Va salut!
Ma numesc Claudiu Bratu, am 32 de ani, sunt dintr-o comuna de pe langa Targoviste, de profesie economist. Am primit in primavara aceasta de la bunicul meu care e stupar de +30 de ani 4 stupi orizontali, care au cam aceeasi varsta (ma refer la cutii). Am inceput sa ma documentez, am citit pe forumuri, inclusiv aici, am cumparat cele necesare (afumator, furculita, masca, perie). Avand in apropiere 2 lanuri fumoase de rapita am crezut ca dau lovitura, dar timpul nefavorabil, lipsa experientei si-au pus amprenta. Am reusit sa extrag cca 2 kg de miere de rapita, de care sunt foarte mandru. Am facut si 2 roi, unul l-am prins intr-o dupa-amiaza, celalalt prin divizare. De curand mi-am luat o cutie noua de rezerva pt un eventual roi. M-a prins foarte tare dragul de aceste fiinte, vorbesc cu ele atunci cand le vizitez si pot spune ca le visez si noaptea.
Cu intepaturile m-am obisnuit, inca din prima zi m-au luat 2 albine, insa acum ma gandesc sa-mi iau si manusi ca nu prea imi place sa ma duc la serviciu cu mainile umflate.
Mai sunt pasionat de munte, ski, ciclism, inot.