STUPARIT STATIONAR IN... AREALUL ALTORA.(Citit de 34603 ori)
Re: STUPARIT STATIONAR IN... AREALUL ALTORA. Răspuns #75 : Decembrie 06, 2011, 07:10:08 p.m.
Eu cred ca da
Sa nu va suparati pe mine Domnul Milu , dar eu nu cred asta , chiar daca aparent se ridica vreun politician si da nu stiu ce lege acel personaj are pe cineva in spate care il indemna sa faca asta .
Pt a se da legi favorabile noua noi trebuie sa fim acel personaj din spatele politicienilor care il indemna , care da ceva la schimb (vot ,sprijin etc), sau care face ceva pt acel politician .Re: STUPARIT STATIONAR IN... AREALUL ALTORA. Răspuns #76 : Decembrie 06, 2011, 08:09:31 p.m.
E interesul European si al Romaniei bineinteles.Re: STUPARIT STATIONAR IN... AREALUL ALTORA. Răspuns #77 : Decembrie 06, 2011, 10:01:00 p.m.
Si in spatele politicienilor din UE tot apicultori si organizatiile ecologiste stau ,citit aici
http://www.green-report.ro/stiri/ue-apicultorii-cer-urgent-suspendarea-cultivarii-omg
Tot uni ca apicultori romani , dar spre deosebire de apicultori din tara noastra aia sunt ambitiosi se lupta , umbla colo colo .Re: STUPARIT STATIONAR IN... AREALUL ALTORA. Răspuns #78 : Decembrie 06, 2011, 11:20:37 p.m.
Ca sa inalti culoarul de zbor al abinelor si sa nu astepti pina iti creste livada, poti sa montezi pe gard o plasa din aceea care se foloseste la schele, iar cu vecinii poti incerca sa le iei in arenda terenul, (cel putin imediat invecinat) astfel incat vecinul sa fii... tu.


Multumesc pentru ideea cu plasa de constructii. E buna, chiar o voi incerca macar in dreptul stupilor.
Cat despre vecini, problema nu e cu cei de langa care sunt oameni ok si nu le e frica de albine, ci cu altii care sunt mai departati de mine a venit unu chiar de la 300 m(numarati) sa-mi spuna ca nu poate planta varza ca sunt albinele mele la el si ii alearga muncitorii. L-am intrebat si eu nedumerit cum stie ca sunt ale mele ca nu sunt singur in zona, si imediat razboi.
http://jimm69.sunphoto.ro

Fa cat mai multe greseli cu putinta, dar tine minte un singur lucru; nu fa de doua ori aceasi greseala. Si te vei dezvolta ---
OSHO - Curajul Placerea de a trai periculosRe: STUPARIT STATIONAR IN... AREALUL ALTORA. Răspuns #79 : Iunie 09, 2013, 10:23:07 p.m.
foarte tare,trebuia sa ii spui ca ale tale sunt vopsite  =))
GabiRe: STUPARIT STATIONAR IN... AREALUL ALTORA. Răspuns #80 : Iunie 10, 2013, 02:59:27 p.m.
tot asa-mi venise si mie unul ca poate poate o prinde si el vre-un borcanel de miere(vecinii de langa au primit)
le-am retezat-o scurt:
"albine nu am numai eu. mai are si cutare, cutare, cutare si cutare. demonstreaza-mi ca te-a intepat albina mea si nu a lui cutare"
si gata. chiar si politia daca vine(presupunand ca e mana in mana cu "pagubitul" ) pui aceeasi placa :nod:
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro