Narcisa Mederle - Nosemoza(Citit de 2437 ori)
Narcisa Mederle - Nosemoza : Aprilie 23, 2015, 01:00:05 a.m.
Narcisa Mederle, doctor în medicină veterinară, a fost premiată cu AUR la Salonul Internaţional de Invenţii de la Geneva pentru următorul produs:
"Supliment alimentar din plante utilizat în prevenirea şi combaterea Nosemozei la albine"
Citat
Eficacitatea produsului a fost testată experimental pentru stabilirea componentelor şi rapoartelor de asociere, rezultând un supliment alimentar cu palatabilitate şi eficacitate crescute. Produsul, exclusiv natural, are proprietăţi antiinflamatoare, calmante, astringente, antiseptice şi antibiotice şi previne, combate şi tratează Nosemoza la albine.Re: Narcisa Mederle - Nosemoza Răspuns #1 : Aprilie 23, 2015, 01:39:12 a.m.
  Merci de informatie! Daca ar fi si niste amanunte ar fi si mai bine, ca ar fi un produs cu cautare daca isi dovedeste eficienta.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)Re: Narcisa Mederle - Nosemoza Răspuns #2 : Aprilie 23, 2015, 02:12:22 a.m.
Conf. Dr. Narcisa Mederle de la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului “ Regele Mihai I al Romaniei” din Timisoara a brevetat  produsul ”Supliment alimentar din plante utilizat în prevenirea și combaterea nosemozei la albine”.
Fiind inventie, nu se dau amanunte despre produs, dar e posibil ca in curand sa apara pe piata.Re: Narcisa Mederle - Nosemoza Răspuns #3 : Octombrie 12, 2017, 09:27:21 p.m.Re: Narcisa Mederle - Nosemoza Răspuns #4 : Octombrie 13, 2017, 02:45:20 a.m.
La treaba asta cu medicamentele trebuie "brevetate" mai intai rezultatele.
La OSIM te duci cu o descriere verbala sau grafica a ceva, in cazul nostru un produs formulat oarecum. Daca denumirea respectiva nu a fost deja utilizata de altcineva si daca descrierea nu se potriveste cu descrierea altui produs deja inregistrat, platesti o taxa si primesti o hartie care iti da dreptul sa iei de galci pe oricine ar scoate pe piata produsul asa cum l-ai descris.
De aici si pana la fabricatie si rezultatele scontate este o cale foarte lunga, in cazul acesta, pe banii cumparatorului!

Nici nu va imaginati ce de nastrusnicii sunt inregistrate acolo, avioane, tancuri, substante imaginare..... Totul este sa ai idei. Probabil sub 1% vor fi puse in practica si sub 1% din acestea sunt cu adevarat inovative si folositoare.

Asa ca sintagma "inregistrat la OSIM" nu are nici o legatura cu eficienta si calitatea unui produs!Re: Narcisa Mederle - Nosemoza Răspuns #5 : Octombrie 15, 2017, 11:43:45 p.m.
Aveti dreptate.
plecind de la acet medicament http://pchelovodstvo.org/art01555.html cautind cite ceva despre efectele usturoiului la albine
 am gasit brevetul...
ca tot vine vreme rea, sa avem ''a ceti'' :coffee: