Windows 10 "Technical Preview"(Citit de 17008 ori)
Re: Windows 10 "Technical Preview" Răspuns #30 : Februarie 07, 2015, 11:00:09 a.m.
Doresc si eu o informatie despre - MEKINTOS - Pretuturi sistem -locuri de unde poate fi procurat -daca merge folosit ca sistemul windows .
E of topic dar poate aflu citeva raspunsuri.
   .    GRAFICA   .Re: Windows 10 "Technical Preview" Răspuns #31 : Februarie 17, 2015, 05:52:00 p.m.
Inca rezista, chiar daca am schimbat hardwareul.
S-a luat singur noile drivere si a facut toate updateurile la zi.
Am trimis si primul feedback legat de sistemul multidesktop.
Se lucreaza la partea de functionalitate, cred ca grafica e lasata spre final.Re: Windows 10 "Technical Preview" Răspuns #32 : Mai 05, 2015, 12:13:05 p.m.
Iată că a apărut și Windows 10 Pro Insider Preview, build 10074.
Au fost finisate o serie de aplicații, s-a mai lucrat la grafică, mai sunt ceva erori, dar arată din ce în ce mai bine și se mișcă decent, pe un hdd sata2 de 160 GB.Re: Windows 10 "Technical Preview" Răspuns #33 : Mai 05, 2015, 12:32:11 p.m.
Ritmul in care merg cei de la Windows cu dezvoltarea produselor lor nu imi place. Nu asteapta sa se maturizeze un SO ca brusc mai dau drumul la unul. Eu am ramas dezamagit pentru ca XP, cel mai bun SO dezvoltat vreodata, a fost abandonat desi multe institutii inca il mai folosesc.
Moinesti - jud. Bacau - 31 de aniRe: Windows 10 "Technical Preview" Răspuns #34 : Mai 05, 2015, 12:48:53 p.m.
XP-ul nu a fost abandonat, va fi inlocuit de 10.
Se implementeaza tehnologiile noi pe hardware mai slab, pe care rula decent XP-ul.
De data aceasta se tine cont de aproape toate propunerile developerilor, se elimina buguri cu operativitate si update-urile sunt din ce in ce mai dese.
Prin iunie e posibil sa se lanseze versiunea finala.Re: Windows 10 "Technical Preview" Răspuns #35 : Mai 05, 2015, 01:17:05 p.m.
Eu am ramas dezamagit pentru ca XP, cel mai bun SO dezvoltat vreodata, a fost abandonat desi multe institutii inca il mai folosesc.


Am vazut si efectele :) :) :)

http://www.observatorulph.ro/exclusiv/52551-anaf-recunoaste-eroarea-calcularii-cas-ului-document-exclusiv

Citat
probleme tehnice care generează decizia de regularizare a CASS-ului în valoare de 468 de lei!Re: Windows 10 "Technical Preview" Răspuns #36 : Mai 07, 2015, 08:53:12 a.m.
7 ultimate pe 64 biti e cel mai bun SO nu XP...
si asta FARA DOAR SI POATE  :hi:
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.roRe: Windows 10 "Technical Preview" Răspuns #37 : Mai 07, 2015, 11:27:47 a.m.
Depinde la ce folosesti sistemul, pentru browsing si continut media, o distributie linux e suficienta chiar si pentru un incepator.Re: Windows 10 "Technical Preview" Răspuns #38 : Mai 07, 2015, 05:44:19 p.m.
Depinde la ce folosesti sistemul, pentru browsing si continut media, o distributie linux e suficienta chiar si pentru un incepator.

Daca nu ai de printat si de redactat, da Linuxul e cel mai bun. Au un suport extrem de prost pentru imprimante iar Libre Office nu imi satisface nevoile.

Daca va intereseaza cota de piata a sistemelor pe Windows:

http://en.wikipedia.org/wiki/Usage_share_of_operating_systems
Moinesti - jud. Bacau - 31 de aniRe: Windows 10 "Technical Preview" Răspuns #39 : Mai 07, 2015, 09:48:30 p.m.
Astept cu nerabdare verifcarea la sange a licentelor... pe multi ii va satisface libre office-ul si suportul pentru imprimante a linuxului :DRe: Windows 10 "Technical Preview" Răspuns #40 : Iunie 06, 2015, 07:14:01 p.m.
Exista ceva similar si cu office-ul? O versiune de evaluare ma intereseaza pt. Word.Re: Windows 10 "Technical Preview" Răspuns #41 : Iunie 07, 2015, 06:58:01 a.m.
Exista ceva similar si cu office-ul? O versiune de evaluare ma intereseaza pt. Word.
Ceva foarte similar cu Office-ul e Kingsoft Office free. Din pacate abia e in stadiul de beta si mai au mult de lucrat la el. Nu are suport pentru limba romana.

Foarte bune sunt si:
Libre Office
Open Office
Moinesti - jud. Bacau - 31 de aniRe: Windows 10 "Technical Preview" Răspuns #42 : Iunie 07, 2015, 03:57:16 p.m.
Ma interesa pt. nepotelul meu.
Ca el are un office nou la scoala pe care lucreaza si unul vechi acasa; Si nu se potrivesc.
Office online se poate folosi? A incercat cineva sa lucreze pe el?

Eu ma descurc si cu open office si cu orice.
« Ultima Modificare: Iunie 07, 2015, 04:50:01 p.m. de MOTANUL »Re: Windows 10 "Technical Preview" Răspuns #43 : Iunie 07, 2015, 05:35:39 p.m.
Ma interesa pt. nepotelul meu.
Ca el are un office nou la scoala pe care lucreaza si unul vechi acasa; Si nu se potrivesc.

Citat
http://www.descopera.ro/dnews/12615773-google-in-parteneriat-cu-ministerul-educatiei-in-viitor-profesorii-vor-sti-inainte-sa-intre-in-clasa-daca-elevii-nu-si-au-facut-tema

În primul rând, Google pune la dispoziţie, gratuit, suita de aplicaţii Apps for Education, tuturor unităţilor de învăţământ din România interesate să o implementeze. Astfel, toţi elevii şi studenţii din aceste instituţii de învăţământ vor putea folosi gratuit unelte colaborative de genul foilor de calcul tabelar (Google Sheets), prezentărilor online (Google Slides) sau documentelor partajate (Google Docs), precum şi a altor aplicaţii consacrate precum Youtube, Google Maps, Google Hangouts şi multe altele.

 "Parteneriatul încheiat cu Ministerul Educaţiei Naţionale constituie încă un pas în utilizarea uneltelor digitale în învăţământul din România. Ne dorim ca acest proiect să trezească interesul cât mai multor şcoli care să aducă în sala de clasă cele mai noi tehnologii digitale, transformând procesul de învăţare într-unul modern, dinamic, interactiv. Google Apps for Education oferă gratuit instrumente online de comunicare şi colaborare ce pot fi accesate oricând şi de oriunde", a declarat Dan Bulucea, Country Manager Google Romania.

Unităţile de învăţământ din România interesate să adopte Google Apps for Education pot accesa site-ul Ministerului Educaţiei Naţionale la adresa
http://licente.edu.ro.http://www.google.ro/intl/ro/docs/about/

http://www.google.ro/intl/ro/slides/about/

Imaginea e de la google, nu am urcat nimic eu.

« Ultima Modificare: Iunie 07, 2015, 05:42:35 p.m. de Kov iulian »Re: Windows 10 "Technical Preview" Răspuns #44 : August 17, 2015, 01:49:26 p.m.
Ce imi place cand am dreptate.   :hippo: :hippo: :hippo: :hippo:

https://zonait.tv/windows-10-arde-la-propiu-laptopuri-alienware/

Citat
Dacă sunteți posesor al unui laptop Alienware cu una sau mai multe plăci video GeForce, orice ați face, nu treceți la Windows 10. Un posesor a trei astfel de laptop-uri a descoperit recent că există un soi de incompatibilitate între Windows 10, plăcile video, panoul LCD și driverul Nvidia.

Pe undeva pe la mijloc se produce un eveniment nefericit ce defectează permanent ecranul. Chiar dacă utilizatorul a încercat să revină la adaptorul video integrat în procesorul Intel, panoul a rămas nefuncțional. Orice a provocat eroarea, aparent are efect și la nivel hardware. Numai schimbarea panoului a remediat problema, și numai pentru o vreme.


Citat
Please read the Participation Agreement and the Privacy Statement; when you accept these, we can finish up your registration.
IMPORTANT NOTICE:
The experimental and early prerelease software and services might not be fully tested.
You might experience crashes, security vulnerabilities, data loss, or damage to your device.
When the software is installed on a mobile device: (i) it is not intended as a substitute for your primary means of telecommunications; (ii) in some circumstances, you may not be able to place calls (including calls for emergency services); (iii) it may inadvertently damage your device rendering it inoperable; and (iv) you may experience increased data charges.

Cu alte cuvinte vi se aduce la cunostiinta ca puteti pierde datele sau calcualtorul poate lua foc.   :D :D :P
Ce date ti-ai pierdut si cate calculatoare ti-au luat foc? =))
...
Se lucreaza la partea de functionalitate, cred ca grafica e lasata spre final.