Prezint si eu mica mea stupina, asa cum arata ea astazi. Sper sa arate mult mai bine in viitor.
Rame puse la pastrat la dulap.

Dulapul cu rame.

Stupul Ursu. Glumesc... E un stup la care i-am facut un buzunaras pentru un eventual roi... Pastreaza rame goale neinsarmate!

Stupi in devenire.

Stupi ceva mai vechi cu gratii antisoareci "home made"

Prim plan stupina. Stupii din planul apropiat nu prea pot fi furati cu totul dar nu din cauza masurilor de securitate marca Ursu ci datorita greutatii.

Problema la acesti stupi este imperecherea matcii. Trebuia sa ii vopsesc diferit pentru fiecare familie... O sa le fac niste forme in primavara.

Corpul impachetat pentru iernat. Se observa scandurica umflata de la margine. Am lasat-o asa pentru ca acolo nu sunt albine.

Podisor din scandurele fara saltelulata de paie si cartonul de deasupra. In partea de sus e aerisirea. Stiu trebuia in partea din spate in margine dar nu mi se mai incheia podisorul. Oricum in partea de jos am bagat o crenguta intre scandurelele podisorului pentru a lasa un luft de aerisire.

Stupul vazut de la departare. E din doua bucati

Astazi am vizitat familia aceasta prin gaura de aerisire. Ghemul era bine strans in partea de jos. In partea de sus se vedeau fagurii care pareau sa aiba mancare destula. Erau practic neinceputi. Ma ingirjorau ca la ascultare erau destul de nervoase. Bazaiau cam tare fata de restul... Sper sa nu fie probleme cu matca! Voi vedea in primavara.
Astept suggestii si pareri.