Am inteles, eu pun semnul = intre ele, pentru ca tot atatea resurse consuma. O stupina certificata prin diversi terti costa minim 7-10000E/ 40-50 stupi. Pe cand, daca o fac eu, costa nici 2000E. Doar timp si batai de cap. Dar mai mizez si pe relatii. In fine, procedura legala nu e asa de stufoasa, trebuie sa o insusesc cat de cat si in momentul cand ma decid, actionez.
Vezi cum sta treaba, o stupina acreditata bio, in primul rand are dreptul de a sta in fata oriunde, are posibilitatea de a vinde la pretul real mierea si da beneficiarilor siguranta produsului in ceea ce priveste sanatatea.
Pana acum, am citit doar Hotărârea 917/2001, unde incepand cu cap. 3 vorbeste cat de cat de spre conversie si apicultura bio. Oricum, tinand cont de faptul ca internetul este un ocean adanc de doar 2 degete, sunt foarte putine informatii referitoare la apicultura bio si procesul de conversie.
Monopolul il detin institutiile Madr si nu mare mi-ar fi surprinderea sa nu poti face de unul singur demersul, mai ales daca nu ai cotizat la fonduri EU.