensii-triplat-1495928
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

tinumaftei

Dosarul Microsoft vizeaza in principal opozanti de-ai lui Voiculescu.
Dosarul a fost tinut la sertar la ordin. In Romania anilor nostrii un sef de institutie are mai multa putere fata de angajatii sai decat avea Cezar Augustus asupra imperiului!!

D006

Pulimea este tinuta in fata TV-ului cu povesti iar in acest timp dragnea a dat gazele din Marea Neagra  la unguri , se imprumuta in fiecare luna de aproape 2 miliarte euro de la camatarii internationali si țara se duce pe copcă. Dar ce conteaza? criptocomunistii sa-si primeasca pensiile nemeritate iar boschetarii bani de tigari si bere.

maximotgv

Citat din: D006 din Februarie 15, 2018, 11:53:24 AM
Pulimea ....

Pulimea in traducere inseamna...pinguinii?  :P
Ma duc sa sting tembelizorul si plec la vot: dar eu cu cine sa votez (care opozitie)?  :beer: Hâc!

stefan1

  Mare scandal cu DNA! Sunt foarte multi si din toate partidele care vor sa o dea jos cu orice pret pe Codruta.
  Cum vad eu situatia:
  E foarte greu daca nu ai dreptul sa lupti cu arme egale. Procurorilor sau judecatorilor le este interzis sa prezinte probe din dosarele in lucru, iar daca le prezinta trebuie sa fie facute in conditii legale, cu toate aprobarile de inregistrare iar probele facute publice nu mai pot fi utilizate ca probe in dosare. In schimb orice inregistrare data de cei amenintati cu puscaria sunt luate de bune din momentul aparitiei si se cer demisii imediate pentru cei vizati in acele inregistrari. Asa cu inregistrarile date de Ghita, desi acesta s-a autodenuntat cum a falsificat el biletele de cazare in hotel ale lui Coldea sau cum a instigat la Cluj pe profesorii universitari sa dea raport favorabil lui Kovesi in privinta plagiatului si deci ar putea fi suspectat ca a falsificat si acele inregistrari. A mintit si ca are inregistrari cu Kovesi cum a avut cu Coldea si cu Basescu, dar recent, la insistentele lui Gadea a spus ca el nu s-a gandit sa faca inregistrari cu Kovesi ca atunci ii era prietena (parca Base si Coldea nu-i erau si mai buni prieteni si totusi i-a inregistrat). Acum inregistrarile de la Ploiesti suscita multe suspiciuni. Daca ati observat, desi se aude clar, foarte des sunt pasaje care sunt sarite, se spune ca sunt neinteligibile. Numai inregistrarile integrale, originale, pot sa fie luate de bune, altfel, prin omisiuni, se poate deturna complet sensul unei discutii. Ba mai mult, se zice ca in DNA sunt inregistrate discutiie cu denuntatorii si ar trebui cercetate si acelea sa se vada daca denuntatorii au fost obligati sau au declarat din proprie initiativa. Cand procurorul acuzat din Ploiesti a dat o inregistrare in care se vede ca acel fost parlamentar care acum il denunta era foarte volubil si spunea ca are multe de 'turnat', imediat au sarit cei de la Antene, ca de ce a fost inregistrat acesta fara hotarare judecatoreasca si de ce vrea sa faca justitie la televizor. Dar la atac cu cutitul nu te poti apara cu mainile goale.
  Despre Raportul Inspectiei Judiciare la care se face acum referire trebuie sa mentionam ca este o institutie politizata, in care PSD are majoritatea. Trebuia sa se faca o restructurare in care s-ar fi ales un nou membru care nu era controlat de PSD si alegerile au fost boicotate ca sa nu se atinga qvorumul. Raportul amintit nu a fost insusil de toti membrii care au cercetat activitatea DNA:
  "Concluziile raportului au fost însuşite integral de inspectorii judiciari Mihaela Hitruc, Monica Pleşea şi Sanda Mateş, în timp ce coordonatoarea echipei de control - Elena Rădescu, precum şi Cornelia Prisăcariu şi Mihaela Focică au formulat o opinie separată.

Cele trei au arătat, în opinia separată, că nu sunt de acord cu aprecierea unui refuz al şefei DNA de a pune la dispoziţie documentele solicitate, deoarece nu a fost vorba de un refuz expres. În plus, ele au apreciat că aspectele menţionate în raport vizează modul de efectuare a controlului şi nu activitatea DNA.

Referitor la desemnarea Danei Tiţian în comisia de verificare a activităţii procurorului Mihaiela Moraru Iorga, în opinia separată se arată că susţinerea privind nelegalitatea deciziei ignoră elementele care definesc instituţia detaşării şi faptul că aceasta a fost dispusă de Consiliul Superior al Magistraturii.

Conform unor surse, concluziile din raportul de control au fost contestate şi de DNA, care arată că la toate solicitările scrise sau verbale ale echipei de control s-a răspuns în scris, iar la solicitarea formulată de inspectorul Mihaela Hitruc de a verifica dosarele repartizate procurorului Mihaiela Iorga Moraru s-a precizat că este în curs procedura de inventariere. "

  Despre Iohannis:
M-a dezamagit cum a reactionat aseara la intrebarile ziaristilor. Uneori e nevoie totusi sa demontezi unele acuzatii si sa nu lasi totul pe seama Justitiei, care pana la urma nici ea nu e de deplina incredere si inca e prea politizata. Chiar daca Justitia nu se face in public sau la televizor, nu te poti tine ca orbu de acest principiu si unor acuzatii trebuie sa le raspunzi daca nu vrei sa se interpreteze ca nu poti raspunde. Despre 'penali' el a dat inainte explicatii, dar romanilor trebuie sa le repeti de cate ori iti cer. A spus ca el considera ca oamenii politici nu trebuie sa aiba acelasi statut cu oamenii de rand in ceea ce priveste suspiciunea de coruptie. Daca la un om de rand suspiciunea de coruptie nu trebuie sa-i pericliteze locul de munca pana la o hotarare definitiva, un om politic trebuie sa faca un pas in spate pana i se clarifica situatia juridica.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

stefan1

  Sunt acuzatii violente ca procurorii falsifica probe. Daca se admite asta, oare nu se poate admite ca mai motivati de a falsifica probe sunt inculpatii care vor sa scape de puscarie si sa-si salveze banii furati? Cum se iau de bune fara a fi cercetate originalele toate inregistrarile si afirmatiile inculpatilor? Chiar astazi familia Cosma a mai depus niste inregistrari (ceea ce normal nu se mai admite la ultima infatisare).
  Oamenii pot fi dusi foarte usor in eroare. Sa luam aceste inregistrari. Sunt facute de un inculpat care s-a oferit sa faca denunturi, deci sa ajute Justitia sa documenteze niste ilegalitati, deci sa colaboreze cu procurorii. La fel s-a intamplat in Italia cu Mafia si astfel de persoane care rup tacerea si accepta sa ajute Justitia sunt probe zdrobitoare. Ele devin colaboratori cu anchetatorii si pot sa se sfatuiasca cu acestia cum sa aduca mai multe probe in cauza. Toate acestea fara ca acel comisar sa fie acuzat ca falsifica probe. In caul lui Cosma se vede ca discutia cu procurorul era amicala, cu familiaritati. Sub aceasta aparenta a dorintei de a ajuta Justitia, el venea (probabil la sugestia armatei de avocati de la cele mai de succes case de avocatura cu care colaboreaza) impanat cu echipamente de inregistrare si chitit sa obtina probe compromitatoare contra procurorului. Era suficient sa se prefaca ca nu mai stie ce sa raspunda in fata judecatorilor si procurorul, care cunostea declaratiile lui scrise, sa le repete. Proba clara de influentare a martorului. Daca s-ar da toata discutia, fara atat de desele "neinteligibil", s-ar putea vedea exact sensul discutiilor.

  Dau mai jos o poza trucata, facuta sa-l denigreze pe Dragnea. Initial chiar am crezut ca-i adevarata pana am vazut originalul.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

tinumaftei

Un infractor este prin definiție unul care nu respecta legea. Ce vom zice dl. Ștefan, dacă el nu respecta legea, nici procurorul care-l înfunda sa nu respecte legea!?!
Pai dacă cei chemați sa aplice legea nu o respecta, cum putem avea pretenția ca omul obișnuit sa o respecte?!
Prima grija a unui procuror ar trebui sa fie respectarea procedurilor și a legilor, altfel un nevinovat nu are nici o șansa in fata forței statului. Și toți cei anchetați sunt nevinovați pana la pronunțarea unei sentințe finale de către justiție.
De ce am condamna un infractor pentru uz de fals și nu am condamna un procuror care face același lucru? Doar pentru ca procurorul face un fals in interesul societății?

Kov iulian

#4944
Citat din: stefan1 din Februarie 21, 2018, 05:45:18 AM
Dau mai jos o poza trucata, facuta sa-l denigreze pe Dragnea. Initial chiar am crezut ca-i adevarata pana am vazut originalul.

Apar cam multe poze trucate in ultima vreme, ori aia care le produc si distribuie sunt idioti, nu isi dau seama ca vor fi prinsi imediat cu minciuna, si isi pierd credibilitatea ori se intampla altceva.

Daca acele poze sunt produse si distribuite chiar de cei vizati ca sa se transforme in niste martiri acoperind fapte si poze reale.
Ce are Domnule lumea cu ei mereu si mereu doar minciuni, doar poze false?

Opozitie nu mai avem, PNL ba e cu PDL ba cu PSD ba cu USR ba cu PMP.
USR e cu protestele astea si protestele e vrajeala ca umbla doar poze false.
DNA, procurorii e corupti.
Judecatorii care mai condamna din an in paste cate un PSD-ist e statul paralel.


Singura alternativa si salvare a tarii a ramas doar PSD.
Ce rost mai are sa mai organizam alegeri mai bine lasam conducerea tarii PSD-ului pe termen nelimitat.
UE ne face greutati si nu lasa PSD-ul in pace, mai bine ne dam iar cu rusia ca ne era bine cu aia.
Daca nu va convine plecati din tara.

stefan1

Citat din: tinumaftei din Februarie 21, 2018, 10:50:44 AM
Un infractor este prin definiție unul care nu respecta legea. Ce vom zice dl. Ștefan, dacă el nu respecta legea, nici procurorul care-l înfunda sa nu respecte legea!?!
Pai dacă cei chemați sa aplice legea nu o respecta, cum putem avea pretenția ca omul obișnuit sa o respecte?!
Prima grija a unui procuror ar trebui sa fie respectarea procedurilor și a legilor, altfel un nevinovat nu are nici o șansa in fata forței statului. Și toți cei anchetați sunt nevinovați pana la pronunțarea unei sentințe finale de către justiție.
De ce am condamna un infractor pentru uz de fals și nu am condamna un procuror care face același lucru? Doar pentru ca procurorul face un fals in interesul societății?

  Sigur ca oamenii statului trebuie sa respecte la randul lor legea. Si teroristii musulmani care taie gatul prizonierilor tipa ca din gura de sarpe ca la Guantanamos nu li se respecta drepturile democratice, ca le sunt ascultate telefoanele si celelalte mijloace de comunicare. In anumite conditii pur si simplu trebuie sa se renunte la unele libertati personale pentru binele comun al societatii. Americanii au facut asta dupa prabusirea Turnurilor Gemene, francezii si englezii dupa atentatele de la ei. Ar fi ridicol ca de ex in Israel, fortele de ordine sa traga intai doua focuri de arma in aer ca avertizare daca vede un terorist ca injunghie oameni pe strada.
  Noi suntem tara cu cea mai inalta coruptie dintre tarile europene si asta in clasamente internationale. De aceea masurile de lupta cu infractorii ar trebui inasprite chiar daca in Europa de Vest acestea sunt mai moi, dupa cum la noi masurile antitero sunt mai reduse fata de tarile unde terorismul este mai amenintator. Este curios ca la noi in raportul acuzat-acuzator se opereaza cu dubla masura. Probele aduse de procurori trebuie sa fie analizate de avocatii apararii si pot fi gasite fel de fel de vicii de procedura, de la mandatul de interceptare la anuntarea celui urmarit ca a fost urmarit. Urmarirea este limitata in timp, nu poate fi prelungita decat prin alte aprobari bine intemeiate. Daca nu se respecta toate acestea, inregistrarile oricat de concludente nu au nici o valoare in Justitie. Ce inregistreaza inculpatii este luat de bun fara nici o aprobare, fara o limita de timp. Se spune ca daca o proba din dosar devine publica, ea nu mai poate fi folosita ca proba in Justitie. Pentru inculpati tocmai aceste inregistrari facute publice sunt arma lor cea mai puternica.
  Chiar acum aud de Hrebenciuc, ca dosarul lui e 'varza' ca judecatorii au anulat majoritatea interceptarilor pentru ca au vicii de inregistrare. Aceasta, culmea, dupa ce Hrebe si ceilati implicati in dosar si-au recunoscut vinovatia. Deci el a recunoscut ca este vinovat si vine judecatorul si spune : nu, esti nevinovat ca probele aduse de acuzare au 'bube'.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

stefan1

JUNCKER DĂ ÎNAPOI ÎN PRIVINŢA ROMÂNIEI

Juncker a devenit mai rezervat în îndemnurile sale cu privire la aderarea la Schengen, cel puţin în privinţa României.

El a declarat recent la Bruxelles că România a făcut paşi mari în privinţa statului de drept, însă a adăugat că CE nu va accepta noi evoluţii, referindu-se la încercările PSD de a slăbi independenţa sistemului judiciar şi de a reduce eforturile în lupta împotriva corupţiei.

El a spus că dacă România nu-şi revizuieşte reformele, acest lucru va afecta discuţiile cu privire la aderarea sa la Schengen.

Sursa: News.ro
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

tinumaftei

Citat din: stefan1 din Februarie 22, 2018, 03:12:22 AM
Citat din: tinumaftei din Februarie 21, 2018, 10:50:44 AM
Un infractor este prin definiție unul care nu respecta legea. Ce vom zice dl. Ștefan, dacă el nu respecta legea, nici procurorul care-l înfunda sa nu respecte legea!?!
Pai dacă cei chemați sa aplice legea nu o respecta, cum putem avea pretenția ca omul obișnuit sa o respecte?!
Prima grija a unui procuror ar trebui sa fie respectarea procedurilor și a legilor, altfel un nevinovat nu are nici o șansa in fata forței statului. Și toți cei anchetați sunt nevinovați pana la pronunțarea unei sentințe finale de către justiție.
De ce am condamna un infractor pentru uz de fals și nu am condamna un procuror care face același lucru? Doar pentru ca procurorul face un fals in interesul societății?
Sigur ca oamenii statului trebuie sa respecte la randul lor legea. Si teroristii musulmani care taie gatul prizonierilor tipa ca din gura de sarpe ca la Guantanamos nu li se respecta drepturile democratice, ca le sunt ascultate telefoanele si celelalte mijloace de comunicare. In anumite conditii pur si simplu trebuie sa se renunte la unele libertati personale pentru binele comun al societatii. Americanii au facut asta dupa prabusirea Turnurilor Gemene, francezii si englezii dupa atentatele de la ei. Ar fi ridicol ca de ex in Israel, fortele de ordine sa traga intai doua focuri de arma in aer ca avertizare daca vede un terorist ca injunghie oameni pe strada.
  Noi suntem tara cu cea mai inalta coruptie dintre tarile europene si asta in clasamente internationale. De aceea masurile de lupta cu infractorii ar trebui inasprite chiar daca in Europa de Vest acestea sunt mai moi, dupa cum la noi masurile antitero sunt mai reduse fata de tarile unde terorismul este mai amenintator. Este curios ca la noi in raportul acuzat-acuzator se opereaza cu dubla masura. Probele aduse de procurori trebuie sa fie analizate de avocatii apararii si pot fi gasite fel de fel de vicii de procedura, de la mandatul de interceptare la anuntarea celui urmarit ca a fost urmarit. Urmarirea este limitata in timp, nu poate fi prelungita decat prin alte aprobari bine intemeiate. Daca nu se respecta toate acestea, inregistrarile oricat de concludente nu au nici o valoare in Justitie. Ce inregistreaza inculpatii este luat de bun fara nici o aprobare, fara o limita de timp. Se spune ca daca o proba din dosar devine publica, ea nu mai poate fi folosita ca proba in Justitie. Pentru inculpati tocmai aceste inregistrari facute publice sunt arma lor cea mai puternica.
  Chiar acum aud de Hrebenciuc, ca dosarul lui e 'varza' ca judecatorii au anulat majoritatea interceptarilor pentru ca au vicii de inregistrare. Aceasta, culmea, dupa ce Hrebe si ceilati implicati in dosar si-au recunoscut vinovatia. Deci el a recunoscut ca este vinovat si vine judecatorul si spune : nu, esti nevinovat ca probele aduse de acuzare au 'bube'.

Faptul ca procurorii nu sunt in stare sa realizeze un dosar de urmarire penala conform procedurilor nu cade in vina inculpatului ci este datorat unui singur fapt: slaba calitate profesionala a procurorului. Dl. Stefan, exista suficiente locuri de munca la cizmarie, croitorie, atelierul mecanic, asa ca cei care nu sunt in stare sa realizeze corect un dosar de urmarire penala isi pot gasi de munca in alt domeniu. Daca un infractor scapa de pedeapsa din cauza procurorului, acesta din urma nu are ca sa caute in magistratura!

tinumaftei

Citat din: stefan1 din Februarie 22, 2018, 04:00:22 AM
JUNCKER DĂ ÎNAPOI ÎN PRIVINŢA ROMÂNIEI

Juncker a devenit mai rezervat în îndemnurile sale cu privire la aderarea la Schengen, cel puţin în privinţa României.

El a declarat recent la Bruxelles că România a făcut paşi mari în privinţa statului de drept, însă a adăugat că CE nu va accepta noi evoluţii, referindu-se la încercările PSD de a slăbi independenţa sistemului judiciar şi de a reduce eforturile în lupta împotriva corupţiei.

El a spus că dacă România nu-şi revizuieşte reformele, acest lucru va afecta discuţiile cu privire la aderarea sa la Schengen.

Sursa: News.ro

Mda! Strugurii sunt acrii!
Daca Olanda primea cadou Portul Constanta, am fi fost o democratie de catalog si eram de mult in zona Schengen!!
Cam astea sunt standardele democratiei europene.
Sa va mai amintesc si altele: PETROM, BCR, RENEL, terenurile agricole, padurile, perimetrele  petrolifere.... toate fac parte din marea carte a democratiei occidentale si toate au fost cedate "strategic" pentru dezvoltarea democratiei romanesti.
Nu mai poate neamtul, olandezul, austriacul, francezul... de grija democratiei in Romania, pentru romanul Stefan!!

vulpea

Pt.St.1:sti ce ? Juncker sa suga p..a la romani !!! a ajuns noua Inalta Poarta pentru romani ???