As dori sa aflu parerea membrilor de pe Apiardeal!!!(Citit de 2735 ori)
As dori sa aflu parerea membrilor de pe Apiardeal!!! : Noiembrie 04, 2011, 12:09:34 p.m.
Eu cred ca este folositor sa avem aici iar pagina cu anunturi si as dori sa aflu daca si ceilalti membrii sunt de aceeasi parere.
http://carafacumiere.ro/
Basarabia Pământ Românesc!Re: As dori sa aflu parerea membrilor de pe Apiardeal!!! Răspuns #1 : Noiembrie 04, 2011, 12:42:53 p.m.
Dedutule exista pagina de anunturi ! Vrei sa anunti ceva ? Sau pur si simplu vrei sa ne spui despre ce sa discutam ???? Stim ca esti UN MARE MILITANT AL GARZII NOI dar du luptele tale in alta parte !!! Iti multumim pentru intelegere. :nod: :nod: :nod:Re: As dori sa aflu parerea membrilor de pe Apiardeal!!! Răspuns #2 : Noiembrie 05, 2011, 04:58:34 p.m.
Dedutule exista pagina de anunturi ! Vrei sa anunti ceva ? Sau pur si simplu vrei sa ne spui despre ce sa discutam ???? Stim ca esti UN MARE MILITANT AL GARZII NOI dar du luptele tale in alta parte !!! Iti multumim pentru intelegere. :nod: :nod: :nod:

Nu,gresiti,nu va ofer nici o intelegere. Nu imi mai da nici mesaj privat nici nimic,m-am saturat de observatiile tale. Este ultimul mesaj la care va raspund,v-as ruga de acum sa ma lasati in pace pt ca desi o data imi placeati ca om mi-am dat seama ca nu vreau sa am de aface cu dvs.
http://carafacumiere.ro/
Basarabia Pământ Românesc!Re: As dori sa aflu parerea membrilor de pe Apiardeal!!! Răspuns #3 : Ianuarie 21, 2013, 08:04:21 p.m.
Toti apicultorii din tara ar tb sa fie uniti in cuget si simtiri, sa nu mai jucam asa cum canta negustorii de miere. dak apare probleme cu stupii de asemenea sa luam masuri imediate sa aparam aceasta ramura care pe viitor va inceta sa mai existe. va multumescRe: As dori sa aflu parerea membrilor de pe Apiardeal!!! Răspuns #4 : Ianuarie 21, 2013, 10:02:44 p.m.
Fara  suparare si  mai  multa  cinste.Daca  nu  ar  fi  negustorii ,cred  ca  mai  mult de  70%din  apicultorii  profesionali  ar  inchide  negotul.Peste  tot  e  la  fel  si  sa  nu  vezi  cum  suna  telefoanele  cand  trebuie  malaiul  pt  copilasi.