Jos

Autor Subiect: Stiri, informatii...  (Citit de 49926 ori)

Offline Woolf

 • Jr. Member
 • **
 • Mesaje postate: 196
  • Craiova Center
Stiri, informatii...
« : Septembrie 23, 2011, 12:38:59 a.m. »
Pericolele de sub BucurestiDe la un an la altul bucurestenii se pling de sanatate, de dureri de cap tot mai dese, de ameteli care dureaza tot mai mult, de stari de somnolenta care se cronicizeaza. Si toate acestea au fost puse ba pe seama radiatiilor ba pe seama stresului ba pe seama poluarii pregnante sau a faptului ca, dupa 1990, romanii si-au luat chiar si cite 2-3 servicii.
Unii chiar au mers mai departe si au declarat ca Bucurestiul este permanent tinta unor atacuri dint-un razboi nevazut care se duce la nivel paranormal si despre care oamenii simpli nici nu stiu nimic si nici macar nu ar cuteza sa se gandeasca la astfel de lucruri.
Fara sa tragem linie, sa trecem in revista cateva dintre pericolele zilnice la care este expusa capitala si despre care nu s-a vorbit niciodataa decit cel mult in anumite cercuri.

La un pas de o posibila epidemie de ciuma

Desi la ora actuala ciuma este o boala eradicata de mult, ceea ce nu se stie este ca ea poate sa loveasca necrutator capitala Romaniei.
 Si asta pentru simplul motiv ca, in urma cu sute de ani, bolnavii de ciuma erau, pur si simplu ingropati la gramada, intr-o singura groapa, iar peste ei se turna var, in ideea ca varul va izola virusul respectiv.
Ceea ce nu stiau medicii din acele vremuri insa, se referea la longevitatea virusului si la faptul ca varul actioneaza ca un izolator: adica, pe de o parte, izola, intr-adevar, pentru moment, virusul ciumei, dar pe de alta parte il conserva, pur si simplu.
Ciuma, o boala necunoscuta europenilor, avea sa fie adusa din pustele Asiei de hunii lui Attila in a doua jumatate a secolului al V-lea.
De-a lungul secolelor au fost o serie de epidemii de ciuma, dar cea mai cumplita s-a declansat in timpul domniei lui Caragea, in anul 1812. Bucurestiul a fost aproape pustiit in acele vremuri iar cei care nu mureau loviti de cumplitul flagel, paraseau orasul catre zone mai ferite, in special zone de munte si de padure. Scrierile din acea perioada spun ca tacerea era atit de apasatoare peste Bucuresti, incit se puteau auzi filfiitul din aripi ale pasarilor si zgomotele produse de ciocul acestora, ca un fel de prevestire a nenorocirilor.
 
Din pacate, in timp, s-a petrecut un eveniment care nu a putut fi prevazut de edilii secolelor respective: marginea Bucurestilor a devenit zona centrala, iar actualele excavatii pot scoate oricand la suprafata mortii adormiti de ciuma.
In urma mai bine de 30 de ani, cand au inceput sapaturile pentru metrou si pentru Casa Poporului, in unele locuri s-au descoperit locuri unde fusesera ingropati ciumatii. Doar printr-un noroc epidemia nu s-a declansat existind riscul ca la orice noua constructie sa fie descoperite gropi comune cu morti de ciuma. Mai mult, se pare ca, din diverse motive, o parte din cei morti au fost aruncati in subterane, acoperiti cu var ti surpat apoi pamantul de deasupra. Specialistii in virusologie afirma ca la ora actuala virusul de ciuma nu mai este mortal, dar asta doar in cazul in care este depistat la timp si izolat. Pentru ca exista voci care spun ca vaccinurile impotriva ciumei sunt putine si ineficiente, atita vreme cit au fost obtinute din tulpini deja invechite ale virusului respectiv.
Ioana Matei, arheolog, considera ca: “numarul celor morti de ciuma si ingropati la temelia propriei case sau inhumati in graba poate fi foarte mare, iar in zilele noastre s-a pornit o adevarata campanie de construire a unor blocuri gigant in Bucuresti.
Interesele de moment pot face ca orice descoperire de aceasta natura sa fie tinuta strict secreta, intrucit oprirea, chiar si partiala a lucrarilor de constructie, ar cauza pierderi imense pentru antreprenori si investitori.
 
Asa ca cei mai multi, daca vor descoperi astfel de cadavre infestate cu ciuma, nu numai ca nu vor sti cu ce au de-a face, dar exista riscul ca sa le arda in crematoriile proprii si in felul acesta sa declanseze, pur si simplu, epidemia mortala”.

Lacul urias de sub capitala Romaniei

Cu milioane de ani in urma, pe locul unde este astazi Bucurestiul se intindea Marea Getica. Treptat, fundul marii s-a ridicat iar marea s-a retras, facand loc manoasei Cimpii Romane. Cu toate acestea, un fenomen ciudat, dar deloc rar, a dus la conservarea unei parti a fostei mari, sub forma unui lac subteran.
 
Ne explica domnul Andrei Mocanu, geolog de profesie, care la ora actuala scrie despre istoria geologica a Bucurestiului: “Practic ce s-a intamplat in acele vremuri: din cauza efortului pamantului, scoarta terestra s-a ridicat, pur si simplu, formind o concavitate in care s-a pastrat apa marii milenare.
 Imaginati-va urmatorul aspect: aveti o saltea de plaja, plina cu aer. Puneti pe ea o galeata cu apa, plina, la mijloc, apoi indoiti cele doua margini ale saltelei pana cand se impreuneaza. In felul acesta galeata a ramas la mijloc, dar in acelasi timp este complet acoperita de cele doua margini ale saltelei. Exact asta s-a intamplat cu Marea getica: apa s-a retras parsial, iar marginile scoartei terestre s-au incretit pana cand au format zona de deal pe care s-a ridicat, ulterior, Bucurestiul”.

In sustinerea teoriei sale, domnul Mocanu aduce fenomenele care se petrec fie zilnic, in statiile de metrou fie in perioadele cu ploi, cand canalele se infunda. “Apa se scurge, e adevarat, dar la un moment dat lacul subteran se umfla si da pe dinafara, lucru care duce la saturatia pamantului cu apa si la aparitia fenomenului de baltire. Fenomenul nu are nici o legatura cu asa zisa canalizare defectuoasa - care oricum este defectuoasa - ci cu saturatia cu apa a pamantului. Apoi, nu-mi spuneti ca nu ati remarcat, faptul ca in anumite statii de metrou, indiferent daca este zi sau seara, se aude curgand permanent o apa. Nu e vorba despre nici un riu ci pur si simplu de canalele prin care apa de la suprafata se scurge in lacul subteran”.

O bomba naturala care poate exploda oricand

Mai mult, domnul Mocanu considera ca Ceausescu a facut, printre multe altele, o gresala capitala in perioada de urbanizare si modernizare a Bucurestiului: a construit lacul de la Ciurel, pe Dambovita. Initial lacul s-a vrut sa fie transformat in primul port pe Dambovita, barci si vaporase de mic tonaj urmind sa strabata drumul pana al dunare. “Din nefericire, presiunea pe care lacul Ciurel o exercita asupra pinzei freatice din adancime s-a dovedit fatala, aducand o serie de izvoare mai mici sau mai mari, catre suprafata, impiedicand deversarea acestora in lacul de sub Bucuresti”.
 
Si asta nu este totul, presiunea exercitata ducand la aparitia unui pericol despre care cei mai multi nici macar nu au habar, anume pungile cu gaze de sub oras.
 “Unii spun ca din cauza lucrarilor de punere a conductelor cu gaz, in Bucuresti, s-a ajuns la situatia in care Capitala sta efectiv pe o bomba care poate exploda in orice ceas. Este o aberatie si in acelasi timp este purul adevar.
De ce este o aberatie? Simplu, pentru ca in cazul unei explozii locale, alimentarea cu gaze se intrerupe aproape instantaneu.
Deci ar putea, cel mult, sa aibe loc o explozie undeva la un bloc, cel mult.
In acelasi timp insa, Bucurestiul sta pe o acumulare de gaze.
Acestea s-au format, de-a lungul milioanelor de ani, prin putrezirea animalelor marine care traiau pe vremuri in Marea Getica si care au fost izolate, in momentul in care pamantul s-a incretit si a format concavitatea in care se gaseste lacul subteran, iar presiunea exercitata de Lacul Morii si de apele subterane, risca oricand sa impinga aceste gaze spre suprafata.
Din pacate, nu exista o modalitate de ardere controlata a acestor gaze, pentru ca orice flacara care ajunge in adanc poate transforma zona intr-una desertica.

Bucurestiul de acum 2300 de ani

Cu toate acestea, exista o minune care pana acum a facut fata pericolului din adancuri: canalele si subteranele Bucurestiului. Si nu vorbim despre canalele construite de comunisti, ci despre subteranele existente de mii de ani in aceasta zona. Domnul Iulian Georgescu, profesor de istorie, are propria sa opinie:

“Aduceti-va aminte ca fanariotii se plimbau cu trasura pe sub pamant. Chiar credeti ca intr-o suta de ani, acei fanarioti puteau sa construiasca asemenea coridoare tainice?
Pai sa nu uitam cit a durat ca sa fie preschimbate subteranele si transformate in metrou, asta la sfirsit de secol XX, cu utilaje si oameni. Deci cum va inchipuiti ca puteau sa faca acei fanarioti lucrarile de amenajare a subsolului cu o sapa si o galeata rudimentara? !
 Nu, domnilor, subteranele au existat dintotdeauna si ele sunt pomenite chiar si pe vremea dacilor.
Pentru ca Bucurestes, in anii 292 i. H. era atestat documentar ca fiind capitala Gaetiei (Getiei), condusa in acei ani de Dori regis thracum: Dromichaites, cum i-au spus grecii sau Doru Mihaita, asa cum i se spunea in realitate”.


Subteranele, indiferent cine le-a construit, au scapat pana acum Bucurestiul de o eventuala explozie, gazele acumulate in adinduri gasind loc de trecere catre suprafata si intr-o asemenea concentratie incit sa nu fie periculoase pentru oameni.

“Se mai intampla ca uneori, o punga mai mare de gaze sa iasa din adancuri si atunci, de regula, bucurestenii se pling de dureri de cap, de ameteli  sau au o stare de somnolenta, de lene. Nu e vorba despre nici o boala pe sistem nervos sau de nici o oboseala cronica, asa cum lasa unii sa se inteleaga, ci pur si simplu de inhalarea unei cantitati prea mari din acele gaze.
Acum doar nu o sa vreti sa se anunte la televizor ca Bucurestiul este in pericol, ca doar banii in Bucuresti se fac si cele mai mari interese aici sunt”
.

Subteranele salvatoare

Numai ca blestemul care a cazut pe neamul getilor s-a transmis si catre noi, urmasii lor. Pentru ca ceea ce ne-a salvat pana acum ne poate aduce pieirea de acum inainte. Subteranele de sub capitala, desi construite dupa forma unui furnicar, au adus cu ele un pericol nou: orasul se poate surpa sau macar unele zone ale acestuia, intrucit a ajuns sa semene cu un urias svaiter.

“Este si motivul principal pentru care reteaua de metrou este permanent prelungita”, este de parere domnul Mocanu.
 “Pentru ca prin asta o serie de subterane sunt cimentate, betonate si intarite cu liniile de metrou, ducand la o crestere a securitatii zonei respective. Cel mai mare dezastru s-a petrecut in timpul cutremurului din 1977 cand, din cauza acestor goluri de sub oras, aproape tot centrul Bucurestiului s-a naruit. Atunci s-a alarmat Ceausescu si a pornit campania de construire intensiva a metroului, oferind poporului o explicatie plauzibila si ascunzind existenta trecatorilor subterane, de teama de a nu fi folosite de eventualii dizidenti”.


Pamantul viu de sub Capitala

Cei care au lucrat la metrou au vazut si au auzit lucruri greu de crezut.
Mircea Ioanid, pensionar, isi aminteste cu groaza niste intamplari din anii `80 al caror martor a fost pe cand cara cu basculanta pamant din subteran.
 
“Nu am fost singurul care am trait astfel de intamplari, dar sunt singurul care a mai ramas in viata dupa tot ce s-a intamplat. Pentru ca pamantul i-a inghitit, pur si simplu pe ceilalti.
Pamantul era viu, la propriu.
 Si eu eram tinar sofer si in putere si nu ma temeam asa, cu una cu doua, dar cand imi amintesc de intamplarile respective mi se zbirleste si acum parul in cap de frica”.
 Dumnealui sustine ca, in 1982, unul dintre excavatoare a scos la suprafata un cadavru bizar.
Avea in jur de 2 metri si ceva si era imbracat straniu, cu un fel de roba rosie si cu o masca neagra pe fata. Pielea era de o culoare maronie.
Ceea ce ne-a uimit pe toti a fost senzatia ca acel barbat era inca viu. Avea ochii larg deschisi iar fata sa, desi cu trasaturi frumoase, inspira teama.
Unul dintre colegii mei chiar a facut o gluma si spunea ca asa trebuie sa arate Satana, daca o exista.
 Nu stiu daca a fost o simpla coincidenta sau mai mult, dar la cateva zile dupa, pe colegul asta l-au descoperit mort.
 La autopsie medicii au spus ca avea toate organele interne imprastiate, ca si cum ceva ii explodase in interior”
.

Dar ceea ce i-a uimit pe cei citiva lucratori care au vazut cadavrul a fost obiectul ciudat pe care aratarea il tinea in mana si care semaca cu un baros mai mare termanat cu o secure cu doa taisuri.

“Si nu atit arma din mana aratarii ne-a uimit cit mai ales faptul ca nu mai vazusem niciodata nimic asemanator si ca, desi parea ca statuse sub pamant timp de sute de ani, nu avea nici un fel de rugina pe ea. Arma si cadavrul au fost izolate pana urma sa vina un specialist, dar in seara respectiva au disparut complet, in mod surprinzator.
“Au venit cei de la Securitate si ne-au intors pe toate fetele, ne banuiau ca suntem intelesi cu dusmanii de clasa si ca am ascuns cadavrul.
Dar am trecut si de asta. In schimb, ceilalti colefgi ai mei au disparut, pe rind, inghititi de pamant, fara ca cineva sa mai dea de urma lor.
La disparitia unui am fost de fata si nu am putut uita nici acum urletul animalic pe care l-a scos, strigand, incercand sa se agate cu unghiile de o margine de pamant: <Nu-l lasa Mircica sa ma ia, aoleo maicuta mea, ai mila de mine...>. Eu sunt singurul care am scapat pentru ca mi-am cerut transferul pe un alt santier”
.

Refugiul ultimilor zei ai dacilor

Legendele vechi vorbesc despre o rascoala a uriasilor si a titanilor impotriva stapanului de atunci al Pamantului, respectiv Zeus.
Rasculatii au invins, in prima faza dar zeii au fost ajutati de eroul pelasg Hercule care i-a invins, i-a ferecat cu lanturi grele si i-a aruncat sub pamant.
Tainita in care au fost azvirliti titanii se pare sa fi fost Bucurestiul, iar subteranele au fost construite de Hefaistos, zeul din adancuri, special incit nici una sa nu duca la suprafata.

Domnul Alexandrescu Tiberiu, etnolog si folclorist, spune ca legenda Minotaurului este adevarata, dar realitatea a fost deformata..
“Bucurestes a fost numit asa in urma victoriei asupra titanilor, pentru ca zeii cei vechi s-au bucurat de triumful lor vremelnic si au construit un oras in care oamenii sa se bucure mereu si sa celebreze de-a pururea victoria asupra titanilor.
Numai ca aici, sub Bucurestes, a fost construita, de asemenea si cea mai cruda inchisoare, ferecata cu lacate magice: un labirint in care cei care patrundeau nu mai ieseau niciodata la suprafata, pentru ca nu mai reuseau sa gaseasca drumul.
Va intrebati de ce oare nu le dadea prin minte sa faca semne pe pereti si sa mearga dupa ele?
 Simplu, pentru ca labirintul insusi era viu si isi schimba retelele de colidoare permanent.
Pamantul acesta, domnilor, a fost un pamant viu dintotdeauna. De aia tara s-a numit Getia sau Geia iar getii au fost fii sai”
.

Si tot aici, in labirintul de sub Bucurestes, domnul Tiberiu considera ca au fost inchisi ultimii zei de catre Apostolul Andrei, cel care i-a crestinat pe daci.
“Poate o sa vi se pare ciudat ca un intelectual ca mine crede in zei si in forte nevazute.
Credeti-ma cand va spun un lucru: cu cit stiinta se dezvolta mai mult, cu atit mai mult ea se apropie de Dumnezeu.
Ajungem sa ne punem niste intrebari firesti iar raspunsurile nu le putem gasi in aceasta lume, pe calea rationamentului logic.
Iar fenomenele din adancul Bucurestilor sunt dincolo de orice logica si ratiune”
, incheie domnul Tiberiu.

Taina bisericilor ortodoxe

Pentru a afla mai multe, ne-am adresat unui mic grup de specialisti in domeniul paranormalului si i-am rugat sa ne ajute sa ne formam o parere asupra lucrurilor pe care le-am aflat.
Irina Asaftei, Remus Dumitru si Petre Petre sunt mediumuri cunoscute in lumea lor si care se ocupa cu masurarea cimpurilor de forta si a perturbarilor acestora.
De la ei am aflat un lucru interesant, anume ca, din punct de vedere energetic, Bucurestiul este pozitionat pe un nod de energie negativa telurica.

“Asta nu inseamna ca Bucurestiul este negativ, ci ca acel cimp, in functie de directia sa de expansiune, poate afecta viata de la suprafata fie pozitiv fie negativ.
Curgerea energiei se face sub forma unei spirale care se deplaseaza periodic  in jurul unui punct de sprijin. Cand sensul de curgere al spiralei este in sus, la suprafata totul se resimte sub forma unui boom economic, al unei dezvoltari puternice, al unui nivel de trai imbelsugat.
Cand spirala se invirte si directia de curgere a energiei este catre centrul pamantului, atunci avem la suprafata o perioada de regresie economica, de dezastre, de boli si nefericire. Iar cand spirala deplaseaza energia lateral, de regula exista momente de stagnare economica si spirituala, la suprafata”
.

Din pacate, toti trei sunt de acord cu un aspect: directia de deplasare a energiei nu poate fi prevazuta ci doar constatata si masurata, ceea ce inseamna ca nu se pot lua masuri pentru contracararea efectelor negative.
 
“Mai ales ca nu exista o regula a deplasarilor: pot fi tri deplasari laterale urmate de una verticala in sus sau in jos sau pot fi cicluri de cite o singura deplasare in jurul punctului de sprijin”. Cu toate acestea, dumnealor sustin ca in ultimii ani, oamenii au gasit, voluntar sau involuntar, o metoda ca sa contracareze deplasarile din adancuri: construirea bisericilor ortodoxe.

“Finisarea unei biserici activeaza cimpuri de forta deosebite si fac in asa fel ca deplasarea energiei sa se orienteze, treptat, catre in sus sau cel mult lateral.
 In ultimii 15 ani de cand ne cunoastem noi, am remarcat practic ca la fiecare biserica ortodoxa construita, cimpul de forte de sub Bucuresti s-a schimbat, a devenit mai stabil si mai puternic, ca si cum fiecare lacas de cult a functionat ca un fel de amplificator si stabilizator de energie telurica”
, incheie doamna Asaftei.

Stand si analizand fiecare dintre opiniile specialistilor, nu am putut sa nu ma gandesc, cu groaza, ca fiecare zi este o zi periculoasa si poate fi ultima zi din viata unei metropole.
Si abia atunci am realizat cit de intelepti au fost stramosii nostri, numind acest oras Orasul Bucuriei, orasul care traieste intens fiecare ceas din viata sa, orasul care se bucura de fiecare secunda ce i-a fost daruita sau harazita... Poate de zeii din adancuri, poate de titani sau poate de entitati a caror existenta mintea noastra rationala si logica se teme sa o recunoasca sau sa o accepte.

sursa: din ciclul "venite pe e-mail"

Offline Woolf

 • Jr. Member
 • **
 • Mesaje postate: 196
  • Craiova Center
Stiri, informatii...
« Răspuns #1 : Septembrie 23, 2011, 02:15:47 p.m. »
Ceasul dinamită - trebuie dezamorsat în fiecare dimineaţă pentru a-i opri alarma     :DCu toții suntem deranjați dimineața de sunetul ceasului deșteptător, care se aude de mai multe ori până când catadicsim să-l oprim și apoi să ne dăm jos din pat. Dar cu ceasul deșteptător Defusable (dezamorsabil) diminețile vor fi pline de adrenalină – cu siguranță sunetul său nu va mai fi ignorat.

Și asta pentru că acest ceas legat de dinamită, (sau de C4), precum o bombă reală, trebuie dezamorsat în fiecare dimineață pentru a se opri. Este cea mai bună cale de a face un atac de cord de cum se crapă de ziuă, dacă nu ești obișnuit cu el și încă te mai crezi într-un vis. Este un proiect care va putea fi cumpărat în curând de cei cărora le plac aceste senzații tari, potrivit Nootropicdesign.com.Pentru a fi dezamorsat, în fiecare dimineață trebui tăiat un fir, întocmai ca în cazul unei bombe reale. Și ca să fie și mai interesant, firul care oprește alarma nu este același în fiecare zi, ci este ales la întâmplare de mecanismul orologiului. Nu în ultimul rând, partenerul de viață ar trebui avertizat de achiziționarea ceasului buclucaș, ca să nu-l confunde cu o bombă reală.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mKXOfAOmzvA[/youtube]

sursa: antena3.ro

Offline Woolf

 • Jr. Member
 • **
 • Mesaje postate: 196
  • Craiova Center
Stiri, informatii...
« Răspuns #2 : Septembrie 23, 2011, 06:47:11 p.m. »
Rezultat uimitor în fizică: particule care depăşesc viteza luminii. Teoria lui Einstein, în pericol

Particule care călătoresc cu viteze superioare celei a luminii au fost identificate de un experiment. Dacă viteza se confirmă, o lege fundamentală a fizicii va trebuie rescrisă.
"Zvonurile circulau de ceva vreme", spune Cătălina Oana Curceanu, prim cercetător în domeniul fizicii particulelor elementare şi al fizicii nucleare la Institutul Naţional de Fizică Nucleară din Roma.

Cercetătorii au descoperit particule care călătoresc cu o viteză mai mare decât cea a luminii. Zilele acestea lumea fizicii este zguduită de aceasta veste. Cercetătoarea română explică ce înseamnă acest rezultat: "Dacă va fi confirmat, va infirma ceea ce s-a crezut a fi o lege fundamentală a naturii: imposibilitatea particulelor de a călători cu viteze superioare luminii".

Experimentul OPERA măsoară particule numite neutrini, emise la CERN-Geneva. După ce călătoresc circa 730 de kilometri sub Pământ, aceste particule ajung la laboratorul subteran italian de la Gran Sasso, LNGS-INFN

Cercetătorii de la OPERA susţin că au măsurat o viteză a neutrinilor mai mare ca viteza luminii în vid (299,792 kilometri pe secundă). Neutrinii au ajuns cu circa 60 de nanosecunde mai repede. Nanosecunda reprezintă a miliarda parte dintr-o secundă.

Cum a fost măsurată viteza neutrinilor

Se cunoaste cu mare precizie momentul în care neutrinii pleacă de la Geneva. Prin măsurarea precisă a timpului de care neutrinii au nevoie să ajungă de la Geneva la Gran Sasso, s-a constatat că viteza acestora este puţin mai mare decât cea a luminii.

Cercetătorii din cadrul colaborării OPERA nu exclud posibilitatea unor erori de natura sistematică în analiza datelor şi invită lumea să nu tragă concluzii pripite.

Totuşi, dacă va fi confirmat, acest rezultat va avea implicaţii de nebănuit.

Sfârşitul teoriei lui EinsteinTeoria relativităţii, propusă de Einstein în 1905, susţine că nimic din Univers nu poate călători cu o viteză mai mare decât cea a luminii în vid. Dar micuţa particulă călătoreşte un pic mai repede decât lumina în vid.

Acest rezultat a uimit cercetătorii din întreaga lume, care au început să verifice această premieră istorică.

Începutul călătoriei în timp

Dacă rezultatul se confirmă, implicaţiile sale sunt "de nebănuit", spune Cătălina Curceanu. Un fizician american a numit una dintre posibilele semnificaţii:

"Dacă există particule care se pot deplasa cu o viteză mai mare decât cea a luminii, este posibilă călătoria în trecut. Deci poţi să fii propria ta bunică. S-ar putea ajunge la apariţia unor probleme grave", a declarat Stephen Parke, fizician la Fermilab, Illinois.

Alexandru Jipa, rectorul Facultăţii de Fizică din cadrul Universităţii Bucureşti, spune că rezultatul poate însemna posibilitatea de a călători în timp. Însă nu ar merge (încă) atât de departe.

"În primul rând, în teoria relativităţii, această viteză a neutrinilor o va înlocui pe cea a luminii. Viteza luminii nu ar mai fi socotită viteză maximă", spune Jipa.

sursa: evz.ro


Offline Woolf

 • Jr. Member
 • **
 • Mesaje postate: 196
  • Craiova Center
26 de bucăţi de satelit vor cădea în Italia
« Răspuns #3 : Septembrie 23, 2011, 08:19:37 p.m. »
26 de bucăţi de satelit vor cădea în Italia. Unele au peste 100 de kilograme !Un vechi satelit al agenţiei spaţiale americane (NASA) urmează să se dezintegreze în atmosferă şi bucăţi din el să ajungă pe Pământ astăzi sau mâine dimineaţă.

Satelitul are dimensiunile comparabile cu ale unui autobuz şi cântăreşte circa 5.000 kg. Bucăţile rezultate în urma dezintegrării satelitului ar putea să cadă în capul locuitorilor din nordul Italiei.

La ora actuală nu se cunoaşte bine traiectoria acestui satelit – s-a estimat însă cu o precizie de 200 km unde ar putea să cadă aceste fragmente; este vorba despre o zonă destul de extinsă din nordul Italiei, care cuprinde: Piemonte, Lombardia, Veneto, Trentino Alto Adige, Friuli, Liguria şi Emilia Romagna.

Circa 26 de bucăţi ale satelitului, cu mase cuprinse între câteva sute de grame şi circa 150 kg, ar putea sa ajungă la sol cu viteze ridicate. Oamenii de ştiinţă susţin că vor avea posibilitatea sa prevadă cu precizie de 10-20 km locul unde vor cadea aceste fragmente doar cu circa 40-60 minute înainte ca evenimentul să aibă loc.

Nu se va efectua evacuarea persoanelor din zona de risc, întrucât ar trebui evacuate circa 20 milioane de persoane şi, se estimează, riscul este destul de redus.

sursa: evz.ro

Offline Florin-braileanul (FlorinI)

 • Great Veteran
 • ********
 • Mesaje postate: 2642
 • Brăila - BR - 48 ani
Re: 26 de bucăţi de satelit vor cădea în Italia
« Răspuns #4 : Septembrie 24, 2011, 01:10:14 a.m. »
26 de bucăţi de satelit vor cădea în Italia. Unele au peste 100 de kilograme !Un vechi satelit al agenţiei spaţiale americane (NASA) urmează să se dezintegreze în atmosferă şi bucăţi din el să ajungă pe Pământ astăzi sau mâine dimineaţă.

Satelitul are dimensiunile comparabile cu ale unui autobuz şi cântăreşte circa 5.000 kg. Bucăţile rezultate în urma dezintegrării satelitului ar putea să cadă în capul locuitorilor din nordul Italiei.

La ora actuală nu se cunoaşte bine traiectoria acestui satelit – s-a estimat însă cu o precizie de 200 km unde ar putea să cadă aceste fragmente; este vorba despre o zonă destul de extinsă din nordul Italiei, care cuprinde: Piemonte, Lombardia, Veneto, Trentino Alto Adige, Friuli, Liguria şi Emilia Romagna.

Circa 26 de bucăţi ale satelitului, cu mase cuprinse între câteva sute de grame şi circa 150 kg, ar putea sa ajungă la sol cu viteze ridicate. Oamenii de ştiinţă susţin că vor avea posibilitatea sa prevadă cu precizie de 10-20 km locul unde vor cadea aceste fragmente doar cu circa 40-60 minute înainte ca evenimentul să aibă loc.

Nu se va efectua evacuarea persoanelor din zona de risc, întrucât ar trebui evacuate circa 20 milioane de persoane şi, se estimează, riscul este destul de redus.

sursa: evz.ro


ne-au ratat si de data asta....
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

Offline Woolf

 • Jr. Member
 • **
 • Mesaje postate: 196
  • Craiova Center
Re: 26 de bucăţi de satelit vor cădea în Italia
« Răspuns #5 : Septembrie 24, 2011, 08:41:26 a.m. »
Citat
ne-au ratat si de data asta....

 :)

Offline Woolf

 • Jr. Member
 • **
 • Mesaje postate: 196
  • Craiova Center
Stiri, informatii...
« Răspuns #6 : Septembrie 24, 2011, 10:14:16 a.m. »
Cântăreaţa R&B Vesta Williams a fost găsită moartă în camera de hotelCântăreaţa R&B Vesta Williams a fost găsită moartă în camera sa de hotel din Los Angeles, potrivit Huffington Post.

Starul american în vârstă de 48 de ani a avut un success uriaş în anii '80-'90. Printre hiturile care i-au adus consacrarea, amintim "Once Bitten, Twice Shy" şi "You Make Me Want To (Love Again)", acestea transformând-o într-o vedetă cu milioane de fani.

Zeci de prieteni şi iubitori ai muzicii sale deplâng acum moartea artistei, în mesajele trimise pe Twitter. Potrivit autorităţilor, la acest moment nu se cunosc cauzele decesului, fiind deschisă o anchetă în acest caz.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vTGB-Axo3pY[/youtube]

sursa: gandul.info

Offline Woolf

 • Jr. Member
 • **
 • Mesaje postate: 196
  • Craiova Center
Mit spulberat: Berea nu îngraşă
« Răspuns #7 : Septembrie 24, 2011, 10:38:35 a.m. »
Mit spulberat: Berea nu îngraşă. Specialiştii recomandă două - trei pahare de bere pe zi, inclusiv în diete

Consumul moderat de bere, respectiv până la trei pahare pe zi pentru bărbaţi şi maximum două pentru femei, reduce riscul bolilor de inimă, al osteoporozei, al demenţei, berea fiind recomandată şi în diete, specialiştii precizând că aceasta nu îngraşă.Cercetările arată că berea consumată în cantităţi moderate are efecte benefice asupra multor aspecte legate de sănătate, inclusive asupra reducerii riscului de boli cardiovaculare (cauza principală a morţii şi invalidităţii în rândul adulţilor în Europa), diabet, osteoporoză. Consumul moderat de bere are, de asemenea, un rol vital în calitatea vieţii multora dintre consumatori.

Medicul pediatru spaniol Hernandez Aguilar sfătuieşte femeile gravide să bea zilnic 500-600 de mililitri de bere fără alcool, deoarece aceasta conţine antioxidanţi care fac bine copilului, reducând riscul de screloză, obezitate, cancer.

"Berea, o băutură sănătoasă şi o componenţa sănătoasă a dietei de mii de ani, nu este numai bună de băut, dar consumată moderat se poate încadra perfect (şi poate aduce chiar beneficii) în dietă şi stilul sănătos al unui adult. Sutele de tipuri de bere, care sunt produse în întreagă Europa, au în comun acelaşi efect benefic asociat cu conţinutul de alcool, precum şi potenţialele beneficii ale materiilor prime din care este fabricată berea", a fost concluzia specialiştilor din mai multe ţări europene în cadrul simpozionului "Berea şi sănătatea" desfăşurat la Bruxelles..

Potrivit specialiştilor, 58 la sută dintre englezi spun că vinul este mai bun pentru sănătate decât berea (18 la sută), 28 la sută dintre olandezi se arată surprinşi să afle că un pahar de bere are aceleaşi efecte asupra sănătăţii că şi vinul, 35 la sută dintre olandezi spun că nu consumă bere pentru că îngraşă, iar 85 la sută consideră că are foarte multe calorii. Chiar şi spaniolii sunt sceptici în această privinţă, 79 la sută dintre ei considerând că berea îngraşă chiar şi atunci când este consumată moderat, iar peste jumătate dintre englezi cred că berea are cele mai multe calorii dintre băuturile alcoolice.

Specialiştii spanioli spun că în Spania berea este consumată în egală măsură că şi vinul, însă este încă nevoie ca oamenii să fie educaţi în ceea ce priveşte beneficiile acestei băuturi asupra sănătăţii. 11 la sută dintre spanioli cred că berea ajută la prevenirea osteoporozei, 14 la sută că ajută la prevenirea bolii Alzheimer, 23 de procente cred că berea fără alcool este bună pentru sănătate, iar 33 la sută că este bună pentru gravide.

Berea conţine vitamine, minerale şi antioxidanţi esenţiali care provin din materiile prime şi care, împreună contribuie la o dietă sănătoasă. Efectele adverse se asociază în principal cu consumul exagerat, dar în cazul anumitor persoane, în special minori, chiar consumul moderat poate fi dăunător, potrivit specialiştilor.

Aceştia spun că a bea moderat înseamnă a bea în limitele impuse de sănătatea ta, de societatea în care trăieşti şi de obligaţiile tale faţă de familie şi de prieteni, adică unul până la trei pahare pe zi pentru cei mai mulţi dintre bărbaţi. Femeile sunt mult mai sensibile la alcool şi lor le este recomandat să consume mai puţin decât bărbaţii, respectiv unul până la două pahare pe zi.

Abţinerea de la consumul cantităţii zilnice permise, pentru a recupera la o petrecere la sfârşit de săptămână[ nu este deloc un "obicei" sănătos, spun specialiştii.

O analiză statistică recentă a 34 de studii din întreaga lume a relevat că un consum moderat de alcool (până la patru pahare - 40 de grame - pe zi la bărbaţi şi două - 20 de grame - la femei) conduce la o reducere a mortalităţii premature de până la 18 la sută, comparativ cu abstinenţii şi cu cei care consumă alcool în exces.

Dovezile confirmă faptul că un stil de viaţă care include consumul uşor şi moderat de băuturi alcoolice poate proteja organismul de multe afecţiuni, cum sunt diabetul, osteoporoza şi demenţa.

"A existat până acum presupunerea eronată că berea este responsabilă pentru mare parte din epidemia de obezitate, berea primind astfel o cantitate disproporţionată de vină", a spus doctorul Arne Astrup din Danemarca.

Potrivit acestuia, această teorie este demonstrat acum ca fiind nejustificată în ceea ce priveşte consumul mic până la moderat de alcool.

Este important de remarcat faptul că orice beneficiu de acest fel dispare la un nivel de consum care depăşeşte trei pahare pe zi, iar studiile confirmă faptul că alcoolul consumat în cantităţi excesive (indiferent de tipul băuturii) este asociat cu creşterea în greutate şi obezitatea abdominală (un factor mai mare de risc pentru bolile cardiovasculare). Studiile au arătat că cei care consumă cantităţi mici de alcool regulat (zilnic) sunt mai slabi decât cei care consumă cantităţi mai mari de alcool ocazional. S-a demonstrat însă că alcoolul poate cauza câteva forme de cancer şi, deşi acestea sunt asociate în principal consumului exagerat de alcool, dovezile nu indică un "plan de siguranţă" dincolo de care riscul să dispară. Consumul de alcool a fost asociat în special cu un risc ridicat al cancerului de sân şi pare a fi un factor de risc în debutul gutei. Unii specialişti indică faptul că la nivel de populaţie, eliminarea în totalitate a băuturilor alcoolice nu este recomandată, întrucât ar putea să crească riscul bolilor cardiovasculare.

Berea este fabricată din materii prime nutritive, malţ de orz, cereale, hamei, drojdie de bere şi apa. Toate acestea contribuie la o dietă sănătoasă şi echilibrată, susţin specialiştii europeni.

sursa: mediafax.ro

Offline Woolf

 • Jr. Member
 • **
 • Mesaje postate: 196
  • Craiova Center
Mihai Tănăsescu, despre tensiunile din pieţe
« Răspuns #8 : Septembrie 24, 2011, 11:46:18 a.m. »
Mihai Tănăsescu, despre tensiunile din pieţe: Să ne pregătim pentru un alt mod de a trăi pe PământÎn timp ce pieţele internaţionale freamătă, indicii bursieri se prăbuşesc, iar lumea se pregăteşte pentru o criză economică mondială poate mai severă decât cea din 2008, România abia descoperă că cifrele de creştere economică pe care se baza pentru 2012 sunt pură fantezie. Ieri, Traian Băsescu preluând evaluările internaţionale a declarat că actuala criză se va întinde pe termen mediu, respectiv "2, 3, 4 ani".

Mihai Tănăsescu: "să ne pregătim pentru un alt fel de comportament, pentru un alt mod de a trăi pe Pământ"

Mihai Tănăsescu, reprezentantul României la FMI, este de părere că actualele derapaje din economia mondială au fost cauzate de "slăbiciunea factorilor de decizie". "Ceea ce se întâmplă acum cu economia globală nu s-a mai întâmplat niciodată în istoria omenirii. Slăbiciunea factorilor de decizie, inclusiv a celor din Vest, a condus la aceste derapaje. Trebuie să ne pregătim pentru un alt fel de comportament, pentru un alt mod de a trăi pe Pământ", a declarat pentru gândul Mihai Tănăsescu, reprezentantul României la FMI.

sursa: zf.ro

Offline Woolf

 • Jr. Member
 • **
 • Mesaje postate: 196
  • Craiova Center
Incompetenţă şi trădare - Dezvăluiri
« Răspuns #9 : Septembrie 24, 2011, 03:42:43 p.m. »
Halucinanta incompetenţă şi trădare a clasei politice româneşti. DezvăluiriConform estimărilor specialiştilor, Imperiul Roman a jefuit teritoriul acestei ţări de 500 de tone de aur, Imperiul Austro-Ungar  a jefuit România de alte 800 de tone de aur iar în ultimii 20 de ani, o clasă politică incompetentă şi ticăloasă, o clasă politică subordonată intereselor ocultei mondiale, pune la dispoziţia firmelor străine, spre exploatare, zăcăminte de aur estimate la o valoare cuprinsă între 50 şi 100 de MILIARDE de dolari, cu mult peste datoria externă a României!!!
Cum e posibil ca Statul Român să nu găsească resurse pentru a exploata în propriul nostru interes această imensă bogăţie?! Cum e posibil ca Statul Român să declare această industrie neprofitabilă şi să o închidă, să spună că resursele de aur sunt epuizate în condiţiile în care astăzi, specialiştii declară că în România există cel puţin 8 zăcăminte de aur de talie mare? Nu mai vorbim despre zăcămintele de argint sau alte minereuri extrem de valoroase.
Vi se pare că este o întâmplare că un număr important de firme străine au licenţă de prospectare chiar în zonele miniere declarate neprofitabile şi EPUIZATE DE AUR?! Că aceste firme deţin drepturi de exploatare şi că astăzi, în România, Statul Român nu mai are nicio exploatare proprie?!

Vă întrebaţi cum s-a ajuns aici? Iată un exemplu halucinant: mina auriferă Certej a fost închisă din cauza... UNEI SUPRAPRODUCŢII DE AUR!!! Da, aţi citit bine. Mina s-a închis pentru că producea prea mult aur iar Banca Naţională a României a refuzat în anul 2000 să mai cumpere aur din producţia internă LA RECOMANDAREA Băncii Central Europene, după cum a explicat consilierul BNR Horia Ozarchevici... Această decizie a BNR a făcut ca mina să intre în faliment deoarece nu putea vinde aurul în afara ţării!!!
Oameni buni, se vede de la o poştă că situaţia actuală este o combinaţie incalificabilă de incompetenţă şi trădare, că a existat şi există în continuare un plan extern de distrugere şi falimentare a României prin complicitatea unor politicienil români, mulţi dintre ei urmaşi ai nomenclaturiştilor bolşevici care şi-au schimbat numele ca să îi credem de naţionalitate română!

Mai multe dezvăluiri despre blestemul aurului românesc puteţi vedea în filmuleţul de mai jos.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gGgjRv3miSE[/youtube]

Ce putem face pentru a avea o Românie a noastră, a celor care ne pasă?
În opinia mea, soluţia nu este de a ieşi în stradă şi de a le da în cap celor care ne conduc. În locul lor vor veni alţii la fel de lipsiţi de demnitate şi suflet. Soluţia este ca fiecare să îşi facă o misiune de suflet şi de patriotism şi să îi trezească la realitate pe cei din jurul lor – rude, prieteni, colegi de serviciu; şi nu numai în această problemă ci în toate celelalte. Soluţia este să determinăm o revoluţie la nivelul conştiinţei. Fără aceasta, orice revoluţie pe care ar iniţia-o cineva în stradă va aduce alţi nemernici şi profitori acolo sus. Trebuie să ne unim în acţiuni comune care să aibă ca scop repunerea în matrice a adevăratelor valori morale şi etice; este necesar să aducem frumosul, binele şi armonia în locul manelelor şi a „ştirilor de la ora 5”...

BARTHA ZOLTAN

Online Kov iulian

 • Great Veteran
 • ********
 • Mesaje postate: 3762
 • IALOMITA - 36 ani
Re: Incompetenţă şi trădare - Dezvăluiri
« Răspuns #10 : Septembrie 24, 2011, 04:41:57 p.m. »
Halucinanta incompetenţă şi trădare a clasei politice româneşti. DezvăluiriConform estimărilor specialiştilor, Imperiul Roman a jefuit teritoriul acestei ţări de 500 de tone de aur, Imperiul Austro-Ungar  a jefuit România de alte 800 de tone de aur iar în ultimii 20 de ani, o clasă politică incompetentă şi ticăloasă, o clasă politică subordonată intereselor ocultei mondiale, pune la dispoziţia firmelor străine, spre exploatare, zăcăminte de aur estimate la o valoare cuprinsă între 50 şi 100 de MILIARDE de dolari, cu mult peste datoria externă a României!!!
Cum e posibil ca Statul Român să nu găsească resurse pentru a exploata în propriul nostru interes această imensă bogăţie?! Cum e posibil ca Statul Român să declare această industrie neprofitabilă şi să o închidă, să spună că resursele de aur sunt epuizate în condiţiile în care astăzi, specialiştii declară că în România există cel puţin 8 zăcăminte de aur de talie mare? Nu mai vorbim despre zăcămintele de argint sau alte minereuri extrem de valoroase.
Vi se pare că este o întâmplare că un număr important de firme străine au licenţă de prospectare chiar în zonele miniere declarate neprofitabile şi EPUIZATE DE AUR?! Că aceste firme deţin drepturi de exploatare şi că astăzi, în România, Statul Român nu mai are nicio exploatare proprie?!

Vă întrebaţi cum s-a ajuns aici? Iată un exemplu halucinant: mina auriferă Certej a fost închisă din cauza... UNEI SUPRAPRODUCŢII DE AUR!!! Da, aţi citit bine. Mina s-a închis pentru că producea prea mult aur iar Banca Naţională a României a refuzat în anul 2000 să mai cumpere aur din producţia internă LA RECOMANDAREA Băncii Central Europene, după cum a explicat consilierul BNR Horia Ozarchevici... Această decizie a BNR a făcut ca mina să intre în faliment deoarece nu putea vinde aurul în afara ţării!!!

Ce putem face pentru a avea o Românie a noastră, a celor care ne pasă?
În opinia mea, soluţia nu este de a ieşi în stradă şi de a le da în cap celor care ne conduc. În locul lor vor veni alţii la fel de lipsiţi de demnitate şi suflet. Soluţia este ca fiecare să îşi facă o misiune de suflet şi de patriotism şi să îi trezească la realitate pe cei din jurul lor – rude, prieteni, colegi de serviciu; şi nu numai în această problemă ci în toate celelalte. Soluţia este să determinăm o revoluţie la nivelul conştiinţei. Fără aceasta, orice revoluţie pe care ar iniţia-o cineva în stradă va aduce alţi nemernici şi profitori acolo sus. Trebuie să ne unim în acţiuni comune care să aibă ca scop repunerea în matrice a adevăratelor valori morale şi etice; este necesar să aducem frumosul, binele şi armonia în locul manelelor şi a „ştirilor de la ora 5”...

BARTHA ZOLTAN
    Ce putem face pentru a avea o Românie a noastră, a celor care ne pasă? Votam iar ce am votat si pina acum si sa vedeti cum se rezolva toate  :rusine: :rusine:        Astia ne iau de prosti , stiti vorba acea cu lupul care isi schimba doar parul ? Prima data a aparut USL acum se pare ca va aparea si Partidul popular ( pdl-ppdd ) http://www.mediafax.ro/politic/udrea-despre-schimbarea-denumirii-pdl-in-partidul-popular-poate-fi-si-alt-nume-5459697  . Nu stiu ce parere aveti voi , dar eu nu mai votez cu tradatori de tara ( nici cu psd-i nici cu pdl-i , mama lor de hoti )

Offline Woolf

 • Jr. Member
 • **
 • Mesaje postate: 196
  • Craiova Center
Filmele din mintile noastre
« Răspuns #11 : Septembrie 24, 2011, 06:47:52 p.m. »
Filmele din mintile noastre - cercetatorii de la Berkeley au reusit sa recreeze imaginile percepute de creier

 Oamenii de stiinta de la universitatea Berkeley au conceput o modalitate de a decoda si recrea perceptia umana - o descoperire care ar putea conduce intr-o zi la reproducerea viselor, a fanteziilor, amintirilor si altor imagini ale mintii umane, relateaza site-ul Mercury News."Aceasta abordare ofera o platforma de reconstruire a dinamicii interne a activitatii creierului", a afirmat neurologul Jack Gallant, co-autor al studiului publicat joi de cotidianul Current Biology.

Deocamdata, nu e vorba de o reproducere fidela a gandurilor - imaginile seamana mai degraba cu picturile lui Vincent Van Gogh sau Jackson Pollock, intr-o zi proasta, noteaza Mercury News.

Acest proiect inregistreaza activitatea sangelui in creierul oamenilor care privesc videoclipuri, dupa care computerele reconstituie imaginile privite.

Jack Galland precizeaza ca metoda permite reproducerea a ceea ce el numeste "sistemul nostru vizual de baza", capabil doar sa detecteze forme, contururi si obiectele mari.

Fluxul sanguin este inregistrat prin rezonanta magnetica functionala (fMRI). Cu ajutorul acestor date, cercetatorii au putut reproduce cu aproximatie imaginile pe care creierul le-a creat.

Activitatea creierului a fost ulterior introdusa intr-un soft care a invatat sa asocieze, secunda cu secunda, tiparele vizuale din videoclipuri cu activitatea corespunzatoare a creierului.

Jack Galland noteaza ca problema majora rezida in faptul ca informatia vizuala este influentata de atentie, memorie si alti factori cognitivi, ceea ce inseamna ca ce credem ca vedem nu corespunde nicioadata cu ceea ce se intampla in realitate:

"De aceea este bine stiut faptul ca nu putem avea incredere in marturia vizuala. Nu e ca o inregistrare video. Ceea ce captati si recreati este bazat pe un numar mic de informatii pe care ulterior le 'croiti'. Este o interpretare artistica a ceea ce se intampla in realitate".

In imaginile reconstruite, elefantii par niste pete confuze, iar cuvintele scrise in engleza seamana cu o versiune extraterestra a alfabetului arab. Un papagal ar putea fi Jack Nicholson interpretand rolul lui Joker.

"Experienta noastra vizuala naturala este ca si cum am privi un film", spune Shinji Nishimoto, co-autor al studiului. "Pentru ca aceasta tehnologie sa aiba o aplicabilitate practica trebuie sa intelegem cum proceseaza creierul aceste experiente vizuale dinamice".

Dar, scrie Live Science, citata de Slate.fr, aceasta metoda ar putea fi utilizata pentru tratamente terapeutice, in special pentru a putea comunica cu oameni aflati in coma sau victime ale unei congestii cerebrale.

Poate ca, intr-o buna zi, aceasta cercetare ar putea conduce la conceperea unei interfete tehnologice prin intermediul careia oamenii paralizati ar putea sa lucreze cu un computer prin intermediul mintii.

"Deschidem o fereastra spre filmele din mintile noastre", adauga Gallant.

sursa: hotnews.ro

Offline Woolf

 • Jr. Member
 • **
 • Mesaje postate: 196
  • Craiova Center
Cât de obsedat să fii?
« Răspuns #12 : Septembrie 24, 2011, 09:27:56 p.m. »
Cât de obsedat să fii? Un bărbat stă într-un vagin!    :uimit:   :rotfl:

Un britanic săturat de cele din jur a vrut să revină la stadiul de embrion. Nervoşi, supăraţi şi stresaţi, mulţi ne dorim să nu ne fi născut, dar din păcate nu e atât de simplu.

Bărbatul a găsit însă o cale de compromis. Şi-a construit un fel de cort, care seamănă cu trupul unei femei, iar intrarea în "locuinţă"  se face prin intermediul vaginului.
Aaşadar, când are chef de linişte şi pace, britanicul se bagă în vagin, iar când vrea să dea ochii cu lumea, iese frumos prin organul sexual feminin al cortului său.

Small | Large


sursa: libertatea.ro
« Ultima Modificare: Septembrie 25, 2011, 07:24:48 p.m. de pharaonu75 »

Offline POSTASUL

 • Hero Member
 • *****
 • Mesaje postate: 1391
 • Voronet - SV. , 41 ani
Re: Cât de obsedat să fii?
« Răspuns #13 : Septembrie 24, 2011, 11:17:02 p.m. »
nar fii rau sa le cumparam si politicienilor nostri un astfel de cort si sal ia cu iei cand pleaca in vacanta :nudie: :nudie:         si apropo donu Woolf sunt cam nedumirit in privinta matale,  ca din postarile  dv nu prea reiese ca iesti stupar , deci poate nu ai citit bine cand teai logat  si ai gresit , acesta este un forum al apicultorilor :uimit:
« Ultima Modificare: Septembrie 24, 2011, 11:33:30 p.m. de POSTASUL »
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

Offline Florin-braileanul (FlorinI)

 • Great Veteran
 • ********
 • Mesaje postate: 2642
 • Brăila - BR - 48 ani
Re: Mihai Tănăsescu, despre tensiunile din pieţe
« Răspuns #14 : Septembrie 25, 2011, 01:05:11 a.m. »
 :offtopic:

lupuleee adica woolf-ule
ai vreo tangenta cu stuparitul?
trantesti niste posturi si niste subiecte de te dor f... lorile din curte

ai stupi? cei 2 de la vecinul de la 2 strazi distanta sa stii ca nu se pun, iar albinele care te bazaie din cand in cand nu-ti dau statut de apicultor

fara suparare, nu cumva ai gresit forumul? ca vad ca si tu ai ceva asemanator la semnatura....
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

 

Sus