Jos

Autor Subiect: Cum inscriu stupi la primarie  (Citit de 12760 ori)

Offline gabicosta

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 28
  • sa ne auzim cu bine!prahovean sadea!
Re: Cum inscriu stupi la primarie
« Răspuns #15 : Mai 26, 2013, 11:21:25 p.m. »
va salut,va mai intreb si eu ca sa fiu sigur,stupii se declara la primaria pe raza careia sunt  sau la primaria unde locuiesc,sau la amandoua?certificatul de producator il iau tot de acolo unde am declarat stupii sau de unde locuiesc?precizez ca nu fac pastoral si nu sunt la mine in localitate... :D,va multumesc
« Ultima Modificare: Mai 26, 2013, 11:24:40 p.m. de gabicosta »
Gabi

Offline romikele

  • Great Veteran
  • ********
  • Mesaje postate: 9065
  • Rm. Sărat - BZ, 60 ani
Re: Cum inscriu stupi la primarie
« Răspuns #16 : Mai 27, 2013, 06:48:00 a.m. »
Inscrierea stupilor se face la primaria pe raza comunei unde se afla stupii si tot de acolo se solicita si certificatul de producator.

Offline gabicosta

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 28
  • sa ne auzim cu bine!prahovean sadea!
Re: Cum inscriu stupi la primarie
« Răspuns #17 : Mai 27, 2013, 08:36:36 p.m. »
multumesc...
Gabi

Offline daniel.arad

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 154
  • ,,Unii tac din intelepciune, altii tac din prostie
Re: Cum inscriu stupi la primarie
« Răspuns #18 : Mai 30, 2013, 09:52:15 p.m. »
  Am vandut la sfarsit de aprilie ceva stupi, omul sa dus sa-i inscrie la primarie si medicul veterinar si nu au vrut fara un Contract de vanzare cumparare ca justificare, am facut unul de mana si e ok.
   Cred ca e absolut normal ca sa fie in evidenta DSV, la noi medicul din zona vine de 2-3 ori pe an dupa probe de albine, puet, fagure si mi se pare ok, acum depinde si cat de serios fac treaba cei care fac analiza esantioanelor...
                                                           Cu stima daniel.arad

Offline yulian

  • Full Member
  • ****
  • Mesaje postate: 922
Re: Cum inscriu stupi la primarie
« Răspuns #19 : Noiembrie 08, 2017, 07:09:42 a.m. »
Salutare,
Cum se inscriu stupii la Primarie pe un teren care nu este al meu??

Multumesc!

Offline romikele

  • Great Veteran
  • ********
  • Mesaje postate: 9065
  • Rm. Sărat - BZ, 60 ani
Re: Cum inscriu stupi la primarie
« Răspuns #20 : Noiembrie 08, 2017, 07:26:22 a.m. »
Cu contract de arenda pentru vatra de stupina.

Offline yulian

  • Full Member
  • ****
  • Mesaje postate: 922
Re: Cum inscriu stupi la primarie
« Răspuns #21 : Noiembrie 08, 2017, 07:43:08 a.m. »
Trebuie facut la notar?? Ma gandesc ca se poate cu titlu gratuit. Se poate si pe terenul aferent unei case??

Multumesc.

Offline G. Iulian

  • Veteran
  • ******
  • Mesaje postate: 1661
  • Galati, 43 ani
Re: Cum inscriu stupi la primarie
« Răspuns #22 : Noiembrie 08, 2017, 07:46:08 a.m. »
Merge si cu contract de comodat. Nu e nevoie de notar.

Offline yulian

  • Full Member
  • ****
  • Mesaje postate: 922
Re: Cum inscriu stupi la primarie
« Răspuns #23 : Noiembrie 08, 2017, 07:51:24 a.m. »
Terenul nu este agricol, categoria de folosinta - curti, constructii??
Multumesc.

Offline tavy

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 98
Re: Cum inscriu stupi la primarie
« Răspuns #24 : Noiembrie 08, 2017, 09:35:11 p.m. »
Eu am fost cu bunicii la primarie si au semnat ca sunt de acord sa mi se faca rol separat. In rolul meu am doar stupii fara pamant sau constructii. Foarte simplu, numai sa vrea si proprietarul.

Offline yulian

  • Full Member
  • ****
  • Mesaje postate: 922
Re: Cum inscriu stupi la primarie
« Răspuns #25 : Noiembrie 09, 2017, 11:05:31 a.m. »
Multumesc. O sa ma duc si la Primarie sa ma lamureasca...
O zi faina!

 

Sus