Alta belea, cu tahografele... In tara asta e o mare timpenie in domeniul legislatiei....
Cei de la judet sustin ca au primit o informare care a intrat in vigoare din 11. 2016. prin care nu se mai accepta auto mai mari de 3,5 T fara tahograf si verificare valabila....
Eu tot stau si ma intreb cine reprezinta in fata autoritatilor legislative interesele noastre in asa fel incat sa fim ajutati nu incurcati ???
Acuma e clar ca pe la unele statii ITP unii sa nu fie la curent cu tot ce e nou si sa se poata face ITP fara verificare tahograf, dar nu peste tot e la fel.... Problema nu sunt banii pe care trebuie sa-i scoatem din buzunar ci faptul ca de exemplu eu pot face ITP la 25 km de mine dar verificarea tahograf nu o pot decat la Arad...
Mi se pare corect ca sa platesc cotizatie la Asociatia din care fac parte, dar ce fac Asociatiile cand e vorba de legi de acest tip? Daca chiar nu ne baga in seama cei de la Capitala o sa trebuiasca sa dam drumul la ceva albine prin Parlament si Senat poate se trezesc din somn....