STUPINE > SUNT ÎNCEPĂTOR

stimulari de primavara

<< < (2/7) > >>

crombra:
Logica ne invata ca putin e mai bun decat nimic. Deci o stimulare cat de mica, chiar si odata pe saptamana este benefica . Atentie la locul unde se plaseaza stimulentul(siropul) . Daca se daturnat direct in faguri este bine a se pune in cuib. Daca temperatura externa permite(vezi ce am scris mai sus) plasarea dupa diafragma simuleaza un cules din natura. Se poate da si deasupra ramelor(cum face Dragos) daca ai sita.
In rest mare atentie la manipularea siropului si la momentul cand se administreaza in stupi(de preferat cand nu mai este zbor de culegatoare afara), caci riscul declansarii furtisagului este mare

D006:
sunt din ab (fenes)la noi este o zona cu mult salcam oare teiul ar supravietui? cum sa impaduresc? :sad:  :sad:

D006:
Sunt un incepator in apicultura, si as vrea sa va rog sa imi spuneti dc. verofil-ul este bun pentru stimularea de primavara a albinelor si in special a matci. Va multumesc anticipat.

crombra:

--- Citat din: adi malcoci ---sunt din ab (fenes)la noi este o zona cu mult salcam oare teiul ar supravietui? cum sa impaduresc? :sad:  :sad:
--- Terminare citat ---
Eu sunt nascut in Dobrogea, in Babadag. Orasul este inconjurat pe 2 parti de dealuri cu paduri de foioase cu mult tei. In oras erau si salcami. Deci daca plantezi tei sigur vor creste.
Amanunte despre tehnica iti poate da FlorinPng ca este silvicultor.

Adrian Roman:
Ridicat coletul, merci mult! Adrian Roman :hi:  :hi:  :hi:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă