Carte despre boli!(Citit de 4212 ori)
Carte despre boli! : Martie 24, 2013, 07:09:39 p.m.
Buna seara tuturor apicultorilor si nu numai. Doresc sa va rog sa imi recomandati o carte, cea mai nou aparutad despre bolile albinelor. Nu prea ma timp de internet. Intru aici doar la servici din pacate :(  Carti am citit si mai vechi si mai noi despre apicultura, dar caut o carte depre boli si tratamente. Stiu ca partea aceasta a apiculturii evolueaza din ce in ce mai mult :( Va multumesc!Re: Carte despre boli! Răspuns #1 : Martie 24, 2013, 09:13:54 p.m.

  Eu prefer mai mult literatura veche scrisa de adevaratii apicultori ,astazi nu mai poti avea incredere ,cei mai multi copiaza nu mai fac experienta trebuie sa iasa banu repede , inaintesi nostri nu aveau aparatura moderna de depistare a bolilor dar aveau simtul raspunderi ,rabdare , si pricepere . Bolile sint cam aceleasi ca in trecut ,in combaterea lor au aparut lucruri noi ,insa se pot trata si preveni destul de bine dupa metode si tratamente folosite in trecut .Re: Carte despre boli! Răspuns #2 : Martie 24, 2013, 09:15:27 p.m.
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)
Sun Photo     YouTubeRe: Carte despre boli! Răspuns #3 : Martie 25, 2013, 08:22:37 a.m.
Va multumesc Domnilor!Re: Carte despre boli! Răspuns #4 : Martie 25, 2013, 08:49:20 a.m.
Oricare carte e folositoare, e bine sa o ai prin preajma si sa o mai rasfoiesti din cand in cand.Re: Carte despre boli! Răspuns #5 : Martie 25, 2013, 10:08:57 a.m.

  Eu prefer mai mult literatura veche scrisa de adevaratii apicultori ,astazi nu mai poti avea incredere ,cei mai multi copiaza nu mai fac experienta trebuie sa iasa banu repede , inaintesi nostri nu aveau aparatura moderna de depistare a bolilor dar aveau simtul raspunderi ,rabdare , si pricepere . Bolile sint cam aceleasi ca in trecut ,in combaterea lor au aparut lucruri noi ,insa se pot trata si preveni destul de bine dupa metode si tratamente folosite in trecut .

Bolile albinelor  a lui I.Ograda...care de calitate f buna din care oricare stupar oricind poate afla ceva nou.