Fonduri nerambursabile ue!Adevar sau utopie!(Citit de 3821 ori)
Fonduri nerambursabile ue!Adevar sau utopie! : Februarie 19, 2013, 12:07:29 a.m.
Sal!Am auzit ca se poate accesa anumite masuri din fonduri nerambursabile ue,pentru tinerii fermieri pana in 40 de ani pt.infiintarea de ferme pe diferite profile.Eu,personal am trecut de 20 de ani"pe un picior",dar vroiam sa ma interesez pt.baiatul meu.Am vrea sa accesam masura 112 si sa infiintam o stupina.Stie cineva despre ce se vb.?Sau e vb.despre ceva frumos dar...nu in Ro!!
 :bzz:Cineva areusit sa obtina f'un cent?????Re: Fonduri nerambursabile ue!Adevar sau utopie! Răspuns #1 : Februarie 19, 2013, 09:38:09 a.m.
Se putea dar v-ati trezit cam tarziu. Fondurile s-au terminat, o noua serie va incepe din 2014 asa ca de la anul fiti pe faza daca vreti sa primiti vreun cent... :hi:Re: Fonduri nerambursabile ue!Adevar sau utopie! Răspuns #2 : Februarie 19, 2013, 10:04:28 p.m.
Merçi pt.informatie.S-au terminat fiindca s-au epuizat banii alocati(ceea ce este foarte bine!!),sau s-au terminat fiindca au fost retrasi de ue din lipsa proiectelor(ceea ce-i foarte rau!),sau din incompetenta autoritatilor locale,coruptie,spagi,utilizarea PCR-lui(pile,cunostinte si relatii!!).Si aveti dreptate cu "trezirea"!.De la 3700km,stirile ajung mai greu si se mai si distorsioneaza!Din ceea ce am auzit p'aci,e multa propaganda si mult praf in ochii.Si nu pt.masurile ue,cat pt."traducerea"lor in limbajul neaos romanesc.Re: Fonduri nerambursabile ue!Adevar sau utopie! Răspuns #3 : Februarie 19, 2013, 10:44:02 p.m.
Ai perceput total gresit.
Informeaza-te direct la surse http://www.madr.ro/ nu pe la colt de strada! :wink2:

Proiecte au fost depuse cu mult peste sumele alocate.
Nimeni nu a fost impiedicat sa depuna, doar ca cerintele sunt destul de mari, dar cine da bani gratis fara sa ceara nimic in schimb?